lefstef Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Ενώ πριν ήταν από τα πιο χάλια setup; 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 58 λεπτά πριν, lefstef είπε Ενώ πριν ήταν από τα πιο χάλια setup; 😁 Πριν εκρεμαν τα καλωδια απο κατω σαν αντερα 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasosp22 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, akoinonitos είπε Έπεσε τακτοποίηση ,περιμένω και ένα Mousepad να προστεθεί Το γραφείο είναι έτοιμο ή custom ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Tasosp22 είπε Το γραφείο είναι έτοιμο ή custom ? Το εχω φτιαξει εγω Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από akoinonitos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 59 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το εχω φτιαξει εγω Φαινεται πολυ ωραιο! Θα μπορουσες να γραψεις τις διαστασεις της καθε επιφανειας (μεγαλης και μικρης); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, alfaeffe είπε Φαινεται πολυ ωραιο! Θα μπορουσες να γραψεις τις διαστασεις της καθε επιφανειας (μεγαλης και μικρης); 225x75 η μεγαλη και 110x60 το δεξι κομματι αν θυμαμαι καλα. Αν θες ακριβως μπορω να το μετρησω οταν παω σπιτι Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από akoinonitos 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, alfaeffe είπε Φαινεται πολυ ωραιο! Θα μπορουσες να γραψεις τις διαστασεις της καθε επιφανειας (μεγαλης και μικρης); τελικα θυμομουν λιγο λαθος ,ειναι 225x75 και 95χ60 το σχεδιο το ειχα κλεψει απο εδω ,μου κοστισε περιπου 100 ευρω και τον κοπο μου ,καμια σχεση με τις τιμες που πωλουνται Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από akoinonitos 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 και δυο φωτο με αρ τζου μπου 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspari Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Ποιο είναι το νέο mousepad ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, gaspari είπε Ποιο είναι το νέο mousepad ; για τα 9.90 της προσφορας ειναι μια χαρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 13 ώρες πριν, akoinonitos είπε και δυο φωτο με αρ τζου μπου Του γκουντ του μπι τρου. Απίθανο αποτέλεσμα, Χρήστο, εύγε. Minimal και clean. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Σειρά μου μιας κι άλλαξα οθόνη. 29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 19 ώρες πριν, radiohead είπε Σειρά μου μιας κι άλλαξα οθόνη. Ρε ψυχαναγκαστικέ μεχρι και τα εικονιδια στο desktop εχεις φτιαξει ? Οπως παντα τελειο το αποτελεσμα σου 👌 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trelloneritis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 42 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε ψυχαναγκαστικέ μεχρι και τα εικονιδια στο desktop εχεις φτιαξει ? Οπως παντα τελειο το αποτελεσμα σου 👌 Η τελευταία σειρά είναι λίγο χύμα. Ο ψυχαναγκασμός του @radiohead θέλει βελτίωση. Παρ' ολα αυτά , τέλειο σετ όπως πάντα του. (@akoinonitos όχι οτι το δικό σου πάει πίσω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα