7nisiotis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε https://www.leroymerlin.gr/gr/xuleia/takoi-sanides/kadronia/tavla-trapeziou-apo-elato-m200xp80cm-pahous-32mm-80704427 200x80x3.2 Ειχα παρει ποδι απο ικεα να βαλω στην μεση, αλλα βλεπω δεν νιωθει με αυτο το παχος και το αφησα εκτος. Το μονο που θα αλλαζα ειναι να αγοραζα απο το lidl νωριτερα το τριβειο ωστε να φυγει αυτη η γιαλαδα που εχω μετα απο 2 χερια βερνικι 😛 Να φανταστώ δεν υπάρχει λίγο πιο κοντό στο πλάτος; Ψάχνω κάτι να αντικαταστήσω το "παιδικό" γραφείο που έχω εδώ και 20+ χρόνια ( ένα neoset με συρταράκι διαστάσεων Πλάτος 90Χ Βάθος 45 + συρταράκι 80 x 45 ). Ο χώρος που θα το βάλω θα χωράει 120 σε πλάτος. Βάθος ψάχνω όπως και το δικό σου 70 με 80. Spoiler [ να ανοίξω θέμα άραγε; ]
SabotazNic Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Να φανταστώ δεν υπάρχει λίγο πιο κοντό στο πλάτος; Ψάχνω κάτι να αντικαταστήσω το "παιδικό" γραφείο που έχω εδώ και 20+ χρόνια ( ένα neoset με συρταράκι διαστάσεων Πλάτος 90Χ Βάθος 45 + συρταράκι 80 x 45 ). Ο χώρος που θα το βάλω θα χωράει 120 σε πλάτος. Βάθος ψάχνω όπως και το δικό σου 70 με 80. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου [ να ανοίξω θέμα άραγε; ] Leroy κοβεις γενικα ο,τι θες επι τοπου στο καταστημα. Βαθος θα πηγαινα τουλαχιστον σε 60αρι, αν οχι οπως ειναι. 1
foniki_melitzana Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Στις 1/8/2022 στις 7:36 ΜΜ, gotthard είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Τελικά επειδή με ζόρισε το οικονομικό, πήρα την επιφάνεια Trotten 1.60 χ 0.80 και με το λευκό χρώμα κάνει ωραία αντανάκλαση το φως της Govee που βγαίνει απο την tv. Με μια συρταριέρα Billy , δυο πόδια και την σιδεριά για την διαχείριση καλωδίων, μου βγήκε 159ε. κάτω δεξιά η ηχομπάρα τι/ποια είναι;
gotthard Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, foniki_melitzana είπε κάτω δεξιά η ηχομπάρα τι/ποια είναι; Είναι της sonos - ikea και της σειράς Symfonisk 1
omega Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Στις 19/8/2022 στις 2:15 ΜΜ, gotthard είπε Είναι της sonos - ikea και της σειράς Symfonisk Τα πόδια/συρταριέρα που πήρες, εχεις κάποιο λινκ και διαστάσεις ?
gotthard Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, omega είπε Τα πόδια/συρταριέρα που πήρες, εχεις κάποιο λινκ και διαστάσεις ? https://www.ikea.gr/proioda/grafeia/epifaneies-podia-grafeion/podia-vaseis-grafeiou/adils-podi/70217973 1
omega Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, gotthard είπε https://www.ikea.gr/proioda/grafeia/epifaneies-podia-grafeion/podia-vaseis-grafeiou/adils-podi/70217973 Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω και εγώ κάτι παρόμοιο σύντομα και στα ξαφνικά πετάγονται πολλές ερωτήσεις. Το έψαξα λίγο το θεμα και βλέπω οτι μερικά άτομα που έκαναν το ίδιο εγχείρημα είχαν θέμα με την επιφάνεια του ξύλου να βουλιάζει λίγο στην μέση έχοντας βάλει μόνο 4 πόδια σε κάθε γωνία και όχι αλλο 1 πεμπτο στο κέντρο. Πως την στερέωσες την συρταριέρα με την επιφάνεια ξύλου ? Βιδωμένη ή κάποιο άλλο τρόπο ? Επίσης πόσο σταθερά είναι στην αντοχή του χρόνου τα ίδια πόδια που πήρες και εσυ αλλα το αλλο μοντελο με το ρυθμιζόμενο ύψος ? Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2022 από omega
SabotazNic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Απλά την ακουμπάς πάνω. Μπορείς να πάρεις αντιολισθητικα αυτοκόλλητα μόνο. Ναι, στις επιφάνειες του ικεα έχει θέμα χωρίς στην μέση. Η μοριοσανιδα δεν είναι και το καλύτερο υλικό για γέμισμα, οπότε με συνεχόμενο βάρος οθόνης, μονάδας, και αν ακουμπάς όταν παίζεις, κάποια στιγμή θα δεις κάμψη στην μέση. Για τα χαρακτηριστικά του, και την τιμή του, απλά θα πήγαινα σε αυτήν την τάβλα από leroy που έχω ήδη. Αν δεν σου αρέσουν τα κύματα, την κόβεις επί τόπου στο κατάστημα. Στα + το μεγαλύτερο βάθος. https://www.leroymerlin.gr/gr/xuleia/takoi-sanides/kadronia/tavla-trapeziou-apo-elato-m200xp80cm-pahous-32mm-80704427 Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2022 από SabotazNic 1
booka Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Στις 19/8/2022 στις 2:15 ΜΜ, gotthard είπε Είναι της sonos - ikea και της σειράς Symfonisk το λευκό το βλέπω σε προσφορά από την ΙΚΕΑ. στα 79 από τα 119.
gotthard Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Στις 21/8/2022 στις 10:58 ΜΜ, omega είπε Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω και εγώ κάτι παρόμοιο σύντομα και στα ξαφνικά πετάγονται πολλές ερωτήσεις. Το έψαξα λίγο το θεμα και βλέπω οτι μερικά άτομα που έκαναν το ίδιο εγχείρημα είχαν θέμα με την επιφάνεια του ξύλου να βουλιάζει λίγο στην μέση έχοντας βάλει μόνο 4 πόδια σε κάθε γωνία και όχι αλλο 1 πεμπτο στο κέντρο. Πως την στερέωσες την συρταριέρα με την επιφάνεια ξύλου ? Βιδωμένη ή κάποιο άλλο τρόπο ? Επίσης πόσο σταθερά είναι στην αντοχή του χρόνου τα ίδια πόδια που πήρες και εσυ αλλα το αλλο μοντελο με το ρυθμιζόμενο ύψος ? Η συρταριερα σε εμένα είναι βιδωμενη. Τις υπόλοιπες ερωτήσεις σου δεν μπορώ να τις απαντήσω μιας και για μένα είναι καινούργιο το γραφείο.
Jimys2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μερικές "μικρές" αλλαγές στο γραφείο. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από Jimys2008 10
Zergoulini Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έβαλα το κουτί στον τοίχο και άνοιξε όλο το δωμάτιο. Και να φανταστεί κανείς ότι δίσταζα. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2022 από Zergoulini 6
Niiikoc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Παιδιά ποια επιφάνεια έχετε δοκιμάσει απ' τα ΙΚΕΑ. Γενικά ποια προτείνετε για επιφάνεια γραφείου και τι βάλατε για στήριγμα- πόδια? Ψάχνω να βρω επιφάνεια από 120 μέχρι 140 μήκος και πλάτος Μαξ 65cm.
SabotazNic Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 30 λεπτά πριν, Niiikoc είπε Παιδιά ποια επιφάνεια έχετε δοκιμάσει απ' τα ΙΚΕΑ. Γενικά ποια προτείνετε για επιφάνεια γραφείου και τι βάλατε για στήριγμα- πόδια? Ψάχνω να βρω επιφάνεια από 120 μέχρι 140 μήκος και πλάτος Μαξ 65cm. Δεν εχει και πολλες επιλογες σε αυτες τις διαστασεις, εκτος αν σου αρεσει κανενας μεγαλο παγκος και τον κοψεις. Για ποδια, παλι απο εσενα εξαρταται. Εχει τα απλα με 5-6 ευρω, αλλα μπορεις να βαλεις στην μια μερια συρταριερα alex και στην αλλη ποδια, ή το ξυλινο ποδι με το ραφι
Niiikoc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν εχει και πολλες επιλογες σε αυτες τις διαστασεις, εκτος αν σου αρεσει κανενας μεγαλο παγκος και τον κοψεις. Για ποδια, παλι απο εσενα εξαρταται. Εχει τα απλα με 5-6 ευρω, αλλα μπορεις να βαλεις στην μια μερια συρταριερα alex και στην αλλη ποδια, ή το ξυλινο ποδι με το ραφι Γενικά και γραφείο έτοιμο θα κοιτούσα να έχεις κάτι στα υπόψιν σου. Η Alex συρταριερα νομίζω ότι είναι ακριβή γι'αυτό που προσφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα