GRat Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 @nikpoth Το arm που έχεις για την οθόνη πιό είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Ένα φτηνό, arctic z1 basic, αλλά αποδείχτηκε βράχος. Επίσης σου δίνει την δυνατότητα να βγάλεις/αλλάξεις θέσεις στους βραχίονες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRat Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Τέλεια, σηκώνει 15kg απότι βλέπω, για 40€ φαίνεται μια χαρά, θα το τσιμπήσω λογικά. Thank you! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από splanis 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 @GRat 25 έχει βρε! Αυτή με τα 40 (gen3) είναι ανώτερη λογικά ,λίγο ποιό όμορφη και έχει και usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRat Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Την gen3 κοίταζα όντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Καινούργια ακουστικά (beyerdynamic dt 990 pro, 250 ohms), ένα usb hub (sabrent, 7+3 usb ports) και το razer mouse bungee v2. Αφαιρέθηκαν τα ηχεία, τα οποία δεν χρειαζόμουν πια. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsipakis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μετά από αρκετό καιρό κατάφερα να φτιάξω το γραφείο όπως ήθελα και να πετάξω το παλιό γραφείο στην αποθήκη . Στο πρόγραμμα είναι να μπει λεντοταινια μέσα στο κουτί και μια πίσω από την οθόνη και το γραφείο.. Επίσης θα παραγγείλω sleeves σαν αυτά που μου είχε προτείνει ο @dalain 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shibbu Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Μετά από αρκετό καιρό κατάφερα να φτιάξω το γραφείο όπως ήθελα και να πετάξω το παλιό γραφείο στην αποθήκη . Στο πρόγραμμα είναι να μπει λεντοταινια μέσα στο κουτί και μια πίσω από την οθόνη και το γραφείο.. Επίσης θα παραγγείλω sleeves σαν αυτά που μου είχε προτείνει ο @dalain Μεγιές! Βγάλε και μία με το γατί! (Είδα το ονυχοδρόμιο στο βάθος 😀)!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Shibbu είπε Μεγιές! Βγάλε και μία με το γατί! (Είδα το ονυχοδρόμιο στο βάθος 😀)!!! Ναι χαμός . Είναι γατοδωμάτιο - γραφείο. Έχω δύο και όλο τριγυρνάνε το νέο pc. Η μία παίζει με το ποντίκι συνέχεια 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, Shibbu είπε Μεγιές! Βγάλε και μία με το γατί! (Είδα το ονυχοδρόμιο στο βάθος 😀)!!! Ορίστε και μια με το Λουκάνικο 😂 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shibbu Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Skrez1982 είπε Ορίστε και μια με το Λουκάνικο 😂 χαχαχα! Φάτσα! Έχω ίδιο γάτο κι εγώ! Με το που πάω σπίτι ανεβάζω φώτο να δεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Ορίστε και η κυρία από εμένα 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα