mcrae13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Skrez1982 είπε Πολύ όμορφο. Τα ηχεία ποια είναι και τα headphones ? Σε ευχαριστώ φίλε Presonus Eris E3.5 Audio technica ATH-M50x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Και ότι σκεφτόμουνα και τα καλοκοιταγα να τα πάρω τα presonus. Πες μου εντυπώσεις άμα τα δουλεψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Και ότι σκεφτόμουνα και τα καλοκοιταγα να τα πάρω τα presonus. Πες μου εντυπώσεις άμα τα δουλεψεις Spoiler Δεν ξέρω τις απαιτήσεις σου.Προσωπικά με υπερκαλύπτουν πλήρως.Τα έχω καμιά εβδομάδα . Από τα πιο ευχάριστα 100 ευρώ που έχω δώσει. Χαρακτηριστικό τους,ο πολύ καθαρός και ισσοροπημένος ήχος.Δεν έχουν υπερβολές και ακούς τα πάντα και σε παιχνίδια.Το μπάσο είναι όσο πρέπει. Ο ήχος πάντως είναι και περί ορέξεως..Άκου από κοντά αν μπορείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, mcrae13 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Δεν ξέρω τις απαιτήσεις σου.Προσωπικά με υπερκαλύπτουν πλήρως.Τα έχω καμιά εβδομάδα . Από τα πιο ευχάριστα 100 ευρώ που έχω δώσει. Χαρακτηριστικό τους,ο πολύ καθαρός και ισσοροπημένος ήχος.Δεν έχουν υπερβολές και ακούς τα πάντα και σε παιχνίδια.Το μπάσο είναι όσο πρέπει. Ο ήχος πάντως είναι και περί ορέξεως..Άκου από κοντά αν μπορείς. Έχω συνηθίσει να ακούω μουσική στο σαλόνι σε στούντιο μόνιτορ ηχεία m-audio bx8a που έχω συνδεδεμένα σε κάρτα ήχου dac της maudio στο pc του σαλονιού. Οπότε γυρεύω κάτι πολύ πιο μαζεμένο σε μέγεθος για το γραφείο. Η χρήση στο γραφείο θα είναι gaming κυρίως . Από μπάσο πως είναι ? Ακούγονται καλά στα παιχνίδια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis321 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Budget φάση , άλλωστε δεν ασχολούμαι πολύ και ούτε σοβαρά και είμαι και φοιτητής(εξού και πολύ μου είναι ,βαση budget) αλλά το θέλουμε και εμείς το pc μας και ειπα να ανεβάσω μια φωτό έτσι για να έχει και κάτι απλό εδώ να ποστάρουν και άλλοι και πιο απλά pc όχι μονο τα θηρία pc - setup/desk και τα σχετικά , ωραιά είναι τα πιο καλά και δίνουν και ιδεές αλλά μην ξεχνάμε και τα πιο budget να το πω,να το πω όχι τόσο βαθιά στο μικρόβιο (ακόμα) των pc και των setup όπως θες πέστο 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Skrez1982 είπε Έχω συνηθίσει να ακούω μουσική στο σαλόνι σε στούντιο μόνιτορ ηχεία m-audio bx8a που έχω συνδεδεμένα σε κάρτα ήχου dac της maudio στο pc του σαλονιού. Οπότε γυρεύω κάτι πολύ πιο μαζεμένο σε μέγεθος για το γραφείο. Η χρήση στο γραφείο θα είναι gaming κυρίως . Από μπάσο πως είναι ? Ακούγονται καλά στα παιχνίδια ? Spoiler Αν είσαι συνηθισμένος σε monitors θα σε ικανοποιησουν. Μπάσο δεν τους λείπει, έχουν αρκετό. Και φίλος που τα άκουσε έχει την ίδια άποψη. Δεν θέλω όμως να σε επηρεάσω γιατί όπως έγραψα και πριν, ο ήχος είναι θέμα γούστου. Προσωπικά με βοήθησε αρκετά πριν την αγορά αυτό το κανάλι στο yt Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από mcrae13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis321 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 πω πω μπηκα σε σκεψεις με αυτο το νημα και αλλαξα λιγο διαρυθμιση τι λετε καλυτερα ; 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extinction Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Στις 19/12/2019 στις 6:49 ΜΜ, Panagiotis321 είπε πω πω μπηκα σε σκεψεις με αυτο το νημα και αλλαξα λιγο διαρυθμιση τι λετε καλυτερα ; Απλό και ωραίο! Το μόνο που σκέφτομαι είναι οι θερμοκρασίες, δεδομένου ότι είναι σαν να το μπλοκάρεις μπρος - πίσω.. Μήπως να τράβαγες το έπιπλο να έρθει στα ίσια με το γραφείο και να άλλαζες την θέση στον πύργο? επίσης το Woofer εγώ θα το έβαζα κάτω από το γραφείο εκεί που είχες πριν τον πύργο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Καθαριότητα σήμερα και ξεκινάμε τις διακοπές 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Το νέο μου μωρό (Samsung 970 Evo Plus 500GB) Τον έγκατέστησα απο χθες στο pc μου αφου τον έκανα clone απο τον παλιο απλο Adata ssd που είχα τα windows 10. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Καλορίζικος, αλλά δεν έχει σχέση με το topic κι ας υπάρχει μέρος του γραφείου για ξεκάρφωμα. 😛 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Στις 22/12/2019 στις 6:11 ΜΜ, JTRGamer είπε Το νέο μου μωρό (Samsung 970 Evo Plus 500GB) Τον έγκατέστησα απο χθες στο pc μου αφου τον έκανα clone απο τον παλιο απλο Adata ssd που είχα τα windows 10. Το κουτι απο temps πως τα πάει; Επισης τα φανακια ειναι PWM? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Το κουτι απο temps πως τα πάει; Επισης τα φανακια ειναι PWM? Καλά τα πάει. 2.δε ξερω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extinction Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Στις 30/12/2018 στις 12:30 ΠΜ, Extinction είπε Σήμερα το έστησα, έχει κάποιες ατέλεις.. Τα καρτελάκια απο τα fans τα έχω αφήσει μέχρι να σιγουρευτώ οτι όλα είναι οκ. Πατέντα για το GPU Sagging, σύντομα θα sleevαρω ή θα πάρω extensions για τα καλώδια.. Περσινό από πάνω, 1 year later: Φέτος δεν έχει RGB.. Όλα black! τα περιφερειακά και κουτί είναι τα ίδια, γωνιακό γραφείο που ήθελα πάντα + με την TV δίπλα δεν έχει πλέον παντόφλα! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 19 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα