mihachris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Να και το δικο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ορίστε και το δικό μου... ξέρω ακατάστατο αλλά τι να κάνουμε btw δεν έχω ψηφιακή , ότι κάνει το κινητό μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ενα μαζεμενο δοματιο (δεν ειναι δικο μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon07 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ο πολεμος του Ιρακ απο κει ξεκινησε???? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 την κούπα την καταλαβαίνω, το laptop το καταλαβαίνω, το modem το καταλαβαίνω,Το τσιμπιδάκι για τα μαλλιά τι ρόλο βαράει. Έχεις μακρύ μαλλί ήήήήήήήήήήήήήήή΄ ψιλή φωνή;;;;;;;;;;;;:lol::lol::lol: Το 90% των φωτογραφιών σε αυτό το thread έχει τουλάχιστον ένα κωλόχαρτο ρε...:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 την κούπα την καταλαβαίνω, το laptop το καταλαβαίνω, το modem το καταλαβαίνω,Το τσιμπιδάκι για τα μαλλιά τι ρόλο βαράει. Έχεις μακρύ μαλλί ήήήήήήήήήήήήήήή΄ ψιλή φωνή;;;;;;;;;;;;:lol::lol::lol: δες ξανά το username και απόφασισε μόνος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ό,τι είπε ο από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ορίστε και το δικό μου... ξέρω ακατάστατο αλλά τι να κάνουμε btw δεν έχω ψηφιακή , ότι κάνει το κινητό μου! Ερώτηση: Γιατί οι θήκες τον CDs αριστερά και δεξία του γραφείου, είναι άδειες; Απάντηση: Έχω Internet. =P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ό,τι είπε ο από πάνω. τοτε ειναι λεσβια οχι gay... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ερώτηση: Γιατί οι θήκες τον CDs αριστερά και δεξία του γραφείου, είναι άδειες;Απάντηση: Έχω Internet. =P χαχαχαχαχα!! βασικά δεν τους είχα δώσει και πολύ σημασία τα προτιμώ σκόρπια τα cd, τα βρίσκω πιο εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 το φως δεν ειναι απο πυρηνικη εκρηξη, αυτο το καταραμενο φλας τιποτε το περιεργο έτσι! ανευ κωλοχαρτου εκτος λιγο οτι ειναι με εξω τα εντερα καθότι απο τις πολλες δοκιμες (VGA,RAM,CPU,HDD κλπ) ε, βαριεμαι να το ανοιγοκλεινω το κουτι βεβαια απο σκονη μηδεν διοτι το σκεπαζω τα βραδυα, να μην κρυώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 ελάχιστα διακρίνεται το πληκτρολόγιο!!!! αυτό είναι flash!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 αν ειχαν τετοιο flash οταν γυριζαν τις πρωτες season των x files 8α παιρναν βραβειο για τα καλυτερα εφε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 να και το δικό μου, αν και σε αυτες τις φωτο δεν φαινεται το αγαπημένο μου κομμάτι.. το Subwoofer των Roister που ειναι σχεδον πισω απο το γραφείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 ωραίος, είσαι και συνθετης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα