heavyrain Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Έχω 2 "επεκτασεις" και λέω να τα βάλω δεξιά και αριστερά στο γραφείο, θα στερεωθουν με γωνίες στα πλάγια του γραφείο ώστε να φτάσει περίπου δυόμισι μέτρα σε πλατος. Θα τα δω αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Βασικα εγω θα εβγαζα αυτο το χαζο ραφι του γραφειου. Πως βολευεσαι με την οθονη τοσο χαμηλα (για να χωρεσε εκει, λογικα την εχεις τερμα κατω στο stand) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ράφι το έχω βάλει εγώ έξτρα. Αλλά θέλω να το βγάλω να κερδίσω χώρο. Θα δω αύριο τι θα κάνω. Μαλλον ομως θα βαλω απλα τις επεκτασεις δεξια αριστερα να εχω περισσοτερο χωρο για να "ανοιξω" λιγο πληκτρολογια, ηχεια κτλ. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από heavyrain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έτοιμο το μισό! Τo άλλο αύριο που θα αγοράσω άλλες 2 γωνίες να στηρίξω την επέκταση και στην αριστερή πλευρά! Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από heavyrain 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Ορισμένοι έχετε πολύ μεράκι και γούστο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omega Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Στις 16/3/2019 στις 6:42 ΜΜ, vasilissioros18 είπε Μετα απο καποιες μικρες αλλαγες και αφου βρεθηκε χρονος : Το stand για το μικρόφωνο, αν επιτρέπεται, από που το πήρες ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Κάπως έτσι έγινε και με την άλλη προέκταση. 2 μέτρα και 30 εκατ συνολικό μήκος. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Ορίστε και το δικό μ γραφειάκι !! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Το σεμεν τέλειο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omega Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Το βιβλιαρακι του Office 2003 τα εβγαλε τα χρηματα του βλεπω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε Ορίστε και το δικό μ γραφειάκι !! Επειδη ψαχνω για νεο κουτί και το δικο σου μου φαίνεται ωραίο,ποιο ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 22 λεπτά πριν, dalain είπε Επειδη ψαχνω για νεο κουτί και το δικο σου μου φαίνεται ωραίο,ποιο ειναι; Corsair Crystal 460x 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, heavyrain είπε Το σεμεν τέλειο Σαρίκι δεν είναι ? Αλλά πάλι, άσπρο ??? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, heavyrain είπε Το σεμεν τέλειο ΣΑΡΙΚΙ λέγεται εδώ στην Λεβεντογέννα !!!😁😁😁😁 Μόλις τώρα, Jiakometi είπε Σαρίκι δεν είναι ? Αλλά πάλι, άσπρο ??? Αμε!!! Και μαύρο και άσπρο φοριέται ! Εξαρτάται από την φορεσιά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 @nikolas_kriti Άνεβαση φωτογραφία με το σεμεδακι στα πλαινά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα