sakis92 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Congra! Time traveller το δωματιο σου..
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Αδελφε, και σε παντρεύομαι, και σου κάθομαι, και κανω και την γυναίκα, και θα σου μαγειρευω, και θα σου κανω κι όλες τις δουλειές!😋 Χαλάλι σου! Δεν έχω να πω τιποτε άλλο.... ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ! Να σου στειλω το ΑΦΜ μου για την κοινη φορολογικη δήλωση???😭😋 σε προλαβε αλλη αχαχαχαχαχ
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, google pixel είπε σε προλαβε αλλη αχαχαχαχαχ Αχ καλεεεεεεε..... Θα τις ξεριζώσω το μαλλί τρίχα τρίχα!!!😭 Να της πεις να ευχαριστει τον Θεό που σε βρήκε πρώτη! Τυχερή η π@1#$$#$#@!😭 Περα απο την πλάκα αδελφε και παλι μπράβο σου! Μακαρι να μπορουσα καποια στιγμη να σε ξεμοναχιάσ....... εεεεεεε να το δω απο κοντα!😋😭😍🤣
Havik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, google pixel είπε 65 ειναι η τηλεοραση ο μοχλος αριστερα οπως στα arcade 65 ίντσες δύσκολο! 65 εκατοστά ίσως, το έγραψες λάθος; :P
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 νομιζα πως ελεγες γαι την τηλεοραση στο τοιχο.... στο arcade 22 ιντσες ειναι 27 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Αχ καλεεεεεεε..... Θα τις ξεριζώσω το μαλλί τρίχα τρίχα!!!😭 Να της πεις να ευχαριστει τον Θεό που σε βρήκε πρώτη! Τυχερή η π@1#$$#$#@!😭 Περα απο την πλάκα αδελφε και παλι μπράβο σου! Μακαρι να μπορουσα καποια στιγμη να σε ξεμοναχιάσ....... εεεεεεε να το δω απο κοντα!😋😭😍🤣 τελειωνω τελος του μηνα το home theater στο σαλονι με 4k projector με αυτο το τερατακι 4 λεπτά πριν, google pixel είπε νομιζα πως ελεγες γαι την τηλεοραση στο τοιχο.... στο arcade 22 ιντσες ειναι τελειωνω τελος του μηνα το home theater στο σαλονι με 4k projector με αυτο το τερατακι ελα για arcade night μετα μπορει και να με χωρισει αλλα το σπητι ειναι δικο μου οποτε κυριλε ειμαστε χιχιχιχιχιχι
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, google pixel είπε νομιζα πως ελεγες γαι την τηλεοραση στο τοιχο.... στο arcade 22 ιντσες ειναι τελειωνω τελος του μηνα το home theater στο σαλονι με 4k projector με αυτο το τερατακι μετα μπορει και να με χωρισει αλλα το σπητι ειναι δικο μου οποτε κυριλε ειμαστε χιχιχιχιχιχι Τωρα αυτο ηταν σπόντα δηλαδη?😭 Να ξερεις εχω κι άλλες προτασεις! Αν ειναι διώξε την σύντομα!!!😋😭🤣
Thulogur Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) To dreamcast, το snes*, καρπέ-παραθυρο-πορτα και 1-2 αλλα με εβαλαν σε σκεψεις. Σορρυ 😕 https://www.facebook.com/thecavemaster1/ Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από Thulogur 2 1
dalain Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Thulogur είπε To dreamcast, το NES, καρπέ-παραθυρο-πορτα και 1-2 αλλα με εβαλαν σε σκεψεις. Σορρυ 😕 https://www.facebook.com/thecavemaster1/ Και ειπα να μην πω τιποτα και φανω κακος και μα.....ας.......
renaxan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 On 03/10/2018 at 19:41, akoinonitos said: επεσε καθαρισμα Πολύ ωραίο!! Κερνάς καφέ στον χώρο σου?? Σε πειράζω!! 😂 Πραγματικά πολύ ωραίο, ζηλεύω (σε σύγκριση με το δικό γραφείο.. ).
akoinonitos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, renaxan είπε Πολύ ωραίο!! Κερνάς καφέ στον χώρο σου?? Σε πειράζω!! 😂 Πραγματικά πολύ ωραίο, ζηλεύω (σε σύγκριση με το δικό γραφείο.. ). Kαλουτσικο το λες ωραιο δεν το λες 😋 1
renaxan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Just now, akoinonitos said: Kαλουτσικο το λες ωραιο δεν το λες 😋 Μια χαρά είναι, SUPER! Στο δικό έχω πολλά πράγματα. Έχει "μπουκώσει" το κακόμοιρο...
akoinonitos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, renaxan είπε Μια χαρά είναι, SUPER! Στο δικό έχω πολλά πράγματα. Έχει "μπουκώσει" το κακόμοιρο... και εμενα πολλα εχει ,μην κοιτας που με πιανει η προκοπή 1 φορα το χρονο
aOUaS88 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Στις 3/10/2018 στις 7:41 ΜΜ, akoinonitos είπε επεσε καθαρισμα Ρε γερο τι κευβοαρδ ειναι αυτο..😛(θα ελεγα κ για το μουσε αλλα δν πειραζει.) Αλλαγη κευβοαρδ κ παρε ενα ποντικοδρομιο μεγαλο αλλιως θα παρω το like πισω😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα