Shyn Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Σελήνη είπε τα τρίποδα εννοείς ότι έβαλες ? για τον 1,86 είναι εντάξει να φανταστώ τα δικά μου μόνο στις άκρες.. Ναι αυτα πο εδειξε ο Johny. https://www.ikea.gr/proioda/grafeia/epifaneies-podia-grafeion/podia-vaseis-grafeiou/lerberg-tripodo/80130776 Ναι, για τον 1,86 παγκο τα 2 ειναι αρκετα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnyBoy9 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Shyn είπε Ναι αυτα πο εδειξε ο Johny. https://www.ikea.gr/proioda/grafeia/epifaneies-podia-grafeion/podia-vaseis-grafeiou/lerberg-tripodo/80130776 Ναι, για τον 1,86 παγκο τα 2 ειναι αρκετα! Ναι είναι αρκετά σταθερά αν και δεν τους φαίνεται , εγώ προσωπικά κάτι αλλά ξύλινα που είχε στα ικεα δεν τα έβαλα διότι είναι αρκετά μεγάλα και κλείνουν τον χώρο από κάτω πολύ , είναι κάτι που ήθελα να αποφύγω . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas84gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μετά από μια αλλαγή στο γραφείο μου... 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnyBoy9 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 56 λεπτά πριν, andreas84gr είπε Μετά από μια αλλαγή στο γραφείο μου... Ωραία οθόνη αυτή , σκεφτόμουν να αλλάξω και εγώ ποια είναι ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, JohnyBoy9 είπε Ωραία οθόνη αυτή , σκεφτόμουν να αλλάξω και εγώ ποια είναι ; Dell Alienware AW3418DW 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) καθάρισα το χάος (γραφείο) που είχε σκόνες και ψίχουλα από τις γιορτές με το κιλό. έβαλα και ενα φωτάκι πίσω από την οθόνη και ομολογώ μου άρεσε πολύ Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από headbanger 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Nothing fancy. Just my coding den 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Το βάζω κι εδώ όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί είμαι ψώνιο 😎 Λεπτομέρειες εδώ 20 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Το νέο μου κουτάκι. Louqe ghost s1. Θέλει δουλειά το γραφείο ακόμη (cable management, τακτοποίηση, ξεσκόνισμα, να πάει λίγο πιο πίσω το κουτί, γιατί γκρινιάζει η γυναίκα), αλλά σήμερα το έστησα το pc, οπότε από αύριο τα υπόλοιπα. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nullindex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Έτοιμο το νέο γραφείο μου μετά από πολλές αλλαγές! Θα ακολουθήσει post και με το κουτί μόνο του στο ανάλογο θέμα. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, nullindex είπε Έτοιμο το νέο γραφείο μου μετά από πολλές αλλαγές! Θα ακολουθήσει post και με το κουτί μόνο του στο ανάλογο θέμα. Πολύ όμορφη δουλειά και έπιπλο και χρωματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Στις 23/1/2020 στις 8:50 ΜΜ, radiohead είπε Το βάζω κι εδώ όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί είμαι ψώνιο 😎 Λεπτομέρειες εδώ Σου είπα,θα μας βάλεις σε δουλειές εσύ εξαιρετική δουλειά bro,τέλειο ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nullindex Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, radiohead είπε Πολύ όμορφη δουλειά και έπιπλο και χρωματα Πάγκος κουζίνας από Leroy και κάρφωμα στον τοίχο. Για το χρώμα ήθελα κάτι πιο "ήσυχο", αφού πριν το δωμάτιο ήταν κόκκινο - μαύρο - γκρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Στις 24/1/2020 στις 2:09 ΜΜ, nullindex είπε Έτοιμο το νέο γραφείο μου μετά από πολλές αλλαγές! Θα ακολουθήσει post και με το κουτί μόνο του στο ανάλογο θέμα. Εμένα μου άρεσε και το σημείο με τα 2 τραπεζάκια, αν θές βγάλε μια πιο κοντινή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Το κακο με ολα τα κουτια ειναι πως πρεπει να εχεις το γραφειο σου σε δεξια γωνια για να βαλεις εκει το κουτι αν ο χωρο;ς σε υποχρεωνει αριστερη γωνια το κουτι ειναι σε ασχημο σημειο. Υπαρχει η λυση να το βαλεις στο πλαϊ αν εχεις παραθυρο και θελεις να βλεπεις τι εχεις μεσα αλλα δεν ειναι και τοσο καλη. Παράδειγμα του γιου μου δεν υπάρχει λογος να του πάρω όμορφο κουτί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα