Δημοφιλής ανάρτηση radiohead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntosko Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 10/9/2021 στις 11:25 ΜΜ, radiohead είπε Για δώσε καμια πληροφορία για την ledoταινία πισω απο την οθονη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, ntosko είπε Για δώσε καμια πληροφορία για την ledoταινία πισω απο την οθονη..... Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενα update και απο εμενα, με καινουργιο pc case και μια επιπλεον alex συρταριερα (νομιζω το λαδι/γαλαζιο ειναι νεο χρωμα κιολας) (το sticker στο πλαι της κονσολας ειναι απο dbrand. Γενικα με καποιες παραγγελειες στελνουν και κανα σκετσακι) Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2021 από SabotazNic 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Και έλεγα τι είναι αυτό το ποστ ιτ εκεί πέρα μέχρι που είδα τη τελευταία φωτό έπος! Ωραίο σεταπ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παρατηρησα λιγη σκονιτσα αλλα οκ χαχαχα Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από alldaynews 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 24/8/2021 στις 7:50 ΜΜ, vasilissioros18 είπε Μετά από κάποιες αλλαγές γυρίσαμε την δέυτερη οθόνη αλλάξαμε τα ηχεία( ήταν πολύ μεγάλα) με ένα creative muvo play,ανεβάσαμε και pc επάνω στο γραφείο ,βάλαμε και μία λεντοταινία και περάσαμε και τα windows 11 Ωραίο Δεν σε ενοχλεί που καθρεφτίζει η οθόνη στο τζάμι του υπολογιστή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissioros18 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Ωραίο Δεν σε ενοχλεί που καθρεφτίζει η οθόνη στο τζάμι του υπολογιστή? Όλοι το ίδιο ρωτάνε φαίνεται μόνο από μακριά όταν κάθεσαι στο pc είναι οκ χωρίς αντανάκλαση οπότε δεν υπάρχει θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Αλλαγή ηχείων ,έφυγαν τα Bx8 και μπήκαν αυτά τα μικρούλια ,άδειασε το γραφείο 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Αλλαγή ηχείων ,έφυγαν τα Bx8 και μπήκαν αυτά τα μικρούλια ,άδειασε το γραφείο Τα 350DB είναι της edifier; τρομερά ηχεία φίλε. Έχω τα ίδια και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Τα 350DB είναι της edifier; τρομερά ηχεία φίλε. Έχω τα ίδια και εγώ Όχι αυτά είναι τα γνήσια . Τα δικά σου είναι μαϊμού🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Αλλαγή ηχείων ,έφυγαν τα Bx8 και μπήκαν αυτά τα μικρούλια ,άδειασε το γραφείο όπλα bro! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Αλλαγή ηχείων ,έφυγαν τα Bx8 και μπήκαν αυτά τα μικρούλια ,άδειασε το γραφείο Προφανώς θέλω κάποιο λινκ από την αριστερή γλάστρα και την βάση της. Όπως είδες έχω και εγώ μια Α πρασινάδα στο γραφείο 😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 45 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Προφανώς θέλω κάποιο λινκ από την αριστερή γλάστρα και την βάση της. Όπως είδες έχω και εγώ μια Α πρασινάδα στο γραφείο 😂 Απο τα jysk το ειχα παρει αλλα εχω αλλαξει την γλαστρα ,παει κανας χρονος 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε Τα 350DB είναι της edifier; τρομερά ηχεία φίλε. Έχω τα ίδια και εγώ Ναι αυτες οι μ@λ@κιες 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AmixReckless Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Εδω και το δικο μου. Not much but it's a honest build 😄 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα