nick#18 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 ολη αυτη η καλωδιουμπα τι ειναι? καλωδιο vga? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Undercover22 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 dsl + καλώδιο για ρεύμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 το ρευμα οκ...αλλα το καλωδιο του τηλεφωνου ποσα χιλιομετρα ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Undercover22 συμπαθητικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Undercover22 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 10m αν δεν κάνω λάθος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Η μετακόμιση τέλειωσε και το γραφείο ξαναστήθηκε, με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το αρχικό: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=223973&page=12 Η ροζ ατζέντα, φυσικά, δεν είναι δική μου!.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Η ροζ ατζέντα, φυσικά, δεν είναι δική μου!.. κάτι τέτοια έλεγε και ο alexzzz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 κάτι τέτοια έλεγε και ο alexzzz... Και του βγήκε το ονομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 κάτι τέτοια έλεγε και ο alexzzz... Ίσως τελικά να μην έπρεπε να κάνω την διευκρίνηση, τώρα που το είπα αυτό όλοι την προσέξατε... Αλλιώς πολλοί θα την έβλεπαν, αλλά λίγοι θα την καταλάβαιναν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Ίσως τελικά να μην έπρεπε να κάνω την διευκρίνηση, τώρα που το είπα αυτό όλοι την προσέξατε...Αλλιώς πολλοί θα την έβλεπαν, αλλά λίγοι θα την καταλάβαιναν! Ξέρεις πόσες φορές το έχω πει εγώ αυτό;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Ξέρεις πόσες φορές το έχω πει εγώ αυτό;;; :lol: καλό!.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Ήρθε και το Stacker... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 άντε και με διπλές λούπες σου εύχομαι πάλι το SE έδινε το πλαίσιο ε ? τους πούστηδες το πάνελ με τα 4 φρουφρούρια δεν θα το πάρουμε ποτέ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 thanks Ναι, χωρίς το πάνελ στο πλάι. Ο θεός ξέρει που μπορούμε να το βρούμε, ούτε στο eBay δεν το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 ναι το έψαχνα και εγώ τίποτα πουθενά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα