omega Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Στις 24/6/2019 στις 5:33 ΜΜ, omega είπε Την βαση για το μικροφωνο απο που την πηρες ? @vasilissioros18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissioros18 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, omega είπε @vasilissioros18 https://access-prostage.gr/pro-audio/mikrofona/axesouar-mikrofona/baseis-mikrofonon/gravity-mstm-1b.html Εδω και αναλογα πως το θες παιρνεις και το αναλογο Gooseneck 3 ώρες πριν, theo93 είπε Ούτε παραγγελία να το είχες ασε και ειναι ακριβως στα μετρα αμα ηταν λιγο μεγαλυτερο το γραφειο η το επιπλο απο δεξια δεν εμπαινε γτ ακουμπανε και τα δυο στην ακρη του τοιχου 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 απλα πραγματακια 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Πω, είδα ότι έγινα quoted στο συγκεκριμένο νήμα και βλέπω 2007, τον Skull να γράφει greeklish, εικόνες που ήταν ανεβασμένες σε imageshack να μην υπάρχουν πια. Αναμνήσεις! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Έχουμε και λέμε https://ibb.co/zV3K6y3 Στο επόμενο θα σας δείξω και το νέο γραφείο στο νέο σπίτι ,σε κάνα 6μηνο 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icsd08063 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Το δικό μου setup. Desk: Jarvis Laminate Adjustable Standing Desk Chair: Herman Miller Embody Τα υπόλοιπα είναι της υπογραφής. 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panmanr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, icsd08063 είπε Το δικό μου setup. Desk: Jarvis Laminate Adjustable Standing Desk Chair: Herman Miller Embody Τα υπόλοιπα είναι της υπογραφής. Dat chair!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση icsd08063 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 20 ώρες πριν, panmanr είπε Dat chair!!! Αξίζει κάθε ευρώ που έδωσα. 14 ώρες πριν, ciyo είπε αψογα ολα εκτος απτα σαπια ηχεια dell επισης βαλε windows10 Δεν είμαι audiophile για να δικαιολογήσω κάποια άλλα ηχεία. Παρόλαυτά, σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο. Το έχω στα to do για τα Windows 10 μέσα στο μήνα. Και μερικές ακόμη φωτογραφίες όπου φαίνεται λίγο καλύτερα η καλωδίωση κάτω από το γραφείο. Βοήθησαν σημαντικά τα 2 πλαστικά μέσα στα οποία κρύβονται δύο APC PM5-GR ESSENTIAL SURGEARREST πολύπριζα. Γενικά στο πάτωμα δεν υπάρχει τίποτα εκτός του PC και του Ethernet cable που πάει απευθείας στο router. Επίσης, με έχει βολέψει τρομερά το option που είχε το γραφείο για πρίζες στις γωνίες, όπου παράλληλα γίνεται και το cable through των καλωδίων για τις οθόνες. Και φώτος όπου φαίνεται το γραφείο σε standing height, με την τελευταία αλλαγή που είναι η αντικατάσταση του παλιού Roccat Sense mousepad με το Roccat Kanga XXL. 34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Σήμερα ολοκληρώθηκε το κύμα αναβαθμίσεων που ξεκίνησε αρχές Αυγούστου, οπότε είπα να ανεβάσω νέες φωτό. Αναβάθμισα το σετ 3570K, 8gb ddr3 1600Mhz, Z77X-UD3H σε Ryzen 3600, 16gb ddr4 3200Mhz, B450 gaming plus. Σήμερα ήρθε και η νέα μου οθόνη, LG 24GL600F. Η παλιά οθόνη καθώς και τα παλιά parts μπήκαν στο Aerocool CyberX Advance μαζί με ssd, hdd και τροφοδοτικό που είχα καβάτζα και έτσι έφτιαξα και τον αδερφό μου που την πάλευε τα τελευταία 8 χρόνια με ένα τίμιο laptοpακι turbo x. Το αναβαθισμένο μου τουμπανάκι: Το νέο κουτάκι από τα παλιά parts: H οθόνη από κοντά: Και όλο το γραφείο: Όλο το set up φαίνεται στην υπογραφή μου. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την οθόνη. Έχω πάθει πλάκα με τα 144Hz. Δεν ήθελα να δώσω παραπάνω. Το επόμενο βήμα είναι να βάλω μια πιο δυνατή κάρτα να μπορεί να δίνει τα παραπάνω fps που χρειάζονται, τα Χριστούγεννα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση dalain Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Καιρό είχα... 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 αλλάξανε μερικά πράγματα στο ντεκόρ 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Χωράνε κι άλλα στο dungeon ρε συ, not enough monitors. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 30/8/2019 στις 9:15 ΠΜ, ThReSh είπε Χωράνε κι άλλα στο dungeon ρε συ, not enough monitors. 😛 παρεπιπτώντος μόλις έκανα αλλαγές γιατί περιμένω new tower με Ryzen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 23 minutes ago, headbanger said: παρεπιπτώντος μόλις έκανα αλλαγές γιατί περιμένω new tower με Ryzen Αναβάθμισα κι εγώ σε 3700Χ, εσένα σε κόβω για 3900Χ? 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα