Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να και το δικό μου, αν και σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται το αγαπημένο μου κομμάτι.. το Subwoofer των Roister που ειναι σχεδον πισω απο το γραφείο... :-)

Εχουμε την ιδια οθονη.. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι, συνθέτης δεν ειμαι... εχω απλως κολλημα με τα synthesizer και αυτο είναι απλως ενα USB controler keyboard με το οποιο ελέγχεις software synthesizers..

και δεν ειμαι ούτε κοριτσι, ούτε παντρεμένος (ακόμα)...

Απλώς τη μέρα που ειχα τραβηξει τις φωτο, ειχα τακτοποιήσει λιγο το δωμάτιο.. Ετσι κι αλλιώς το γραφείο αυτο δεν χωραει άλλα πράγματα.. (ο χαμός γινεται παραδιπλα στη βιβλιοθήκη... φροντισα να μην φαίνεται πολύ στις φωτό..;) )

Αυτό το γραφείο, με το PC, το controler keyboard, to 5.1 set ηχείων και τον Audio Video ενισχυτή, το εφτιαξα έτσι ώστε να μου δίνει πλήρεις δυνατότητες δουλειάς και ψυχαγωγίας: γενική χρηση υπολογιστή, ιντερνετ, games, movies, ακρόαση μουσικής αλλά και πειραματισμός με soft synths/sequencers...

να είχα και περισσότερο ελεύθερο χρόνο, καλά θα ήταν...:mad:

deskrn.th.jpg

η upgraded version πλέον :-D

ουαααου, όλα διπλά...!!!

Αρκετα καλό το ολο πακέτο... αν και δεν περιμενα κατι λιγότερο απο τον ThReSh... :-D

και Logitech 5500... σωστός....

Τα Logitech Wave αξίζουν? θελω να πάρω και γω...

Πως ειναι τα Microsoft Ergo 4000 απο ποιότητα? Γενικα εισαι ευχαριστημένος απο αυτά???

Βασικά το Logitech Wave που το ειδα απο κοντα μου φανηκε λιγο ψευτικο-πλαστικό... Αλλά πιστευω να μην ειναι ασχημο...

• Super Moderators

δεν είναι και άσχημο, το θέμα είναι πως έχω συνηθίσει σε natural keyboards και το μονάδικο νομίζω πως είναι αυτό, το wave δεν είναι ακριβώς σπαστό...

Ολα διπλά αλλα καρεκλα μια βλεπω μονο. :lol:

Ελα να μη τσιγκουνευομαστε παρακαλω. Φευγεις για αγορα καρεκλας οπως εισαι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...