Stamer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Στις 17/3/2019 στις 11:26 ΠΜ, renaxan είπε Καλημέρα! Καλημέρα, ποιά ψύκτρα είναι αυτή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, Stamer είπε Καλημέρα, ποιά ψύκτρα είναι αυτή? Η fryzen είναι, https://www.skroutz.gr/s/15808196/Deepcool-Fryzen.html 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Stamer said: Καλημέρα, ποιά ψύκτρα είναι αυτή? Συγνώμη για την καθυστέρηση. Ναι, είναι η Fryzen, όπως ανάφερε ο @haris013. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει τα ίδια αποτελέσματα όπως την Cooler Master Wraith Ripper: H Deepcool Fryzen: Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από renaxan 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, renaxan είπε Συγνώμη για την καθυστέρηση. Ναι, είναι η Fryzen, όπως ανάφερε ο @haris013. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει τα ίδια αποτελέσματα όπως την Cooler Master Wraith Ripper: H Deepcool Fryzen: Είδα είναι για ryzen μόνο... εν το μεταξύ, τι λεέι στο skroutz 41db! Κάποιο λάθος φαντάζομαι θα έχουν κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 @Stamer Στο site γράφει το μέγιστο θόρυβο στης 1800 στροφές Noise level17.8~41.5dB(A) FAN Speed500±150-1800±10%RPM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 51 minutes ago, Stamer said: Είδα είναι για ryzen μόνο... εν το μεταξύ, τι λεέι στο skroutz 41db! Κάποιο λάθος φαντάζομαι θα έχουν κάνει lol ναι.. Δεν την ακούω σχεδόν ποτέ. Σε benchmarks ακούγεται λίγο. Η κάρτα γραφικών κάνει θόρυβο... Όταν τσιτωθεί, νιώθω ότι είναι αεροπλάνο που θέλει να απογειωθεί. Ο λόγος που θέλω να αλλάξω την VEGA είναι αυτός. (θα πάει στο άλλο pc, να του κάνει παρέα - όπως ήταν αρχικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Στις 17/3/2019 στις 11:26 ΠΜ, renaxan είπε Καλημέρα! Έπρεπε να κατοχυρώσω δικαιώματα για τους star troopers.🙄 Τώρα είναι αργά πλέον. 😄😄😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Just now, dpolal said: Έπρεπε να κατοχυρώσω δικαιώματα για τους star troopers.🙄 Τώρα είναι αργά πλέον. 😄😄😄 Ναι, έπρεπε! Δεν φτάνει να καθαρίζω το κουτί (φυσούνα κτλ.) έχω και αυτούς να τους καθαρίζω με υγρά μαντιλάκια. Δεν έχω βρει ακόμα κάτι να πω "ΑΑΑααα αυτό μου αρέσει περισσότερο, φύγετε εσείς από εκεί.... " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, renaxan είπε Ναι, έπρεπε! Δεν φτάνει να καθαρίζω το κουτί (φυσούνα κτλ.) έχω και αυτούς να τους καθαρίζω με υγρά μαντιλάκια. Δεν έχω βρει ακόμα κάτι να πω "ΑΑΑααα αυτό μου αρέσει περισσότερο, φύγετε εσείς από εκεί.... " Mια χαρά είναι εκεί βρε, σε μένα όποιος συγγενής ή φίλος έρχεται και βλέπει το κουτί κολλάει. 😍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 37 λεπτά πριν, dpolal είπε Έπρεπε να κατοχυρώσω δικαιώματα για τους star troopers.🙄 Τώρα είναι αργά πλέον. 😄😄😄 Βασικά μπορείς ακόμα να τους κατοχυρώσεις ως star troopers μιας και λέγονται... storm troopers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση dalain Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Λοιπον αφου εγιναν μερικες αλλαγες σας ξαναπαρουσιαζω τον pc-χωρο μου!Μεγαλωσε λιγο η οθονη-tv (65"),εκανα μια αυτοσχεδια ραφιερα με osb και ντιζα και οπως ισως καποιοι ηδη ειδατε συμμμαζεψα και λιγο το κουτι μου!Ευχαριστω την γυναικα μου που με αφηνει να κανιβαλιζω το σαλονι μας! 34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/3/2019 στις 11:34 ΜΜ, dalain είπε Λοιπον αφου εγιναν μερικες αλλαγες σας ξαναπαρουσιαζω τον pc-χωρο μου!Μεγαλωσε λιγο η οθονη-tv (65"),εκανα μια αυτοσχεδια ραφιερα με osb και ντιζα και οπως ισως καποιοι ηδη ειδατε συμμμαζεψα και λιγο το κουτι μου!Ευχαριστω την γυναικα μου που με αφηνει να κανιβαλιζω το σαλονι μας! Respect, άψογο αποτέλεσμα. P.s Το τραπέζι - επιφάνεια είναι μόνιμα εκεί κάνοντας χρέη γραφείου ή το μετακινείς κάθε φορά; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από lionheart75 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 22 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Respect, άψογο αποτέλεσμα. P.s Το τραπέζι - επιφάνεια είναι μόνιμα εκεί κάνοντας χρέη γραφείου ή το μετακινείς κάθε φορά; Ειναι ενα απλο τραπεζι σαλονιού, χαμηλό,με μια μικρή μετατροπή...εχω φτιάξει ενα συρταρι απο κατω για το πληκτρολόγιο,ποντικι, τηλεχειριστήρια κλπ κλπ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Προστέθηκε στο setup μου το corsair st100 headset stand: Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από DEADLAZARUS 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Επεκτείναμε λίγο την γωνία μας στο υπόγειο και πλέον έχουμε έναν πιο βολικο his/hers χώρο. Σιγά σιγά το υπόγειο θα είναι το απόλυτο dungeon 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα