Ευλογητός Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, Dev1l είπε Δεν πειράζει, να το χαίρεσαι, είναι πολύ όμορφο. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Δεν εχει πολυ καιρο που το πηρα. Τσεκαρε ποιο καταστημα σκλαβενιτη κοντα σου εχει εκθεση επιπλων κ ριξε μια ματια απο κοντα. Δεν εχεις να χασεις κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Ας ανεβασω κ εγω τα μαναρια μου αν κ γινεται ενας χαμος με τα καλωδια 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 12 ώρες πριν, Ευλογητός είπε Καλημερα φιλε μου. Μου το εχουν ρωτησει κ αλλου.Εψαξα λινκ για να βοηθησω δεν βρηκα πουθενα.Το γραφειο ειναι απο σκλαβενιτη.Πηγα μια μερα να παρω μισο κιλο τυροκαυτερη,το ειδα εκει στημενο και καταλαβα οτι εψαχνα ακριβως κατι τετοιο. 33 ευρω Ηταν καυτερη η τυροκαυτερη;🤣 γιατι σχεδον ολες που εχω παρει απο supermarket δεν ηταν καθολου. Την καλυτερη την εχω φαει στα ψαρο-φαγαδικα "Το Νησι"! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ευλογητός Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, heavyrain είπε Ηταν καυτερη η τυροκαυτερη;🤣 γιατι σχεδον ολες που εχω παρει απο supermarket δεν ηταν καθολου. Την καλυτερη την εχω φαει στα ψαρο-φαγαδικα "Το Νησι"! Φίλε τελικα δεν πηρα.Πηγα για τυροκαυτερη και γυρισα με γραφειο. Παντως εχεις δικιο. Και εγω οσες εχω δοκιμασει απο σουπερ ειναι λαιτ. Η πιο τουμπανη ειναι αυτη που κανω μονος ανακατευοντας φετα με καυτερη πιπερια. Δοκιμασε το. Αν ειναι καλη η πιπερια γινεται κροτιδα. P. S. Πιο οφφ τοπικ δεν εχω δει ποτε 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siralexgio7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 13 ώρες πριν, Ευλογητός είπε Φίλε τελικα δεν πηρα.Πηγα για τυροκαυτερη και γυρισα με γραφειο. Παντως εχεις δικιο. Και εγω οσες εχω δοκιμασει απο σουπερ ειναι λαιτ. Η πιο τουμπανη ειναι αυτη που κανω μονος ανακατευοντας φετα με καυτερη πιπερια. Δοκιμασε το. Αν ειναι καλη η πιπερια γινεται κροτιδα. P. S. Πιο οφφ τοπικ δεν εχω δει ποτε 😂😂😂 Είσαι ωραίος! Σε είχα "χάσει"!- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ευλογητός Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 59 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε Είσαι ωραίος! Σε είχα "χάσει"!- Εδώ τριγύρω είμαι, μη κοιτάς που δεν μιλάω. Εμφανίζομαι όταν ερωτούμαι ή ζητείται η ευλογημένη μου άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siralexgio7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, Ευλογητός είπε Εδώ τριγύρω είμαι, μη κοιτάς που δεν μιλάω. Εμφανίζομαι όταν ερωτούμαι ή ζητείται η ευλογημένη μου άποψη. Την "ευλογία" σου κι εγώ ζητώ και αναζητώ, αγαπητέ μου!- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ευλογητός Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε Την "ευλογία" σου κι εγώ ζητώ και αναζητώ, αγαπητέ μου!- Βεβαιως να βοηθησω αν μπορω. Ακουω Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από Ευλογητός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siralexgio7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, Ευλογητός είπε Βεβαιως να βοηθησω αν μπορω. Ακουω Αστειεύομαι, φίλε μου!😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Οι περισσότεροι θυμάστε το γραφείο που είχα παλαιότερα, τώρα έκανα αναδιαμορφωση χώρου και περιμένω ακόμα πολλά πράγματα (εικόνα σε καμβά της νέας Υόρκης, φωτιστικό, ταινία rgb led για το γραφείο, συρταριερες και πολλά άλλα...) προς το παρόν είναι ετσι: 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ευλογητός Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Στις 22/7/2018 στις 4:41 ΜΜ, siralexgio7 είπε Αστειεύομαι, φίλε μου!😉 Το ξερω αδερφουλη 🙂🤗 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoChnologist Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Στις 7/6/2018 στις 7:01 ΜΜ, Haldol είπε Μιας και το πρόβλημα που με ταλαιπωρεί μου 'χει κάνει το γραφείο «καινούριο», να μην ευθυμήσουμε λίγο με το level τακτοποίησης; Πάνω στο γραφείο μπορούμε να εντοπίσουμε δεκάδες διαφορετικά αντικείμενα... ανακαλύψτε τα! 😂 Πανάθεμα σε με συγκίνησες. 😂 Μου θύμησες κάτι μέρες που ξεκινάω να βγάλω ένα fan απο μπροστά στο case για να το βάλω επάνω. Τελικά περίπου έτσι καταλήγω. Στις 18/6/2018 στις 10:48 ΜΜ, Ευλογητός είπε Και μωβ τοίχο ήθελα αλλά μπερδεψα τα κουτια στην ανάμειξη 😂😂 Δυνατός. Πολύ δυνατός! 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ευλογητός Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, teoChnologist είπε Πανάθεμα σε με συγκίνησες. 😂 Μου θύμησες κάτι μέρες που ξεκινάω να βγάλω ένα fan απο μπροστά στο case για να το βάλω επάνω. Τελικά περίπου έτσι καταλήγω. Δυνατός. Πολύ δυνατός! 👍 Εγκρινεις τεο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoChnologist Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, Ευλογητός είπε Εγκρινεις τεο; Ναι! Το χάρτη μόνο να βάλεις κάπου να μην χάνεται άδικα. 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ευλογητός Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 56 λεπτά πριν, teoChnologist είπε Ναι! Το χάρτη μόνο να βάλεις κάπου να μην χάνεται άδικα. 👍 Εχεις δικιο. Θα τον παρω απ εκει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα