Dinoel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, andreas84gr είπε Δεν ανάβει κανένα logo. Απλο πλαστικό είναι. ε τότε μάλλον γυαλίζει στην φωτογραφία μάλλον λόγο γωνίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Dinoel είπε ε τότε μάλλον γυαλίζει στην φωτογραφία μάλλον λόγο γωνίας. Ωστόσο θα "έλεγε" αρκετά αν όντως άναβε με διακριτικό χαμηλό φωτισμό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Demon Lord είπε Ωστόσο θα "έλεγε" αρκετά αν όντως άναβε με διακριτικό χαμηλό φωτισμό Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ. Δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου μόνο αν το πέσει το μάτι σου επάνω και σε συγκεκριμένη γωνία. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από Dinoel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Το πριν (παλιο παιδικο γραφειο, απλα δεν το ειχα αλλαξει επειδη σπουδαζα αλλου): Και το μετα: Γενικα θελω να παρω κανα καναλι να "κρυψω" τα καλωδια που πανε στην τηλεροαση. Θελω να ρωτησω. Αυτη ειναι η ταβλα που πηρα. Εχει παχος 33mm. Λετε να χρειαζεται ποδι στην μεση ωστε να μην καμπυλωσει σε κανα χρονο? Μαζι με τα αλλα 2 επιπλα του ικεα (φανταζομαι λιγο πολυ ξερετε ποια ειναι στην φωτο), πηρα και το ποδι gerton για να το εχω μηπως χρειαστει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Είναι πολύ χοντρή δεν παίζει να λυγίσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Είναι πολύ χοντρή δεν παίζει να λυγίσει. That's what she said (?) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Ελπίζω η τάβλα να τα καταφέρει καλύτερα 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_Hoek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Στις 21/5/2020 στις 7:47 ΜΜ, GRat είπε Αναβάθμιση γραφείου. Bekant απο ikea Το bekant ποιες διαστάσεις είναι; Κοιτούσα αυτό με τις 160χ80 αλλά δεν ξέρω αν χωράει 2 οθόνες (25-27 ιντσες) και το κουτί πάνω. Επίσης αυτή η θήκη που έχει για τα καλώδια βολεύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRat Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι το 160x80 . Λογικά χωράς και τις οθόνες και το κουτί. Εμένα δεν μου άρεσε με το κουτί πάνω οπότε το κατέβασα απο κάτω. Η θήκη κάτι κάνει αλλά μην φανταστείς οτι χωράει και πολλά πράγματα. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από GRat 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Στις 30/6/2020 στις 2:03 ΠΜ, Ren_Hoek είπε Το bekant ποιες διαστάσεις είναι; Κοιτούσα αυτό με τις 160χ80 αλλά δεν ξέρω αν χωράει 2 οθόνες (25-27 ιντσες) και το κουτί πάνω. Επίσης αυτή η θήκη που έχει για τα καλώδια βολεύει; Σε γραφειο που ειχα 160 με την 31" οθονη, κουτι και bookshelf speakers δεν ειχα χωρο για πολλα ακομα. Προτεινω, αν δεν υπαρχει θεμα χωρου, να πας σε 180 ή 200. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Άλλαξα ηχεία είχα αυτές τις ηχειαρες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Άλλαξα ηχεία είχα αυτές τις ηχειαρες. Πρέπει να έπαθες πολιτισμικό σοκ, από την διαφορά στον ήχο. Τα έχω πάρει σε φίλο και ξέρω πως παίζουν. Καλορίζικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, lefstef είπε Πρέπει να έπαθες πολιτισμικό σοκ, από την διαφορά στον ήχο. Τα έχω πάρει σε φίλο και ξέρω πως παίζουν. Καλορίζικα Για υπολογιστή καλά είναι έχω καλό σύστημα για ήχο αυτά είναι τα μπροστά ηχεία του home cinema ολα JBL Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από LLLEFTERIS 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexgr21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Στις 22/4/2020 στις 6:14 ΜΜ, GRat είπε Μπήκε επιτέλους και monitor arm και ήρθε και το κουτί στο γραφείο. Φίλε να σε ρωτήσω επειδή έχω το ίδιο μόνιτορ ποιο arm του βαλές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos112 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ορίστε και το δικό μου setup, (σχεδόν) ολοκληρώθηκε και μπορώ να πω πως είμαι υπερήφανος! 😛 Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από Manos112 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα