nikpoth Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Τούμπανο! Καθαρό, ζεστό, ωραία χρώματα. Το θηρίο από κάτω παραπονεμένο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 13 ώρες πριν, akoinonitos είπε Επιτέλους αξιώθηκα να φτιάξω γραφείο της προκοπής Έχω τα ίδια λουλούδια αλλά μου τα τρώει το λουκάνικο ( γάτα ) .Μάλλον θα πάρω πλαστικά από ΙΚΕΑ 😝. Πολύ όμορφο akoinonite. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 18 ώρες πριν, akoinonitos είπε Επιτέλους αξιώθηκα να φτιάξω γραφείο της προκοπής Αριστούργημα. Μπράβο, bro. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 20 ώρες πριν, akoinonitos είπε Επιτέλους αξιώθηκα να φτιάξω γραφείο της προκοπής Το μόνο που θα σου πω, είναι ότι καλεις άνετα τη @renaxan για καφέ με αυτό το custom υπερλουξ 5αστερο γραφείο αγόρι μου. Φτου φτου φτου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 hours ago, akoinonitos said: Επιτέλους αξιώθηκα να φτιάξω γραφείο της προκοπής 52 minutes ago, radiohead said: Το μόνο που θα σου πω, είναι ότι καλεις άνετα τη @renaxan για καφέ με αυτό το custom υπερλουξ 5αστερο γραφείο αγόρι μου. Φτου φτου φτου! Τι απίστευτος χώρος είναι αυτός!!!! Πολύ ωραίος @akoinonitos 🥰 - Ναι, θέλω καφέ!! Πριν 3 εβδομάδες μετακόμισα στο δικό μου σπίτι. Λείπουν πολλά ακόμα.. Έχω μέλλον ακόμα.. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από renaxan 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, renaxan είπε Τι απίστευτος χώρος είναι αυτός!!!! Πολύ ωραίος @akoinonitos 🥰 - Ναι, θέλω καφέ!! Πριν 3 εβδομάδες μετακόμισα στο δικό μου σπίτι. Λείπουν πολλά ακόμα.. Έχω μέλλον ακόμα.. Έχεις μείνει ευχαριστημένος από τον Dromea;;; Έχω την ίδια καρέκλα αλλά είμαι έτσι και έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 3 minutes ago, dpolal said: Έχεις μείνει ευχαριστημένος από τον Dromea;;; Έχω την ίδια καρέκλα αλλά είμαι έτσι και έτσι. Ναι, πολύ. Την έχω από Black Friday. Με βολεύει πιο πολύ από την gamer!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, renaxan είπε Ναι, πολύ. Την έχω από Black Friday. Με βολεύει πιο πολύ από την gamer!! τι εχεις μεινει ευχαριστημενΟΣ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Just now, akoinonitos said: τι εχεις μεινει ευχαριστημεNH? Fixed..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 54 λεπτά πριν, renaxan είπε Ναι, πολύ. Την έχω από Black Friday. Με βολεύει πιο πολύ από την gamer!! Μαζί την πήραμε Σκέφτομαι να της κάνω ένα μικρό review κάποια στιγμή. 53 λεπτά πριν, renaxan είπε Fixed..! Ουπςςςςςς, σόρρυυυυ. 😅 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, renaxan είπε Τι απίστευτος χώρος είναι αυτός!!!! Πολύ ωραίος @akoinonitos 🥰 - Ναι, θέλω καφέ!! Πριν 3 εβδομάδες μετακόμισα στο δικό μου σπίτι. Λείπουν πολλά ακόμα.. Έχω μέλλον ακόμα.. Τέλειο αν κατέβω Κρήτη θα έρθω για καφέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 13/2/2019 στις 5:42 ΜΜ, atropa είπε Ωραίο και "ατμοσφαιρικό". BTW οι βασούλες για τα LSR-305 ποιες είναι? Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από TR-909 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, TR-909 said: Ωραίο και "ατμοσφαιρικό". BTW οι βασούλες για τα LSR-305 ποιες είναι? https://www.ikea.gr/domatia/kouzina/kouzina/pagoi-kouzinas-axesouar/axesouar-pagon-kouzinas/capita-braxionas-stiriksis/40051196 https://www.e-jumbo.gr/organosi-spitiou-kathariotita/mikroepipla-esoterikou-chorou/apothikeftika-epipla/rafia-kryfa-stirigmata/rafi-toichou-xylino-30x23-5x3-8-kryfa-stirigmata_161787/ Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από atropa 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannos7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Εδώ και η δικιά μου γωνίτσα. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Καινούργιες προσθήκες με DELL εξοπλισμό Και η επιθεώρηση εργασίας 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα