Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 το ρουτερ τι το πηρες αφου το εχεις πανω απο την κεντρικη μοναδα ? τι εννοείς τι το πήρε? adsl router είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Εννοω αφου το ρουτερ ειναι για να μη μπλεκεις με καλωδια , γιατι το πηρε και το εχει παλι μεσα στα ποδια του..Αλλα μαλλον πεσαμε σε 'αντρα πολλα βαρυ' και δεν συνεχιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 από πότε δεν μπλέκεσαι με καλώδια σε ένα router? ακόμα και μόνο με wireless να παίζεις το καλώδιο της μπρίζας και του τηλεφώνου δεν το γλυτώνεις, άσε που το latency ανεβαίνει κατακόρυφα σε wireless... αν πρόσεξες ο ababapanos χρησιμοποιεί καλώδια όπως και οι περισσότεροι χρήστες μιας και σε μεταφορά αρχείων από pc σε pc το wireless είναι απλά για κλάμματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Εννοω αφου το ρουτερ ειναι για να μη μπλεκεις με καλωδια , γιατι το πηρε και το εχει παλι μεσα στα ποδια του..Αλλα μαλλον πεσαμε σε 'αντρα πολλα βαρυ' και δεν συνεχιζω Γιατί μπορεί εκείνον τον υπολογιστή να τον έχει με ethernet, και να έχει και άλλους υπολογιστές που τους έχει με ασύρματο. Να γιατί... Επίσης υπάρχει και η εκδοχή του Thresh που με πρόλαβε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Οκ...Αφου δε το κατεχω...τι μιλαω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Λιγο ασχετο αλλα το εχω παρατηρησει σε πολλες foto!!! Εχετε βρε εξοπλισμο χιλιαδων euro σε πολυπριζα των 5 euro? Παρτε κατι καλυτερο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Λιγο ασχετο αλλα το εχω παρατηρησει σε πολλες foto!!! Εχετε βρε εξοπλισμο χιλιαδων euro σε πολυπριζα των 5 euro? Παρτε κατι καλυτερο!!!! Και τα legrand τα απλα τοσο κανουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiaxtro7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Χθες την ειδα Σπυρος απο το αλλαξε το και εκανα διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μολις παρελαβα την νεα μου dell και ειπα να βαλω καμια φωτογραφια απο τον δικο μου χωρο. Η lcd στην μεση προς το παρον δεν καταληγει πουθενα και μαλλον θα μου αδειασει την γωνια συντομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 άψογη η 22αρα Dell, καλορίζικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ευχαριστω thresh, δεν ξερω πως μπορουσα τοσο καιρο χωρις αυτην την οθονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millenium Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μεγεια την οθονη snik και ωραιο γραφειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 πολύ ωραία φίλε snik! τα ηχειάκια ποια είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) πολύ ωραία φίλε snik! τα ηχειάκια ποια είναι? Απ'οτι φενεται πρεπει να ειναι τα x-530 της Logitech.. Oριστε και μια προχειρη pic απο εμενα: Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2009 από pabou13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 πολύ ωραία φίλε snik! τα ηχειάκια ποια είναι? Τωρα το ειδα το μυνημα, οπως ειπε και ο pabou13 ειναι τα χ-530 της logitech. Το αλλο set που εχω στο γραφειο (φενεται μονο το sub) ειναι ενα της altec lancing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα