SakafliaC Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 30/5/2020 στις 6:40 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Δεν υπαρχει χειροτερο σημειο στο ενα μετρο δεξια ειναι η κουζινα που μαγειρευει η γυναικα. Έχει και τα καλά του. Παίζεις και τσιμπάς και πατατούλες τηγανιτές! Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από SakafliaC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos16717 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, anergos13 είπε τις σχαρες που ακουμπάνε τα καλώδια από που τις πήρες αν επιτρέπετε..... Νομίζω ότι είναι ίδιες με τις δικές μου και είναι από ΙΚΕΑ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarif16 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) my little monster Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από tarif16 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, anergos13 είπε τις σχαρες που ακουμπάνε τα καλώδια από που τις πήρες αν επιτρέπετε..... Ότι βλέπεις στις φωτό (εκτός μάλλον απο το κρεβάτι) είναι ikea! Τα κανάλια των καλωδίων είναι αυτά που δώθηκαν στο link πιο πάνω Κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά και δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά 15 ώρες πριν, tarif16 είπε my little monster Όμορφο αν και λιγο too much rgb για τα γούστα μου 😛 Δεν σε ενοχλεί ο θόρυβος της wraith? Εγώ την άντεξα βια 2 βδομάδες και το κουτί είναι πάτωμα. Λογικά βέβαια ο 2700 δουλεύει πιο κρύος αλλά γενικά δεν την λες ήσυχη... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από and_64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarif16 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, and_64 είπε Όμορφο αν και λιγο too much rgb για τα γούστα μου 😛 Δεν σε ενοχλεί ο θόρυβος της wraith? Εγώ την άντεξα βια 2 βδομάδες και το κουτί είναι πάτωμα. Λογικά βέβαια ο 2700 δουλεύει πιο κρύος αλλά γενικά δεν την λες ήσυχη... πίστεψέ με...δεν ακούγετε καθόλου. είχα μια Corsair Hydro H45,έκανε σα μαούνα και την έβγαλα σε μια μέρα....και κάαααθεται στο κουτί χωρίς φασαρία. ...και πανέμορφη η μαμίσια. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από tarif16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Στις 17/6/2020 στις 1:33 ΠΜ, and_64 είπε Mετά απο πολλές αλλαγές και αφού τακτοποίησα ξανά ολα τα καλώδια βρήκα την ευκαιρία να βγάλω μερικά γρήγορα κλικ απο το δικό μου: Σίγουρα παίρνουν λιγο μάζεμα ακόμα αλλά δεν προλάβαινα σε αυτή τη φάση να ασχοληθώ! Και μια κοντινή που φαίνεται το τωρινό setup πληκτρολόγια/ποντίκι: Τα καδράκια είναι το επόμενο project αλλά δεν εχω αξιωθεί να τυπώσω μερικές δικές μου φωτό, απλά εχουν μπει για να μην είναι άδειος ο τοίχος... Έχεις link απο τα κάδρα που έχεις πάνω από γραφείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tarif16 είπε πίστεψέ με...δεν ακούγετε καθόλου. είχα μια Corsair Hydro H45,έκανε σα μαούνα και την έβγαλα σε μια μέρα....και κάαααθεται στο κουτί χωρίς φασαρία. ...και πανέμορφη η μαμίσια. Μάλλον ο 3700 κάνει διαφορά, η δικιά μου μια χαρά ακουγόταν κυρίως γιατι ανεβοκατέβαινε μεταξυ 1500-2500 rpms συνέχεια... 2 ώρες πριν, Duck Dodgers είπε Έχεις link απο τα κάδρα που έχεις πάνω από γραφείο? Ναι αν και μόνο οι κορνίζες ειναι Ikea απ' αυτα, τα ποστερ τα πήρα απο Λονδίνο! 😇 https://shop.iwm.org.uk/p/25372/I-have-nothing-to-offer-print https://shop.iwm.org.uk/p/23935/Victory-is-in-the-kitchen-print Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από and_64 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenkamikazi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Μια σημειωση.Αυτο που βαζετε φιγουρες μεσα στα κουτια δε βοηθαει καθολου το aiirflow. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
29gk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, greenkamikazi είπε Μια σημειωση.Αυτο που βαζετε φιγουρες μεσα στα κουτια δε βοηθαει καθολου το aiirflow. Aπολυτα υπερβολικο το σχολιο σου. Οταν η εισαγωγη αερα σε ενα κουτι γινεται απο 2 και 3 ανεμιστηρες και αλλοι τοσοι εξαγουν, με την βοηθεια και του ανεμιστηρα της cpu, μια χαρα κυκλοφορει η ροη. Εκτος βεβαια εαν το κουτι ειναι υπερβολικα μικρο, χωρις καθολου ή σωστα τοποθετημενους ανεμιστηρες κτλ. Οταν προκειται για εξαιρεση δηλαδη οπου εκει ετσι κι αλλιως το προβλημα δεν ειναι η φιγουρα βασικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenkamikazi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Κάνεις λάθος. Όταν βάζεις εμπόδια στη ροή δημιουργείς υποπίεση και στροβιλισμούς με αποτέλεσμα να μην είναι σωστή η διακύμανση της ροής. Δε θέλω να το παίξω ξερολας και να το αναλύσω, αλλά έχω ασχοληθεί αρκετά με ρευστό δυναμική. Δε σου λέω ότι δε θα έχεις ροή με 2-3 ανεμιστήρες όπως λες, απλά δε θα είναι optimized. Θα μου πεις και 3-4 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία να έχω θα αλλάξει κάτι;; Όχι άλλα μπορεί να γλυτώσεις μια αναβάθμιση ψυχτρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
29gk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, greenkamikazi είπε Κάνεις λάθος. Όταν βάζεις εμπόδια στη ροή δημιουργείς υποπίεση και στροβιλισμούς με αποτέλεσμα να μην είναι σωστή η διακύμανση της ροής. Δε θέλω να το παίξω ξερολας και να το αναλύσω, αλλά έχω ασχοληθεί αρκετά με ρευστό δυναμική. Δε σου λέω ότι δε θα έχεις ροή με 2-3 ανεμιστήρες όπως λες, απλά δε θα είναι optimized. Θα μου πεις και 3-4 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία να έχω θα αλλάξει κάτι;; Όχι άλλα μπορεί να γλυτώσεις μια αναβάθμιση ψυχτρας. Καλα κανεις κι επιμενεις, ομως θα ....επιμεινω κι εγω με τη σειρα μου. Καταρχην καθως τα παντα εξαρτωνται απο το κουτι, στη συνεχεια απο τα συστατικα του συστηματος ( βλεπε καρτα γραφικων κυριως που δεν ειναι ολες ιδιες ) και τελος απο το ολοκληρωμενο setup που δεν σκοπευει μονον στην καλη λειτουργια απο σωστα τονιζεις αλλα και στο αισθητικο τελικα αποτελεσμα. Μιας και οι φιγουρες, τα led και τα υπολοιπα μπλιμπλικια αφορουν τους μερακληδες και οχι εκεινους ( τους πολλους και μαλλον τους περισσοτερους ) που στηνουν ενα pc για να κανουν τη δουλεια τους και μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLNEO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα μετά απο χρόνια. Το γραφειο όπως είναι λόγω του κορονοιου Με το καψερο του κουτάκι μου εκτοπισμένο πλέον πάνω στο χαρτόκουτο μιας και τη θέση του πήρε το λαπτοπ της δουλειας 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas84gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Ανανέωση κουτιού και για μένα! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, andreas84gr είπε Ανανέωση κουτιού και για μένα! το logo nzxt στην πρόσοψη φωτίζει με πατέντα ή έτσι είναι στο 710?. Έχω το 700 και δεν ανάβει κάτι εκεί εκτός και αν δεν το έχω πάρει χαμπάρι να το συνδέσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas84gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, Dinoel είπε το logo nzxt στην πρόσοψη φωτίζει με πατέντα ή έτσι είναι στο 710?. Έχω το 700 και δεν ανάβει κάτι εκεί εκτός και αν δεν το έχω πάρει χαμπάρι να το συνδέσω. Δεν ανάβει κανένα logo. Απλο πλαστικό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα