Duck Dodgers Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Νέο setup, καταραμένη ξενιτιά... Χρεμετίσματα από Ολλανδία! 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dante82 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα στην παρέα! Ψάχνω tray-σχάρα για να πιάσω τα καλώδια κάτω απο το γραφείο. Πωλειται στην Ελλάδα κάτι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, dante82 είπε Καλησπέρα στην παρέα! Ψάχνω tray-σχάρα για να πιάσω τα καλώδια κάτω απο το γραφείο. Πωλειται στην Ελλάδα κάτι τετοιο? Αμέ! https://www.ikea.gr/proioda/axesouar-organosis-apothikeusis/diaheirisi-kalodion/signum-orizontio-kanali-kalwdiwn/30200253 Και δουλεύει πολύ καλά, τα έχω χρόνια στο γραφείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dante82 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, and_64 είπε Αμέ! https://www.ikea.gr/proioda/axesouar-organosis-apothikeusis/diaheirisi-kalodion/signum-orizontio-kanali-kalwdiwn/30200253 Και δουλεύει πολύ καλά, τα έχω χρόνια στο γραφείο Τελεια!! Θα εγκαταστησω 2 μονιτορς. Χωραει και τους 2 μετασχηματιστες να τους βαλω εκει μεσα, ώστε να μην είναι χύμα κατω στο πατωμα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, dante82 είπε Τελεια!! Θα εγκαταστησω 2 μονιτορς. Χωραει και τους 2 μετασχηματιστες να τους βαλω εκει μεσα, ώστε να μην είναι χύμα κατω στο πατωμα? Νομίζω πως ναι, στην πιο φορτωμένη πλευρά μου εχω μετασχηματιστή, switch, hub και πολλά καλώδια και παίρνει να στριμώξω μερικά καλώδια ακομα. Δες εδώ μια πιο παλιά φωτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dante82 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, and_64 είπε Νομίζω πως ναι, στην πιο φορτωμένη πλευρά μου εχω μετασχηματιστή, switch, hub και πολλά καλώδια και παίρνει να στριμώξω μερικά καλώδια ακομα. Δες εδώ μια πιο παλιά φωτό Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Και το δικό μου ταπεινό γραφειάκι. ξεκίνησε με το ζόρι γιατί με είχε ζαλίσει η γυναίκα κάνα χρόνο τώρα και με λίγα χρήματα έγινε συμπαθητικό. σύνδεσα και τα Ps3 και Ps4 στην οθόνη που όλο κούμπωναν - ξεκούμπωναν σε κάποια τηλεόραση και νοικοκυρευτήκαμε λίγο. μέχρι να ολοκληρωθεί το δωμάτιο σαν πρόχειρη λύση είναι καλούτσικο. το συρόμενο ράφι που έβαλα για το πληκτρολόγιο μάλλον θα πάρει πόδι αν και είναι βολεύει. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Το double roller το διάλεξε η γυναίκα; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 όλα αυτή τα διάλεξε :'( 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Η βάση για έναν επιτυχημένο γάμο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakisg13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Helloo Μετα τα πρόσφατα updates this is my endgame (lol!) Προσπάθησα να κρύψω τα καλώδια οσο μπορούσα. Αριστερά work Laptop που συνδέεται σε USB-C Dock και με όλα τα περιφερειακά πάνω σε KVM Splitter κάτω απο το γραφείο για να μπορώ να δουλεύω στις big screens. Επίσης πήρα και ένα mixer για μικρόφωνα, ακουστικά ηχεία κλπ που παίζει και στα 2 pc επίσης. Key Specs Main PC R9-5950X/Asus X570 Prime/R590 8GB Sapphire (ακόμα)/64GB Ram/1TB NVMe WD Black Notebook Matebook 14s Monitors Dell S3422DWG + Dell P2419H Speakers Edifier (τα φθηνά δεν θυμάμαι μοντέλο), + Klipsch ProMedia Audio Peripherals Mackie Mixer ProFX6V3, Headphones Beyerdynamic DT990Pro 250ohm, Mic Marantz MPM 1000, Streamer Arylic S10 Rest Keyboard Ducky Shine 7, Mice Model O Wireless + Asus Gladius 2 Wireless Παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες! (PS Αεροβόλο χαλασμένο είναι δεν είμαι gangsta) Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από Nikolakisg13 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Σιγά σιγά κάνουμε 😂 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acalm Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Αποφασισα να συμαζέψω όλη τη καλωδίωση, 2 ώρες που δε πάρω ποτέ πίσω 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AmixReckless Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια μικρή αλλαγή. 2 λεπτά πριν, AmixReckless είπε Μια μικρή αλλαγή. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από AmixReckless 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα