ma3stros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 54 λεπτά πριν, emperor4her είπε Καλημερα, σκεφτομαι να φτιαξω ενα γραφειο αρκετα μεγαλο.. υπολογιζω 240*80 ερωτηση, πανω σαν ταβλα, τι μπορω να βαλω? μελαμινη? κατι αλλο που να μην ξεφευγει σε τιμη υπαρχει? αυτο τι ξυλο ειναι? Καλημερα! Ειναι μασιφ πανελ οξιας. Επειδη τα συγκερκιμενα πανελ ερχονται απο τους προμηθευτες 4μετρα. Το μαγαζι π το αγορασα εγω το ελαχιστο π μπορουσε να μ κοψει απο το πανελ ηταν 2m ωστε κ αυτοι να μπορεσουν να πουλησουν το υπολοιπο κομματι. Το αγορασα καπου στα 120€ σε διασταση 4μ x 80cm x 4cm, απο κει κ περα θελει τριψιμο ασταρι κ βερνικι. Επισης, υπαρχουν κ φθηνοτερα οπως πχ πευκου κ ελατης αλλα κ ακριβοτερο δρυς. Προσεχε με τις τιμες!! αλλα μαγαζια ζητουσαν ακομα κ τα 2πλασια+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, ma3stros είπε Καλημερα! Ειναι μασιφ πανελ οξιας. Επειδη τα συγκερκιμενα πανελ ερχονται απο τους προμηθευτες 4μετρα. Το μαγαζι π το αγορασα εγω το ελαχιστο π μπορουσε να μ κοψει απο το πανελ ηταν 2m ωστε κ αυτοι να μπορεσουν να πουλησουν το υπολοιπο κομματι. Το αγορασα καπου στα 120€ σε διασταση 4μ x 80cm x 4cm, απο κει κ περα θελει τριψιμο ασταρι κ βερνικι. Επισης, υπαρχουν κ φθηνοτερα οπως πχ πευκου κ ελατης αλλα κ ακριβοτερο δρυς. Προσεχε με τις τιμες!! αλλα μαγαζια ζητουσαν ακομα κ τα 2πλασια+ ναι οι τιμες ειναι οτι να ναι γενικα.. για πευκο μου ζητησαν 180Ε 220*80 στην πατρα.. δεν θα με χαλαγε το 4μετρο να βγαλω και κατι εξτρα κομματια που θελω. θα παρω σβαρνα τα μαγαζια στην πατρα να δω, δεν εχουμε και τοσο ανταγωνιστικες τιμες εδω και ο καθενας ζηταει οτι τον βολευει καλυτερα.. απο που το πηρες εσυ? θα με συνεφερε αποστολη πατρα αραγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, emperor4her είπε ναι οι τιμες ειναι οτι να ναι γενικα.. για πευκο μου ζητησαν 180Ε 220*80 στην πατρα.. δεν θα με χαλαγε το 4μετρο να βγαλω και κατι εξτρα κομματια που θελω. θα παρω σβαρνα τα μαγαζια στην πατρα να δω, δεν εχουμε και τοσο ανταγωνιστικες τιμες εδω και ο καθενας ζηταει οτι τον βολευει καλυτερα.. απο που το πηρες εσυ? θα με συνεφερε αποστολη πατρα αραγε? Το αγορασσα απο το παρακατω: https://www.timbersafloor.gr/ Ετσι με ενα γρήγορο google search βλεπω πχ το παρακατω π έχει τιμες, για να εχεις μια εικονα: https://magafosis.gr/index.php/panel-2 Πανω κατω ειναι ιδιες οι τιμες με το παραπανω μαγαζι π το αγορασα εγω.. Μ φαινονται καλες τιμες αλλα δεν ειμαι ειδικος :S εκανα απλα μια μικρη ερευνα. Εαν καποιος ειναι γνωστης απο ξυλεια κ τιμες ας μας διαφωτισει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Στις 12/3/2021 στις 10:42 ΠΜ, emperor4her είπε Καλημερα, σκεφτομαι να φτιαξω ενα γραφειο αρκετα μεγαλο.. υπολογιζω 240*80 ερωτηση, πανω σαν ταβλα, τι μπορω να βαλω? μελαμινη? κατι αλλο που να μην ξεφευγει σε τιμη υπαρχει? αυτο τι ξυλο ειναι? καλησπερα φιλε μου..μπορεις να πας να κοιταξεις σε καποιο εργοστασιο ξυλειας...εγω πχ πριν κατι χρονια ειχα παρει για γραφειο παγκο κουζινας 2.15μ αλλα βεβαια ειναι πιο μαζεμενος οχι 80αρης που θελέις..βεβαια υπαρχει περιπτωση να μπορεις να διαλεξεις και 80αρηδες δεν ειμαι και σιγουρος...εγω τον ειχα παρει 50Ε αν θυμαμαι καλα και ουτε γρατσουνιεται ευκολα ουτε τπτ και εχω καταβολευτεια...ανεβαζω και μια φωτο να δεις ακριβως τι εννοω.επισης για στηριξη ειχα παρει 4 μεγαλες γωνιες (αυτες σχεδον τις πληρωσα περισσοτερο απτον παγκο 😂 ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xydte Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Διαβαζα το thread χθες κανα 3ωρο . Εδω το υποκατασκευη δικο μου setup.Θελω ακομα καμβαδες και ηχομονωτικα. Το γραφειο το χα παρει απο skroutz ειναι 150x74x70. Black Friday 49.90 Αν και το βλεπω να αλλαζει συντομα, αλλα προς το παρον με εχει βολεψει για αυτο που το ηθελα. Βιντεο με το setup των οθονων εδω. Το μηχανημα το χρησιμοποιω κυριως για joomla wordpress adobe premiere lightroom και καψιμο φουλ assetto corsa. Η μια 27 4κ η δευτερη οθονη 24 1080p. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται ιδιο μεγεθος οταν εχεις 2 οθονες κατα την γνωμη μου. Οι βασεις einai bratech , η καρεκλα η kaiser maroon, και στα specs εχουμε 32gb ram /i7 8700k/2070 rtx /H500M coolermaster/ samsung ssd x 3 / ηχεια z333 2.1 / ακουστικα corsair voidpro RGB/ K70 rgb mk2 / M65 pro mouse / mm 350 mousepad Στα πλαγια του γραφειου πισω απο το κουτι φαίνεται το switch tplink. Οταν φτιαχναμε το σπιτι εκανα εγκατασταση σε ολο το σπιτι με ethernet 8αρια. Δηλαδης εχω το ρουτερ στο σαλονι, βγαζω 4 λαν καλωδια που πανε εσωτερικα στους τοιχους και σε καθε δωματιο κουμπωνεις lan η access point για σημα και στην αυλη. Λογο θορυβου εβαλα switch γιατι απο 50αρα συνδεση εβλεπα 32. Μολις τοποθετητηκε το tplink εχουμε 50αρα και παλι . Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από xydte 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hattori_gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Με ένα τοίχο τι μπορείς να κάνεις.. Για Specs Στο λινκ builds.gg 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
litmane Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Update με νέα καρεκλιτσα ! 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimmyZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Work in progress: Θέλω να πάρω ένα καινούργιο μόνιτορ, περιφεριακά και καρτα γραφικών Specs: Amd 5600x και μια φοβερή gt 710. Καθόλου ιδέες? 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, JimmyZ είπε Θέλω να πάρω ένα καινούργιο μόνιτορ, περιφεριακά και καρτα γραφικών Specs: Amd 5600x και μια φοβερή gt 710. Καθόλου ιδέες? Fixxed. Για φέτος κάρτα γραφικών την ξεχνάς, από το 22 και βλέπουμε. Για τα υπόλοιπα έχεις επιλογές. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2021 από dpolal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patri0tis13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Στις 1/4/2021 στις 11:26 ΜΜ, heavyrain είπε Update με νέα καρεκλιτσα ! 😵 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) edit Πώς ανεβάζω τις φωτο απ το κιν όταν είναι πάνω από 2mb που ζητάει το φόρουμ? 😡 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από SakafliaC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 31 λεπτά πριν, SakafliaC είπε edit Πώς ανεβάζω τις φωτο απ το κιν όταν είναι πάνω από 2mb που ζητάει το φόρουμ? 😡 Βρες κάποιο app στο play store / app store που να σου κάνει resize ή τις ανεβάζεις κάπου αλλού σε κάποιο free image host και βάζεις εδώ τα linkst 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Όλα άσπρα, εκτός απ' την οθόνη που είναι στο πρόγραμμα Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από SakafliaC 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση dalain Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Ο παιδότοπος μου!!! 31 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα