Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε

cougar armor s, καλή είναι, είναι πολύ γερή το κυριότερο!

Την έχω πάνω από χρόνο κι είναι σαν καινούρια!

Πολύ ωραίος χώρος, 

1. Διακρίνω collector's AOE3?

2. Το κατακόρυφο υποστήριγμα κάτω από το γραφείο προς τι? Το γραφείο φαίνεται ποιοτικό και με φέρουσα ικανότητα στο μέσο του αναπτύγματος. Κάνει βέλος κάμψης "κοιλιά" ?

3. Ο τοίχος όπισθεν της καρέκλας, είναι original? Έχει γίνει αρμολόγηση?  Το "φυτεμένο" μαρμάρινο (?) που διακρίνω τι είναι? Μου θυμίζει ή νιπτήρα ή επιτοίχιες θήκες σε παλιά πέτρινα που έβαζαν σημαντικές εικόνες της οικογένειας ή και αγίων.

Όσοι ανεβάζετε φώτος, έχετε πολύ clean cut γωνιές/χώρους/δωμάτια/γραφεία και μου αρέσει! :) 

Εγώ και να το τακτοποιήσω το γραφείο, ίσα που θα προλάβω να το βγάλω φώτο για να το δείξω εδώ και μετά σε dt τα μικρά θα το έχουν κάνει...  παιχνιδότοπο..        

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, Lousy Offcomer είπε

Πολύ ωραίος χώρος, 

1. Διακρίνω collector's AOE3?

2. Το κατακόρυφο υποστήριγμα κάτω από το γραφείο προς τι? Το γραφείο φαίνεται ποιοτικό και με φέρουσα ικανότητα στο μέσο του αναπτύγματος. Κάνει βέλος κάμψης "κοιλιά" ?

3. Ο τοίχος όπισθεν της καρέκλας, είναι original? Έχει γίνει αρμολόγηση?  Το "φυτεμένο" μαρμάρινο (?) που διακρίνω τι είναι? Μου θυμίζει ή νιπτήρα ή επιτοίχιες θήκες σε παλιά πέτρινα που έβαζαν σημαντικές εικόνες της οικογένειας ή και αγίων.

Όσοι ανεβάζετε φώτος, έχετε πολύ clean cut γωνιές/χώρους/δωμάτια/γραφεία και μου αρέσει! :) 

Εγώ και να το τακτοποιήσω το γραφείο, ίσα που θα προλάβω να το βγάλω φώτο για να το δείξω εδώ και μετά σε dt τα μικρά θα το έχουν κάνει...  παιχνιδότοπο..        

Σε ευχαριστώ πολύ! 

1)Ναι! Λίγες (κι αγαπημένες) collector's που έχω τις έχω βάλει στο ράφι από πάνω!

2)Το γραφείο είναι κινέζικο του 100άρικου, είναι όντως γερό, παρόλαυτα του έχω βάλει το πόδι για να το αποτρέψω από το να κάνει κοιλιά.

Είναι ήδη τριών χρόνων και δεν έχει λυγίσει, αντίθετα τα προηγούμενα κινέζικα/ikea που είχα λυγίζανε αργά ή γρήγορα.

3)Ο τοίχος είναι πέτρα original :) Μεγάλα κομμάτια που τα είχα μαζέψει από το βουνό με τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου.

Το ''φυτεμένο'' που λες, είναι όντως μαρμάρινος νεροχύτης γυρισμένος ανάποδα, τον είχα βρει πεταμένο στα σκουπίδια, ούτε ο παλιατζής δεν τον μάζεψε.

• Like 8

Τι είναι αυτά ρεεεε. Ουουουουου. Που είναι τα rgbια, τα φρου φρού και τα Ultra wide?

Και το νερό τι δουλειά έχει εκεί? Που είναι τα μπυρόνια?

4 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Τι είναι αυτά ρεεεε. Ουουουουου. Που είναι τα rgbια, τα φρου φρού και τα Ultra wide?

Και το νερό τι δουλειά έχει εκεί? Που είναι τα μπυρόνια?

Και πάνω σε σουβέρ για να μην λερώνει το γραφείο 😝

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξάδερφε? Πρέπει να πάμε μια βόλτα από θείο(Σκρουτζ). Δεν είναι κατάσταση αυτή.

Από τη νέα χρονιά :rolleyes:

Επεξ/σία από BlueBlood7

17 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Ξάδερφε? Πρέπει να πάμε μια βόλτα από θείο(Σκρουτζ). Δεν είναι κατάσταση αυτή.

Από τη νέα χρονιά :rolleyes:

Πρέπει! 😂

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μικρά updates ,λόγω γιορτών :P  Επιστροφή σε 2.0 ηχεία ,νέα headphones και βάση 3D printed. Καλές γιορτές guys !!

IMG-20191218-180521.jpg

IMG-20191218-180422.jpg

IMG-20191218-181055.jpg

Επεξ/σία από mcrae13
  • Like 22
  • Thanks 1

5 ώρες πριν, mcrae13 είπε

Μικρά updates ,λόγω γιορτών :P  Επιστροφή σε 2.0 ηχεία ,νέα headphones και βάση 3D printed. Καλές γιορτές guys !!

IMG-20191218-180521.jpg

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG-20191218-180422.jpg

IMG-20191218-181055.jpg

Πολύ όμορφο. Τα ηχεία ποια είναι και τα headphones ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...