xydte Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) rgb ready εννοείται με τηλεχειριστήριο . ΥΓ μην κρίνετε την ακαταστασία κάτω απο το woofer μολις τα χα βαλει και δεν ειχα συμμαζέψει τα καλώδια Επεξ/σία 16 Μαΐου 2021 από xydte 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 13 ώρες πριν, xydte είπε rgb ready εννοείται με τηλεχειριστήριο . ΥΓ μην κρίνετε την ακαταστασία κάτω απο το woofer μολις τα χα βαλει και δεν ειχα συμμαζέψει τα καλώδια τα καδρα ειναι στραβα επιτηδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xydte Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 12 ώρες πριν, CaptainHog είπε τα καδρα ειναι στραβα επιτηδες? εμπλεξαν σε σπειρα με σπουργίτια εβαλα λαθος το μεσαιο και μετα τα πηρε η μπαλα ολα χαχαχαχα. Το παρατηρησα μετα τις φωτογραφιες και τα εφτιαξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adrian Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Η γωνία μου.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 9/5/2021 στις 2:08 ΜΜ, CaptainHog είπε Θελει καθαρισμα.. μην κραζετε. Μου θυμησες κατι θηλυκες στα σοσιαλ "¨ειμαι τοσο ασχημη". Δε θελει καθαρισμα,θα σου εδειχνα το δικο μου για νιωσεις καλα,αλλα μετα δε θα νιωθω εγω καλα. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από StamTheMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Μου θυμησες κατι θηλυκες στα σοσιαλ "¨ειμαι τοσο ασχημη". Δε θελει καθαρισμα,θα σου εδειχνα το δικο μου για νιωσεις καλα,αλλα μετα δε θα νιωθω εγω καλα. Επειδή η φωτογραφία ξεγελά το μάτι, αν μπορούσες να δεις τι έχει επάνω το γραφείο θα συμφωνούσες μαζί μου και ίσως ένιωθες εσύ καλύτερα για το δικό σου αηδιαστικό γραφείο. Πιστεύω ότι κατοικούν μικροσκοπικά ανθρωπάκια μέσα στο πληκτρολόγιο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
litmane Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Στις 19/5/2021 στις 7:28 ΜΜ, Adrian είπε Η γωνία μου.. Ωραία πισίνα😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adrian Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, litmane είπε Ωραία πισίνα😁 Καλή φαίνεται.. δεν έχω μπει ποτέ στα 2 χρόνια εδώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foniki_melitzana Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Στις 16/5/2021 στις 10:48 ΠΜ, xydte είπε rgb ready εννοείται με τηλεχειριστήριο . ΥΓ μην κρίνετε την ακαταστασία κάτω απο το woofer μολις τα χα βαλει και δεν ειχα συμμαζέψει τα καλώδια Καλησπέρα. Δυο λογάκια για τα monitor arms? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ltodd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε Καλησπέρα. Δυο λογάκια για τα monitor arms? Φαίνονται ίδια με αυτά που έχω εγώ πάντως: BRATECK LDT13-C012. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Btw πήγα σήμερα lidl και είδα αυτό. Σκέφτομαι να το τσιμπήσω για να του δώσω λίγο ύψος μιας και το έχω στο πάτωμα, κυρίως για σκόνη και ευκολία στο καθάρισμα (μετακίνηση κτλ). Βλέπω ότι το δικό μου case (silverstone rv03) αλλά και το soon to be dynamic o11 xl τα χωράει. Edit: 10 ευρώ Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από SabotazNic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
29gk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Διαλεξε ενα ξυλο που ηδη εχεις ή που θα αγορασεις/ βρεις απο ρεταλια ξυλουργου και αγορασε και 4 ροδες επιλογης σου σε οτι αφορα το μεγεθος, την ποιοτητα και το γουστο ( παιζουν πολλα χρωματα ) και φτιαξε τη δικη σου βαση με μερικες βιδες. Και αν πιανουν και τα χερια σου και το εχεις και λιγο με τα "καντο μονος σου" προσθετεις απο ανεμιστηρα μεχρι και κρυφο led φωτισμο. Αυτα τα ετοιμα ειναι και κοροιδια σε χρημα αλλα εχουν και ολα τα κακα των φιξ λυσεων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, 29gk είπε Διαλεξε ενα ξυλο που ηδη εχεις ή που θα αγορασεις/ βρεις απο ρεταλια ξυλουργου και αγορασε και 4 ροδες επιλογης σου σε οτι αφορα το μεγεθος, την ποιοτητα και το γουστο ( παιζουν πολλα χρωματα ) και φτιαξε τη δικη σου βαση με μερικες βιδες. Και αν πιανουν και τα χερια σου και το εχεις και λιγο με τα "καντο μονος σου" προσθετεις απο ανεμιστηρα μεχρι και κρυφο led φωτισμο. Αυτα τα ετοιμα ειναι και κοροιδια σε χρημα αλλα εχουν και ολα τα κακα των φιξ λυσεων. 10 ευρω ειναι κοροιδια;Αληθεια τωρα;Τα ροδακια αυτα μονο να παρει θα του βγουν πιο ακριβα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
29gk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, dalain είπε 10 ευρω ειναι κοροιδια;Αληθεια τωρα;Τα ροδακια αυτα μονο να παρει θα του βγουν πιο ακριβα. Mε λιγοτερα απο 10€ αγοραζει κανεις καλυτερης ποιοτητας ροδακια πχ με ελαστικο πελμα αλλα και δυνατοτητων πχ φρενο στα δυο ωστε να μην μετακινειται το κουτι απο μια συγκεκριμενη θεση. Αυτου του ειδους οι βασεις, πωλουνται στα σουπερ μαρκετ κυριως για οικιακη χρηση ( καλαθι απλυτων, δοχεια λαδιου, νταμιζανες κτλ ). Φυσικα και κανουν και για βαση pc αλλα αν προσεξεις η ενδειξη της συσκευασιας που παρατιθεται παραπανω αναφερει 250 κιλα οπου ενα κουτι pc με βαρος λιγοτερο ή και πολυ λιγοτερο απο τα 10 κιλα και σε συνδυασμο με τα πλαστικα ροδακια, αυτα απλα δεν θα ρολαρουν αλλα θα σερνονται στο πατωμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Γι αυτή τη δουλειά το πήρα κι εγώ, και όντως θα ήθελα να είχε φρένο, γιατί τα ροδάκια ρολάρουν καλύτερα από ότι περίμενα. (η βάση που είχα φτιάξει εγώ πήγε στο άλλο pc) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα