Tasosp22 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, nikos032 είπε Τα pc parts μπορεί να μην πάθουν κάτι αλλά το καημένο το σύστημα ψύξης και το ρεύμα σου δεν τα σκέφτεσαι ? Το θέμα είναι ότι οι +5-10 βαθμοί που μπορεί να έχεις σε cpu/gpu ( μπορεί να είπα και παραπάνω) ούτε ζημιά θα σου κάνουν εφόσον το κουτί σου έχει το σωστό airflow και ούτε ζορίζεται η ψύξη κτλ. Το καλοκαίρι σε σπίτια που βράζουν σε μεγάλες πόλεις η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη σε θέμα θερμοκρασιών σε ότι αφορά τα pc parts.. Το πρόβλημα όμως είναι να μην έχεις θέρμανση σε ένα δωμάτιο τον χειμώνα που ζουμε εκει μεσα εμείς και σημαίνει χαμηλή θερμοκρασία σε σχέση με το άλλο σπίτι και υγρασία στο δωμάτιο αυτό για να "κερδισεις" χαμηλότερες θερμοκρασίες, που στην τελική αλλαξε παστα σε cpu και gpu με μια Thermal grizzly και θα δεις μεγαλύτερη διαφορά.. 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Tasosp22 είπε Το θέμα είναι ότι οι +5-10 βαθμοί που μπορεί να έχεις σε cpu/gpu ( μπορεί να είπα και παραπάνω) ούτε ζημιά θα σου κάνουν εφόσον το κουτί σου έχει το σωστό airflow και ούτε ζορίζεται η ψύξη κτλ. Το καλοκαίρι σε σπίτια που βράζουν σε μεγάλες πόλεις η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη σε θέμα θερμοκρασιών σε ότι αφορά τα pc parts.. Το πρόβλημα όμως είναι να μην έχεις θέρμανση σε ένα δωμάτιο τον χειμώνα που ζουμε εκει μεσα εμείς και σημαίνει χαμηλή θερμοκρασία σε σχέση με το άλλο σπίτι και υγρασία στο δωμάτιο αυτό για να "κερδισεις" χαμηλότερες θερμοκρασίες, που στην τελική αλλαξε παστα σε cpu και gpu με μια Thermal grizzly και θα δεις μεγαλύτερη διαφορά.. 😉 αν πάρεις το τροφοδοτικό στα χέρια σε κανένα χρόνο μην αναρωτιέσαι γιατί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Νταξ με ένα απλό θερμόμετρο μπορεί να δει ο καθένας τι θερμοκρασία έχει είτε στο γύρω χώρο του κουτιού, είτε ακόμα και μέσα στο κουτί. Δεν έχει άδικο ο Tasosp22, το καλοκαίρι όντως μπορεί η κατάσταση να είναι χειρότερη για τους περισσότερους, απλά δε δίνουμε σημασία γιατί δε μπορούμε να κάνουμε και κάτι πέρα απ' το να ανάψουμε το κλιματιστικό, το οποίο όμως πόσο νομίζετε ότι κατεβάζει τη θερμοκρασία; Έξω έχει 38°C και μέσα έχει 28°C. Ποιος σας λέει ότι στο χώρο γύρω απ' το κουτί ο Tasosp22 έχει υποχρεωτικά >28°C; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasosp22 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, phanispal είπε Νταξ με ένα απλό θερμόμετρο μπορεί να δει ο καθένας τι θερμοκρασία έχει είτε στο γύρω χώρο του κουτιού, είτε ακόμα και μέσα στο κουτί. Δεν έχει άδικο ο Tasosp22, το καλοκαίρι όντως μπορεί η κατάσταση να είναι χειρότερη για τους περισσότερους, απλά δε δίνουμε σημασία γιατί δε μπορούμε να κάνουμε και κάτι πέρα απ' το να ανάψουμε το κλιματιστικό, το οποίο όμως πόσο νομίζετε ότι κατεβάζει τη θερμοκρασία; Έξω έχει 38°C και μέσα έχει 28°C. Ποιος σας λέει ότι στο χώρο γύρω απ' το κουτί ο Tasosp22 έχει υποχρεωτικά >28°C; Τεσταρισμενο οτι το καλοκαιρι στο δωματιο μου που πιανει 28 το pc εχει μεγαλυτερες θερμοκρασιες . Χειμωνα που το δωματιο εχει 19-22 ειναι σιγουρα καλυτερα.. Αυτα περι καλοριφερ και pc διπλα 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Ναι αλλά έχεις τσεκάρει πόσο έχεις στο χώρο γύρω απ' το καλοριφέρ συγκεκριμένα; Μπορεί όντως να μην έχεις πάνω από 28°C, αλλά μπορεί και να έχεις παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Cough cough, offtopic much? 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση headbanger Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 έφτιαξα το υπόγειο λίγο από την μία η δουλειά από την άλλη η διασκέδαση. 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Εδώ το καμάρι της υπογραφής μου. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metal_Head Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μετά την αναβάθμιση σε 1440p ας ανεβάσω και εγώ το δικό μου. 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Πάει κανα 6μηνο από τότε ... Σιγά σιγά θα πάμε σε αναβάθμιση . 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sibir Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 14 ώρες πριν, Metal_Head είπε Μετά την αναβάθμιση σε 1440p ας ανεβάσω και εγώ το δικό μου. Τέτοια πανέμορφη κουτάρα στο πάτωμα...απαράδεκτος...😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metal_Head Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, sibir είπε Τέτοια πανέμορφη κουτάρα στο πάτωμα...απαράδεκτος...😛 Έχεις απόλυτο δίκιο. Μ'αρέσει που πήρα και RGB RAM, τρομάρα μου. Ένα διάστημα το είχα πάνω στο γραφείο, οπότε το απολάμβανα στο full, αλλά πιάνει αρκετό χώρο δυστυχώς και κατέληξε στο πάτωμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέρα καθαρίσματος. Noisy φωτογραφίες λόγω κινητού και δύσκολου φωτισμού. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argonaute Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Φρεσκο build απο μενα για τον αδερφο μου 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση akoinonitos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Έπεσε τακτοποίηση ,περιμένω και ένα Mousepad να προστεθεί 31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα