ma3stros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, nikos16717 είπε καλησπέρα σας, εσείς που φτιάχνετε custom γραφεία, σε τι ύψος τα φτιάχνετε? εννοώ ύψος από το πάνω μέρος της επιφάνειας μέχρι το έδαφος το δικο μ αν θυμαμαι καλα ειναι 76 με 77 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Ας βάλω κι εγω 22 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να και μια δικια μου. Δεν βοηθαει και πολυ ο φωτισμος. Θα βγαλω και καμια πρωινη στο μελλον Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από ASFE 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Επεσε φασίνα σημερα. 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dekavle Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Στις 18/6/2018 στις 10:48 ΜΜ, Ευλογητός είπε Και μωβ τοίχο ήθελα αλλά μπερδεψα τα κουτια στην ανάμειξη 😂😂 Καλά έκανες και έδωσες την asus για τη gigabyte φίλε μου Τάσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ευλογητός Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 45 λεπτά πριν, Dekavle είπε Καλά έκανες και έδωσες την asus για τη gigabyte φίλε μου Τάσο Το όνομα μου είναι Ευλογητός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Ανεβαζω κ γω μετα και την χθεσινη παραλαβή του Keychron μετα απο 50 μερες παραγγελία 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nullindex Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, Nikosgiann είπε Ανεβαζω κ γω μετα και την χθεσινη παραλαβή του Keychron μετα απο 50 μερες παραγγελία Ωραίος! Έχω το Κ2 και το MX Master και εγώ! Με ποιους διακόπτες το πήρες? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 brown διακοπτες και γενικα μου φαινεται φοβερο το γραψιμο Για οσους εχουν αρκετο και precise γραψιμο, coding, mails μαλακιες και δεν θελουν να σπανε @@ ειναι οτι πρεπει νομιζω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nullindex Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 44 λεπτά πριν, Nikosgiann είπε brown διακοπτες και γενικα μου φαινεται φοβερο το γραψιμο Για οσους εχουν αρκετο και precise γραψιμο, coding, mails μαλακιες και δεν θελουν να σπανε @@ ειναι οτι πρεπει νομιζω. Ναι είναι πολύ καλό και στιβαρό. Εγώ το πήρα με μπλε, είχα και στο προηγούμενο μπλε και μου αρέσουν φοβερά. Με εμπνέει το κλακα κλακα και συγκεντρώνομαι πιο εύκολα, είμαι από αυτούς χαχααχαχα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 @Nikosgiann πανέμορφο! , αγορά από που αν είναι ευκολο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε @Nikosgiann πανέμορφο! , αγορά από που αν είναι ευκολο; η καλύτερη και πιο φθηνη λυση ειναι απο ergowerken Ολλανδια, βγαινει 117.90 μαζι με μεταφορικα Εγω ημουν ατυχος, χαθηκε το δεμα μεταξυ ολλανδιας κ ελλαδας, παρηγγειλα 5/1 και το πηρα προχθες. Εν τω μεταξυ, επειδη ειχαμε επικοινωνια, μου στειλανε και δευτερο επειδη βλεπαμε οτι δεν ερχοταν το αλλο, το οποιο όμως μου ζητησαν να αρνηθω την παραλαβη του, πραγμα που θα κανω γιατι ετσι ειναι το σωστο. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Παρτε και απο μενα μερικες 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Αξιέπαινο το πως παραμένει τόσο αφράτη η μοκέτα από τα ροδάκια της καρέκλας. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Καλημερα, σκεφτομαι να φτιαξω ενα γραφειο αρκετα μεγαλο.. υπολογιζω 240*80 ερωτηση, πανω σαν ταβλα, τι μπορω να βαλω? μελαμινη? κατι αλλο που να μην ξεφευγει σε τιμη υπαρχει? Στις 8/2/2021 στις 6:13 ΜΜ, ma3stros είπε Φιλε μ εσυ εισαι μαστορας!!! εγω με λιγο ψαξιμο (θεωρητικα με παραπανω θα τα εβρισκα φθηνοτερα) τα 2 ποδια π βλεπεις παρακατω τα πηρα 100€ και τα εβαψα μονος μ με σπρει. βεβαια τα ιδια στα γνωστα μεγαλα καταστηματα τα πουλανε 100€ το ενα 😞 Παρακάτω το γραφειο μ με λιγα λογια : αυτο τι ξυλο ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα