Giannos7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν είμαι coder, απλά ήθελα να βάλω τη δεύτερη μου οθόνη και λόγο χώρου αυτό ήταν αδύνατο, οπότε... DIY Portrait monitor stand feat βαρεμάρα του COVID-19 - Το αποτέλεσμα 😀 Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από Giannos7 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 κουκλί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carrion Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Στις 19/3/2020 στις 11:31 ΠΜ, Giannos7 είπε Δεν είμαι coder, απλά ήθελα να βάλω τη δεύτερη μου οθόνη και λόγο χώρου αυτό ήταν αδύνατο, οπότε... DIY Portrait monitor stand feat βαρεμάρα του COVID-19 - Το αποτέλεσμα 😀 Δεν χρειάζεται να είσαι dev για βολευτείς την 2η οθόνη σε portrait. Ωραίο το αποτέλεσμα πάντως. Αν τα display settings σου παραμένουν όπως φαίνεται στην φωτογραφία, παίξε λίγο με το adjustment για να έρθουν στην ευθεία και να μην κάνει σκαλί όταν περνάς κάτι από την μια στην άλλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Στις 11/3/2020 στις 10:43 ΜΜ, akoinonitos είπε Αυτο ειχα σκοπο να κανω αλλα τελικα θα βαλω πορτακια οποτε δεν εχει νοημα βγάλε τα συγκεκριμένα ράφια... είναι άσχημα... χαλούν όλο το σκηνικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 27 λεπτά πριν, bromiaris είπε βγάλε τα συγκεκριμένα ράφια... είναι άσχημα... χαλούν όλο το σκηνικό... Δεν γίνεται θέλω ύψος στα ηχεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Πώς φαίνεται ο γαύρος. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Πώς φαίνεται ο γαύρος. Από τον φραπέ😛.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Από τον φραπέ😛.. Αστα πρωτα επινα δυο την ημερα με τρεις καφε χωρις ζαχαρη αλλα αλλη βιδα ηθελα να ξεβιδωσω σε laptop αλλη ξεβιδωνα και ετσι ξεπεσα σε εναν μονο την ημερα με μια καφε και λιγο ζαχαρη στην ακρη του κουταλιου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letni Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ηρθε η ωρα να ανεβασω φωτο το desk ενος φιλου για λογαριασμο του,που εστησα πριν 4 μηνες. SPECS Spoiler AOC Agon AG322QC4 Armaggeddon-MKA-17-ProGaming Logitech G502 Lightspeed Thermaltake View 71 Tempered Glass RGB Plus Asrock X570 Phantom Gaming X AMD Ryzen 7 3700X Thermaltake Floe Riing RGB 360 TT Premium Edition Trident Z Neo DDR4-3600MHz x2 Sapphire Radeon RX 5700 XT 8GB Nitro+ Corsair Force MP600 1TB x2 Western Digital Gold Enterprise 4TB Thermaltake Toughpower iRGB Plus 1050W Platinum Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από letni 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 @akoinonitos Κάτι πήρε το αυτί μου στη μεταφορική σήμερα ότι παρελαβες τα ηχεία; 😎 Για δώσε λίγο ένταση! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, radiohead είπε @akoinonitos Κάτι πήρε το αυτί μου στη μεταφορική σήμερα ότι παρελαβες τα ηχεία; 😎 Για δώσε λίγο ένταση! Θελω να εξαφανισω κατι καλωδια πρωτα και βαριεμαι update( χωρις να φτιαξω τα καλωδια) Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από akoinonitos 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση akoinonitos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 38 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Είπα να πάρω και εγώ ένα μεγαλύτερο γραφείο 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Θελω να εξαφανισω κατι καλωδια πρωτα και βαριεμαι update( χωρις να φτιαξω τα καλωδια) Ελπίζω να ζεις σε μονοκατοικία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Ελπίζω να ζεις σε μονοκατοικία Χαχαχαχαχα , πάνω εγώ κάτω οι δικοί μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα