heavyrain Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Πάμε και μια σωστή, εν ώρα "δρασης"! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 +1 για τον Pathfinder 💪 Ωραίο αποτέλεσμα. Θα προτείνω ένα φανακι τουλάχιστον για εισαγωγή στο S340 ( ststic.pressure κατά προτίμηση ) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Update, νέο monitor & νέα towers. Yπάρχει και μια LG 29UM59-P την οποία θέλω να αξιοποιήσω αλλά ο χώρος είναι περιορισμένος και δεν έχω αποφασίσει ακόμα πως θα το κάνω. Οι ποιότητα των φώτο είναι ψιλοάθλια και ζητώ την κατανόησή σας! https://imgur.com/a/upGa6gs 10 ώρες πριν, nikpoth είπε https://en.creative.com/p/speakers/creative-stage H μπάρα είναι αξιοπρεπέστατη. Στα 80e ,για όποιον ξέρει από πρίν τι αγοράζει, είναι σούπερ. Όποιος θέλει μόνο μουσική, καθαρά, πάει σε ηχεία μόνιτορ. Όποιος θέλει παιχνίδια, ταινίες, με 80 έγινε μάγκας. Έχω μικρό χώρο και μου έδωσε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.Treble και bass έχουν αυξομείωση ανεξάρτητα από τα mode eq. Από ένταση είναι μπόμπα. Γενικά προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο. Θα συμφωνήσω, πήρα πρόσφατα την Creative Stage που αποτελείται από την ηχόμπαρα αλλά και το γούφερ και είναι παραπάνω από αξιοπρεπής σαν σύνολο για όλα. Για τα 80 ευρώ που έδωσα με τα μεταφορικά (την πήρα σε προσφορά από creative labs europe) είναι πολύ καλή περίπτωση. Ελλάδα στο e-shop παίζει στα 95 ευρώ. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas84gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Το δικο μου 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
generalb31 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Στις 24/2/2019 στις 12:20 ΠΜ, lionheart75 είπε Update, νέο monitor & νέα towers. Yπάρχει και μια LG 29UM59-P την οποία θέλω να αξιοποιήσω αλλά ο χώρος είναι περιορισμένος και δεν έχω αποφασίσει ακόμα πως θα το κάνω. Οι ποιότητα των φώτο είναι ψιλοάθλια και ζητώ την κατανόησή σας! https://imgur.com/a/upGa6gs Θα συμφωνήσω, πήρα πρόσφατα την Creative Stage που αποτελείται από την ηχόμπαρα αλλά και το γούφερ και είναι παραπάνω από αξιοπρεπής σαν σύνολο για όλα. Για τα 80 ευρώ που έδωσα με τα μεταφορικά (την πήρα σε προσφορά από creative labs europe) είναι πολύ καλή περίπτωση. Ελλάδα στο e-shop παίζει στα 95 ευρώ. Τα stand των towers ποια ειναι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, generalb31 είπε Τα stand των towers ποια ειναι??? Τα stand των tower είναι ουσιαστικά monitor stand της deepcool τα οποία ταιριάζουν τέλεια για αυτή την δουλειά και έχουν και το απαραίτητο μήκος/πλάτος για να δεχτούν midi towers ακόμα και full towers αν δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα. Με αυτό τον τρόπο τα towers είναι ψηλότερα από το πάτωμα και δεν γεμίζουν σκόνη και επιπλέον είναι πιο όμορφο το αποτέλεσμα. Iδού τα stands: https://www.skroutz.gr/s/10928331/Deepcool-M-Desk-F2.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, lionheart75 said: Τα stand των tower είναι ουσιαστικά monitor stand της deepcool τα οποία ταιριάζουν τέλεια για αυτή την δουλειά και έχουν και το απαραίτητο μήκος/πλάτος για να δεχτούν midi towers ακόμα και full towers αν δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα. Με αυτό τον τρόπο τα towers είναι ψηλότερα από το πάτωμα και δεν γεμίζουν σκόνη και επιπλέον είναι πιο όμορφο το αποτέλεσμα. Iδού τα stands: https://www.skroutz.gr/s/10928331/Deepcool-M-Desk-F2.html Υπάρχει θέμα με το βάρος? Γιατί βλέπω 15kg το μέγιστο επιτρεπόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, ThReSh είπε Υπάρχει θέμα με το βάρος? Γιατί βλέπω 15kg το μέγιστο επιτρεπόμενο. Τα stand είναι στιβαρά και καλή κατασκευή, όχι ψεύτικα, οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα με το βάρος. Τα πόδια στις άκρες είναι από μέταλλο και ένα midi κουτί κάπως μεγάλο σε μήκος (όπως το άσπρο fractal της φωτό) θα πατήσει στις άκρες που είναι τα πόδια, οπότε δεν παίζει να λυγίσουν ή να μην το αντέξουν. Σίγουρα αντέχει και μεγαλύτερο βάρος. Τα 15 κιλά προφανώς αναφέρονται σε ένα Monitor που θα πατήσει στην ξύλινη επιφάνεια στην μέση (αυτή προφανώς αντέχει 15 κιλά που δεν είναι και λίγα), ενώ ένα tower θα πιάσει όλο σχεδόν το μήκος. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από lionheart75 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Με τόσα μηχανήματα, ο χώρος είχε γίνει αποπνικτικος καθώς ήταν μια στοίβα πάνω στο lack τραπεζάκι οπότε χρειαζόταν κάτι καλύτερο. Το γραφείο δεν είναι έτοιμο ακόμη καθώς θα μπει κ μια βάση για τα μονιτορς, να αδειάσει λίγο ο χώρος, ενώ σκέφτομαι κ μια αλλαγή στο case του main rig καθώς είναι αρκετά βαρύ και άκομψο. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Νέο κουτί! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) γίνανε μερικές αλλαγές στο κυρίως σετάρισμα με την προσθήκη της ultrawide οι φωτογραφικές μου ικανότητες ειναι ΓΤΠ Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από headbanger 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Είχα διαφορετικό πράγμα στο μυαλό μου για το γραφείο, ωστόσο λόγω χώρου προς το παρόν το έχω βολέψει έτσι. ΥΓ. Το subwoofer είναι επάνω στο γραφείο για να αποφευχθούν προβλήματα με τους γείτονες. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Προστέθηκαν και περιφερειακά! Αντίο motospeed, τα έβγαλαν και με το παραπάνω τα λεφτά τους. Από βδομάδα μεριμενω και το mamba elite Chroma για να συμπληρώσω το setup. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από heavyrain 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissioros18 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετα απο καποιες μικρες αλλαγες και αφου βρεθηκε χρονος : Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από vasilissioros18 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από renaxan 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα