4four Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 26/11/2022 στις 9:26 ΠΜ, radiohead είπε Τρομερό και πολύ ωραία ιδέα, ειδικά ο φωτισμός τα σπαει! Σε ευχαριστώ παρά πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια! Λόγο τοποθεσίας μέναμε 2 χρόνια με την κοπέλα μου σε σπίτι 32τμ όποτε δεν γινόταν αλλιώς αλλά βόλεψε απίστευτα πολύ και το κρατήσαμε και στο επόμενο! Ενα μικρό update DIY ραφακι για να γεμίσει το μάτι και να ελευθερώσει ακόμα πιο πολύ χώρο! Ράφι από ξυλουργιο 120Χ30cm κόστισε μόνο 20€ ,4 πόδια μαύρα από praktiker 2.4€ το ένα και λάδι 5.5€ να έρθει στο σωστό χρώμα με το γραφείο και Yeelight λεντοτενια κάτω από 60€ συνολικό κόστος και έδειξε ΜΟΥΡΛΙΑ! ΥΓ. Κάτω από κάθε συμμαζεμένο setup βρίσκεται το ΧΑΟΣ (θα μαζευτούν κάποτε που θα πάει) Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από 4four 11
Jimys2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 12 minutes ago, 4four said: Σε ευχαριστώ παρά πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια! Λόγο τοποθεσίας μέναμε 2 χρόνια με την κοπέλα μου σε σπίτι 32τμ όποτε δεν γινόταν αλλιώς αλλά βόλεψε απίστευτα πολύ και το κρατήσαμε και στο επόμενο! Ενα μικρό update DIY ραφακι για να γεμίσει το μάτι και να ελευθερώσει ακόμα πιο πολύ χώρο! Ράφι από ξυλουργιο 120Χ30cm κόστισε μόνο 20€ ,4 πόδια μαύρα από praktiker 2.4€ το ένα και λάδι 5.5€ να έρθει στο σωστό χρώμα με το γραφείο και Yeelight λεντοτενια κάτω από 60€ συνολικό κόστος και έδειξε ΜΟΥΡΛΙΑ! ΥΓ. Κάτω από κάθε συμμαζεμένο setup βρίσκεται το ΧΑΟΣ (θα μαζευτούν κάποτε που θα πάει) Τούμπανο. Όσο για τα καλώδια, και εγώ έτσι έλεγα...τελικα μου πήρε μόλις 2 χρόνια να το πάρω απόφαση να τα συμμαζεψω 😂
4four Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, Jimys2008 είπε Τούμπανο. Όσο για τα καλώδια, και εγώ έτσι έλεγα...τελικα μου πήρε μόλις 2 χρόνια να το πάρω απόφαση να τα συμμαζεψω 😂 Εγώ όλο λέω θα πάρω γραφείο με μηχανισμό και το αφήνω άμα δεν το έχω παρει μέχρι τα Χριστούγεννα οι άλλοι θα στολίζουν δέντρα εγώ θα μαζεύω καλώδια :Ρ
stefanos_th Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, 4four είπε Σε ευχαριστώ παρά πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια! Λόγο τοποθεσίας μέναμε 2 χρόνια με την κοπέλα μου σε σπίτι 32τμ όποτε δεν γινόταν αλλιώς αλλά βόλεψε απίστευτα πολύ και το κρατήσαμε και στο επόμενο! Ενα μικρό update DIY ραφακι για να γεμίσει το μάτι και να ελευθερώσει ακόμα πιο πολύ χώρο! Ράφι από ξυλουργιο 120Χ30cm κόστισε μόνο 20€ ,4 πόδια μαύρα από praktiker 2.4€ το ένα και λάδι 5.5€ να έρθει στο σωστό χρώμα με το γραφείο και Yeelight λεντοτενια κάτω από 60€ συνολικό κόστος και έδειξε ΜΟΥΡΛΙΑ! ΥΓ. Κάτω από κάθε συμμαζεμένο setup βρίσκεται το ΧΑΟΣ (θα μαζευτούν κάποτε που θα πάει) απο πανω ειναι κρεβατι ? και πας να το κρυψεις ? πλακα κανω , ειναι καλη εκμεταλευση χωρου . για τα καλωδια απο κατω βαλε σκετη ηλεκτρολογικη ταινια .
4four Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, stefanos_th είπε απο πανω ειναι κρεβατι ? και πας να το κρυψεις ? πλακα κανω , ειναι καλη εκμεταλευση χωρου . για τα καλωδια απο κατω βαλε σκετη ηλεκτρολογικη ταινια . Χαχαχ κρεβάτι ναι! Σκέφτομαι να κάνω κάποια κατασκευή να το βιδώνω κάτω από το γραφείο και απλά να τα πετάξω όλα μέσα να μην φαίνονται αλλά δεν έχω κ πολύ χρόνο είναι η αλήθεια
and_64 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, 4four είπε Σκέφτομαι να κάνω κάποια κατασκευή να το βιδώνω κάτω από το γραφείο και απλά να τα πετάξω όλα μέσα να μην φαίνονται αλλά δεν έχω κ πολύ χρόνο είναι η αλήθεια Υπάρχει ετοιμη λύση αν το ξαναφέρει βέβαια το ικεα ποτέ... https://www.ikea.gr/proioda/axesouar-organosis-apothikeusis/diaheirisi-kalodion/signum-orizontio-kanali-kalwdiwn/30200253
SabotazNic Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, stefanos_th είπε για τα καλωδια απο κατω βαλε σκετη ηλεκτρολογικη ταινια . Η σωστη λυση ειναι https://www.ikea.gr/proioda/axesouar-organosis-apothikeusis/diaheirisi-kalodion/signum-orizontio-kanali-kalwdiwn/30200253 https://www.amazon.com/Adhesive-Management-Anchors-Organizer-Holders/dp/B08F7J8CSQ https://www.skroutz.gr/s/24901741/Powertech-Δεματικά-Καλωδίων-200x20-Μαύρο-10τμχ.html?from=frequently_bought_together 16 λεπτά πριν, and_64 είπε Υπάρχει ετοιμη λύση αν το ξαναφέρει βέβαια το ικεα ποτέ... Στα καταστηματα υπαρχει κανονικα παντως (φαινεται η διαθεσιμοτητα) 2
and_64 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, SabotazNic είπε Στα καταστηματα υπαρχει κανονικα παντως (φαινεται η διαθεσιμοτητα) Όντως αν και απο τις πρόσφατες εμπειρίες που εψαχνα κάτι φωτιστικά εχω πάψει να εμπιστεύομαι τη σελίδα του ικεα σε απόθεμα αφου και Κηφισό και Αεροδρόμιο έδειχνε οτι να ναι, πήγα τσάμπα 2 φορές🤬 Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από and_64
SabotazNic Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, and_64 είπε Όντως αν και απο τις πρόσφατες εμπειρίες που εψαχνα κάτι φωτιστικά εχω πάψει να εμπιστεύομαι τη σελίδα του ικεα σε απόθεμα αφου και Κηφισό και Αεροδρόμιο έδειχνε οτι να ναι, πήγα τσάμπα 2 φορές🤬 Στις πολύ μικρές διαθεσιμότητες (<10) παίζει, αλλά κάποια βλέπω έχουν 50+ 1
4four Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Στις πολύ μικρές διαθεσιμότητες (<10) παίζει, αλλά κάποια βλέπω έχουν 50+ Είχα πάει πριν 2 βδομάδες δεν είχαν διαθέσιμο στο κατάστημα της θεσσαλονίκης είχα ρωτήσει υπάλληλο, άμα έχουν μέσα στην αποθήκη και τα κρύβουν δεν ξέρω!
Niiikoc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το εικονιζόμενο τρίποδο για γραφείο και σαν βάση του υπολογιστή να μου πει απόψεις;
SabotazNic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, Niiikoc είπε Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το εικονιζόμενο τρίποδο για γραφείο και σαν βάση του υπολογιστή να μου πει απόψεις; Κατι τετοια προσωπικα δεν τα βλεπω λογω οτι δεν αλλαζει το υψος τους. Δες το απο κοντα αν μπορεις να πας σε ΙΚΕΑ
Niiikoc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Κατι τετοια προσωπικα δεν τα βλεπω λογω οτι δεν αλλαζει το υψος τους. Δες το απο κοντα αν μπορεις να πας σε ΙΚΕΑ Έχω πάει και το έχω δει. Αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν θα είνα καλό. Δεν έχω θέμα με το να αλλάζει το ύψος. Έχω μείνει κοντά στο 70cm. Απλά διαβασα μια κριτική που έλεγε ότι τρίζει όταν έχεις τον υπολογιστή πάνω του
HateMe Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Στις 5/12/2022 στις 7:34 ΜΜ, Niiikoc είπε Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το εικονιζόμενο τρίποδο για γραφείο και σαν βάση του υπολογιστή να μου πει απόψεις; https://www.skroutz.gr/c/2969/peripatitires.html Μου θύμισε αυτά εδώ
b1LLy23 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά παιδιά!! Η ταπεινή γωνίτσα μου 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα