Tsig0s Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 21 λεπτά πριν, vasilissioros18 είπε χαχαχα την ειχε ηδη το σπιτι μολις μπηκα το πιο πιθανο ειναι παντως και εγω στραβα να την εβαζα off topic: Απόκρυψη περιεχομένων πες μου οτι δεν σε λενε σωτηρη τσιγγο Μιχάλης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsig0s Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, vasilissioros18 είπε χαχαχα την ειχε ηδη το σπιτι μολις μπηκα το πιο πιθανο ειναι παντως και εγω στραβα να την εβαζα off topic: Απόκρυψη περιεχομένων πες μου οτι δεν σε λενε σωτηρη τσιγγο βσκ αυτο που επρεπε να πω ειναι... αλλα ναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Για το ξύλο που είχα βάλει στην προηγούμενη σελίδα, τώρα έχει στο lidl τα ροδάκια με φρένα. Damn, θα μπορούσα να το είχα πάρει τότε και θα έβγαινε όλο ένα 15αρι 😂 Στις 27/6/2021 στις 2:27 ΠΜ, SabotazNic είπε Btw πήγα σήμερα lidl και είδα αυτό. Σκέφτομαι να το τσιμπήσω για να του δώσω λίγο ύψος μιας και το έχω στο πάτωμα, κυρίως για σκόνη και ευκολία στο καθάρισμα (μετακίνηση κτλ). Βλέπω ότι το δικό μου case (silverstone rv03) αλλά και το soon to be dynamic o11 xl τα χωράει. Edit: 10 ευρώ Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2021 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Doc1355 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Αλλαγή σημείου και κατασκευή γραφείου από την αρχή καθώς δεν έβρισκα τίποτα έτοιμο που να χωράει ακριβώς στο σημείο που ήθελα! Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από Doc1355 34 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Διόρθωσα λίγο τα links στις φωτογραφίες γιατί ήταν ότι να'ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 13 ώρες πριν, Doc1355 είπε Αλλαγή σημείου και κατασκευή γραφείου από την αρχή καθώς δεν έβρισκα τίποτα έτοιμο που να χωράει ακριβώς στο σημείο που ήθελα! το μόνο που με χαλάει είναι που έβαλες τον υπολογιστή κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, lefstef είπε το μόνο που με χαλάει είναι που έβαλες τον υπολογιστή κάτω Προσωρινά μπήκε κάτω γιατί σκοπεύω σύντομα να φτιάξω και Custom Case το οποίο θα μπει πάνω δεξιά στο γραφείο και εκεί που είναι τώρα το κουτί θα γίνει διπλό ντουλάπι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Εξαιρετικό! Γιατί δεν αγοράζεις και μια βάση για τις οθόνες σου; Θα ελευθερώσεις άπειρο χώρο στο γραφείο και αισθητικά θα ομορφύνει περισσότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Εξαιρετικό! Γιατί δεν αγοράζεις και μια βάση για τις οθόνες σου; Θα ελευθερώσεις άπειρο χώρο στο γραφείο και αισθητικά θα ομορφύνει περισσότερο. Ναι το έχω και αυτό κατα νου και θα γίνει λογικά όταν φτιαχτεί και το custom κουτί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissioros18 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μετά από κάποιες αλλαγές γυρίσαμε την δέυτερη οθόνη αλλάξαμε τα ηχεία( ήταν πολύ μεγάλα) με ένα creative muvo play,ανεβάσαμε και pc επάνω στο γραφείο ,βάλαμε και μία λεντοταινία και περάσαμε και τα windows 11 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 μιας και πλησιάζει χειμώνας, διαμορφώσαμε την γωνιά μας . 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Ιντερνετ καφε? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Ιντερνετ καφε? αστειάκια; μια γωνία στο υπόγειο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Πλάκα κάνω ρε συ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xydte Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 25/6/2021 στις 9:06 ΜΜ, foniki_melitzana είπε Καλησπέρα. Δυο λογάκια για τα monitor arms? Φιλε μου τα χω κανει unboxing εδω. Ειχα παρει ενα μετα πηρα και δευτερο . Αν ειχα 2 οθονες εξαρχης θα χα παρει ενα σταντ με 2 μπρατσα. δες εδω. ειχα μια οθονη εδω στο προηγουμενο σπιτι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα