Δημοφιλής ανάρτηση atropa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) .. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από atropa 39 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris30 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οριστε και το δικό μου παιδιά! Συμβουλές για βελτιώσεις ευπροσδεκτες Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από dimitris30 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Αν σε βολεύουν οι οθόνες έτσι πάσο, αλλά έχεις δοκιμάσει να βάλεις την πάνω, δίπλα στην άλλη κάθετα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 βλεπω την ultrawide την πατε μαρουλι ολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris30 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, chrisde είπε Αν σε βολεύουν οι οθόνες έτσι πάσο, αλλά έχεις δοκιμάσει να βάλεις την πάνω, δίπλα στην άλλη κάθετα; Με βολεύει στη δουλειά μου να είναι από πάνω, παλαιότερα την είχα δίπλα Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από dimitris30 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philip_K Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, dimitris30 είπε Οριστε και το δικό μου παιδιά! Συμβουλές για βελτιώσεις ευπροσδεκτες Ωραίο minimal και ΄΄καθαρό΄΄ setup 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foniki_melitzana Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 7/2/2019 στις 9:47 ΜΜ, TheRiddler είπε Νέο σπίτι, νέο setup Μικρό μεν (για τα γούστα μου), ένα από τα πιο όμορφα γραφεία που έχω δει εδώ πέρα δε Πολύ ωραία δουλειά φίλε 18 ώρες πριν, dimitris30 είπε Οριστε και το δικό μου παιδιά! Συμβουλές για βελτιώσεις ευπροσδεκτες και αυτό πολύ ωραίο, αν και νιώθω ότι του λείπει κάτι. Γενικά μαρεσουν τα γραφεία χωρίς πολλά blings, φωτάκια διαολάκια κουβαδάκια ταπεράκια. Ώπα, ταπεράκια είναι καλά. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από foniki_melitzana 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 μετά από ένα μινι καθαρισμό 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Στις 9/2/2019 στις 11:10 ΜΜ, DiaperCh@nger είπε Ανανέωση/συμμάζεμα στο χώρο και καινούρια καρέκλα Cougar Armor S Black. Πανέμορφο μπράβο!! Με γειες το καρεκλόνι !! Που είσαι btw..άλλαξες δωμάτιο ή σπίτι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, mcrae13 είπε Πανέμορφο μπράβο!! Με γειες το καρεκλόνι !! Που είσαι btw..άλλαξες δωμάτιο ή σπίτι; Ευχαριστώ φιλαράκι!!! Όχι άλλαξα διαρύθμιση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Στις 9/2/2019 στις 11:10 ΜΜ, DiaperCh@nger είπε Ανανέωση/συμμάζεμα στο χώρο και καινούρια καρέκλα Cougar Armor S Black. Έρχομαι να μείνω μαζί σου (χωράω κάτω απ' το γραφείο -θα βρίσκω με το κεφάλι, αλλά τι να κάνουμε-). Πανέμορφο, μπράβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Βελτιώσαμε λίγο τον ήχο,βάλαμε και φωτισμό. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foniki_melitzana Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Ποια είναι αυτή η ηχομπάρα; Εντυπώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 https://en.creative.com/p/speakers/creative-stage H μπάρα είναι αξιοπρεπέστατη. Στα 80e ,για όποιον ξέρει από πρίν τι αγοράζει, είναι σούπερ. Όποιος θέλει μόνο μουσική, καθαρά, πάει σε ηχεία μόνιτορ. Όποιος θέλει παιχνίδια, ταινίες, με 80 έγινε μάγκας. Έχω μικρό χώρο και μου έδωσε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.Treble και bass έχουν αυξομείωση ανεξάρτητα από τα mode eq. Από ένταση είναι μπόμπα. Γενικά προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vkngs Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα