heavyrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Στις 22/7/2018 στις 4:16 ΜΜ, siralexgio7 είπε Την "ευλογία" σου κι εγώ ζητώ και αναζητώ, αγαπητέ μου!- Ο Ευλογητός (στη λάμψη απ όπου είναι και η φωτο) μόνο ευλογίες δεν έδινε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siralexgio7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, heavyrain είπε Ο Ευλογητός (στη λάμψη απ όπου είναι και η φωτο) μόνο ευλογίες δεν έδινε!!! Σωστός! Κάπως έτσι, όμως(λόγω "Λάμψης"), τον γνώρισα το φίλο και κατάλαβα ότι είναι ωραίος τυπάς!😀 Υ.γ.: Από offtopic, εγώ, άλλο τίποτα!😉 Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από siralexgio7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Πώς θα γίνει να τον γνωρίσω και εγω; έβλεπα και εγώ λάμψη! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ευλογητός Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, heavyrain είπε Πώς θα γίνει να τον γνωρίσω και εγω; έβλεπα και εγώ λάμψη! 😂 6 ώρες πριν, siralexgio7 είπε Σωστός! Κάπως έτσι, όμως(λόγω "Λάμψης"), τον γνώρισα το φίλο και κατάλαβα ότι είναι ωραίος τυπάς!😀 Υ.γ.: Από offtopic, εγώ, άλλο τίποτα!😉 Γνωριστε με Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από Ευλογητός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siralexgio7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, heavyrain είπε Πώς θα γίνει να τον γνωρίσω και εγω; έβλεπα και εγώ λάμψη! 😂 Μην παίζεις με τη φωτιά! Η "ευλογία" του είναι επικίνδυνη...- 5 λεπτά πριν, Ευλογητός είπε Γνωριστε με "Βίρνα, ποιος λες να κρύβεται πίσω από αυτή τη μάσκα; Πες μου μη φοβάσαι. Που πάει το μυαλό σου, Βίρνα; Μίλα επιτέλους!".- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Sorry που συνεχίζω το offtopic, αλλά μλκς τι έπαιζε η τηλεόραση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siralexgio7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, SakafliaC είπε Sorry που συνεχίζω το offtopic, αλλά μλκς τι έπαιζε η τηλεόραση.. "Πες μου, Ριτζ Φόρεστερ"! Άσ' το, γιατί δε θα τελειώσουμε ποτέ και θα χαλάσουμε στα παιδιά το νήμα...- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Παιδιά λίγο off topic.... Τι ledoταινια χρησιμοποιείτε για το γραφείο σας; πήρα μια με 10 ευρώ από το skroutz και βγήκε μάπα το καρπούζι, κάτι καλό έτσι στα 2,5 μέτρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ζηλεψα κι εγω κι ειπα να βγαλω μερικες φωτο το γραφειο και το pc μιας και προσφατα ξηλωσα τα tie wraps κατω απ το γραφειο και τακτοποιησα τα καλωδια με το ikea signum. Oι φωτο ειναι απ το κινητο και ειναι κακης ποιοτητας ενω οι μαυριλες ειναι απ την καμερα του, μην αρχιζετε να καθαριζετε την οθονη σας 😛 Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από gazp 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, gazp είπε Ζηλεψα κι εγω κι ειπα να βγαλω μερικες φωτο το γραφειο και το pc μιας και προσφατα ξηλωσα τα tie wraps κατω απ το γραφειο και τακτοποιησα τα καλωδια με το ikea signum. Oι φωτο ειναι απ το κινητο και ειναι κακης ποιοτητας ενω οι μαυριλες ειναι απ την καμερα του, μην αρχιζετε να καθαριζετε την οθονη σας 😛 Απόκρυψη περιεχομένων Κουκλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 On 24/07/2018 at 15:02, heavyrain said: Πώς θα γίνει να τον γνωρίσω και εγω; έβλεπα και εγώ λάμψη! 😂 http://www.tokoulouri.com/culture/metanoieite_aoki/?utm_content=buffera40c8&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ευλογητός Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Θεσσαλονικη ειμαι ελατε να με γνωρισετε πριν με πιασει ο Θεοχαρης παρακαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Ευλογητός είπε Θεσσαλονικη ειμαι ελατε να με γνωρισετε πριν με πιασει ο Θεοχαρης παρακαλω. Τον προλαβε η επαρατη νοσος δυστυχως 😥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siralexgio7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ευλογητός είπε Θεσσαλονικη ειμαι ελατε να με γνωρισετε πριν με πιασει ο Θεοχαρης παρακαλω. Αν μπορεί...Καράτε κιντ-ευλογητός!- Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από siralexgio7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasapario Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 'Εκανα μερικές αλλαγές από την τελ ευταία φορα που πόσταρα οπότε ανέβασα μερικές φωτο. Δυστυχως δεν έχω καλύτερη κάμερα απο αυτή του 5C 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα