dalain Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Μετα απο μερικές αλλαγές καταληξαμε εδω... 27 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.lucifer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 @dalain δεν εχω λογια . εχεις καπου πληροφορις για το build .. θελω να παω σε mechilisious και εγω και το σκεφτομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, mr.lucifer είπε @dalain δεν εχω λογια . εχεις καπου πληροφορις για το build .. θελω να παω σε mechilisious και εγω και το σκεφτομαι Αν θες να σου πω οτιδηποτε για το κουτι ρωτησε με,μπορεις να δεις περισσοτερες φωτο στο insta μου <dalainos>. Εμενα μου το εστειλε η ssupd για να το δοκιμασω και πραγματικα το λατρεψα.Αν προκειται να το κανεις φουλ υδροψυκτο οπως εγω,θελει καλη μελετη που θα παει τι γιατι ο χωρος ειναι περιορισμενος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Στις 25/3/2022 στις 7:58 ΜΜ, dalain είπε Μετα απο μερικές αλλαγές καταληξαμε εδω... Βαλε diffuser στην μπλε λεντοταινια. Βελτιωση 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε Βαλε diffuser στην μπλε λεντοταινια. Βελτιωση 100% Εχω βαλει και εχω αλλαξει την κλιση της...απλα στον ενθουσιασμό πάνω βιαστηκα να βγάλω φωτο πριν τα κανω αυτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Να και το δικο μου αποκτημα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 δεν μ'αρεσει αυτο που εκανες στο σημειο που στο εχω με κιτρινο κυκλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ για τη παρατήρηση. Πώς αλλιώς θα μπορούσα να το έχω; Για πες καμία ιδέα. Το έβαλα από τη τρύπα και δεν μου πολυάρεσε. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από Zergoulini Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Zergoulini είπε Σε ευχαριστώ για τη παρατήρηση. Πώς αλλιώς θα μπορούσα να το έχω; Για πες καμία ιδέα. Το έβαλα από τη τρύπα και δεν μου πολυάρεσε. Θεωρητικα αν εχεις προσεξει να μην βρει πισω το 24πινο σε κανα πινακι ωστε να βραχυκυκλωσει, εισαι οκ. Δηλαδη πρεπει να προσεξεις, την ωρα που τοποθετεις την μητρικη, να μην καρφωθει καποιο σε καποιο καλωδιο. Αλλα γενικα οκ θα εισαι οσο δεν το μετακινεις πολυ το 24πινο (για να μην κουνιεται πισω) κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas84gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 11 ώρες πριν, triplex1 είπε δεν μ'αρεσει αυτο που εκανες στο σημειο που στο εχω με κιτρινο κυκλο Είναι πολύ πιεσμένο το καλώδιο εκεί όντως. Για μένα το βγάζεις από εκεί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Ναι καταλαβα τι εννοειτε. Θα το αλλαξω και θα το βαλω αλλιως. Ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, Zergoulini είπε Σε ευχαριστώ για τη παρατήρηση. Πώς αλλιώς θα μπορούσα να το έχω; Για πες καμία ιδέα. Το έβαλα από τη τρύπα και δεν μου πολυάρεσε. το θεμα δεν ειναι αν σ'αρεσε απο την τρυπα αλλα για ποιο λογο εχει την τρυπα και το λαστιχο το κουτι σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Εγω να προσθεσω και την λαθος διαταξη στα φανακια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, dalain είπε Εγω να προσθεσω και την λαθος διαταξη στα φανακια..... Ναι το πισω ειναι intake αντι να ειναι exhaust , καλοκαιρι ερχεται θα το καταλαβει αν κοιταξουμε σε μια καλυτερη φωτο που να φαινονται ολα , θα βρουμε κι αλλα πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ναι το πισω ειναι intake αντι να ειναι exhaust , καλοκαιρι ερχεται θα το καταλαβει αν κοιταξουμε σε μια καλυτερη φωτο που να φαινονται ολα , θα βρουμε κι αλλα πολλα Ναι κ βλεπω ενα μονο μπροστα...Ελπιζω να ειναι intake....Ισως θα πρεπει να προσθεσει καποιο ακομα μπροστα γιατι ουτως η αλλως το βλεπω περιορισμενο το airflow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα