alexis333 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 anime/manga και tv series... Χμμ... Ετσι το λεμε τωρα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mohic4n Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 η upgraded version πλέον Ρε τσιπη, 2 stacker, 2 Dell monitor, 2 quad, 2 δε ξερω και εγω τι αλλα... και μου βγαζεις φωτο απο κινητο ? Οικονομια για μια digital cameroula δε παιζει? (Μεγεια οι οθονουλες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sukalas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Πολύ μεγάλη ανάλυση δεν έχει για κινητό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 οχι, 5MP αναλυση εχουν αρκετα κινητα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gs20309 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) αυτό είναι κ το δικό μου (μπάχαλο) γραφείο... καθότι κορίτσι, ρόζ εξωτερικός σκληρός η μία είναι σε φάση καθαριότητας και η άλλη σε φάση αιχμής! Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2009 από gs20309 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Ρε τσιπη, 2 stacker, 2 Dell monitor, 2 quad, 2 δε ξερω και εγω τι αλλα... και μου βγαζεις φωτο απο κινητο ? Οικονομια για μια digital cameroula δε παιζει? (Μεγεια οι οθονουλες ) Για να μην του της ματιάσουμε έβγαλε την φωτό με το τσίπικο κινητό με την χαμηλή ανάλυση..αλλά κ απ την άλλη ξέρεις πόση ώρα θέλει να δέσεις την super canon φωτογραφική με τους 12 τηλεφακούς και τα 666 knobs? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:10 ---------- αυτό είναι κ το δικό μου (μπάχαλο) γραφείο... καθότι κορίτσι, ρόζ εξωτερικός σκληρός Αμιδρά αλλά φαίνεται..(και γ@μώ το καλωδιομάνη όμως όλοι μας έτσι :Ρ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Ρε τσιπη, 2 stacker, 2 Dell monitor, 2 quad, 2 δε ξερω και εγω τι αλλα... και μου βγαζεις φωτο απο κινητο ? Οικονομια για μια digital cameroula δε παιζει? (Μεγεια οι οθονουλες ) σιγά μην πάρω ψηφιακή για να την χρησιμοποιώ μία φορά το εξάμηνο να πεις ότι θα την χρησιμοποιούσα τουλάχιστον μια φορά την μέρα να πάει στα κομμάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Ακόμα τα svista έχεις πάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ναι αν δεν βγουν Windows 7 με ΟΕΜ keys δεν τα βάζω ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ναι αν δεν βγουν Windows 7 με ΟΕΜ keys δεν τα βάζω ακόμα Τα εχεις δοκιμάσει ομως ε? οκ αντε περιμένουμε και φώτο με τα 7αρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 σε VMWare μόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 η upgraded version πλέον πολύ καλό, τακτοποιημένο! εμένα πάντως μου άρεσε πολύ η καρέκλα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 αυτό είναι κ το δικό μου (μπάχαλο) γραφείο... καθότι κορίτσι, ρόζ εξωτερικός σκληρός η μία είναι σε φάση καθαριότητας και η άλλη σε φάση αιχμής! ahem, και το old classic gaming κολώχαρτο (αριστερά) μαζί με το grand theft auto (δεξιά) δένουν το γλυκό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ahem, και το old classic gaming κολώχαρτο (αριστερά) μαζί με το grand theft auto (δεξιά) δένουν το γλυκό! και η ροζ παντόφλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 από ΙΚΕΑ, γύρω στο 300αρι αν θυμάμαι καλά... Κοιτωντας τον καταλογο που βρηκα κρεμασμενο εξω απο την εξωπορτα μου στο σπιτι την ειχε 369... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα