nick#18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ε ναι ρε σι..ιντενετ και msn κατασταση σιγα μην ανοιγα να παιξω και παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ναι αλλά σε περίπτωση που τρέχεις game και δεν έχεις δυνατότητα άμεσου save, τον πίνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ε οκ αν ειναι αν το δοκιμασω θα παω σε κανενα crysis new game και βλεπουμε...δεν νομιζω να προλαβω να τελειωσω την 1η πιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 μεχρι να παθεις καμια σκολιωση οπως εγω, πραμα που απευχομαι αλλα...μη το παιρνεις αψηφιστα, χρειαζεται οπωσδηποτε μια ανατομικη καλη (ακριβη) καρεκλα, καλυτερα να κοψεις απο το PC παρα να τραβιεσαι μετα. τα χρονια περνούν.... Λιγο της εμεινε ακομα, ειμαι στα προθυρα για αγορα καινουργιας (ανατομικης εννοειτε) Thanks για την συμβουλη @Τhresh: Ωραιο desk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 μεχρι να παθεις καμια σκολιωση οπως εγω, πραμα που απευχομαι αλλα...μη το παιρνεις αψηφιστα, χρειαζεται οπωσδηποτε μια ανατομικη καλη (ακριβη) καρεκλα, καλυτερα να κοψεις απο το PC παρα να τραβιεσαι μετα. τα χρονια περνούν.... δε νομιζω οτι παθαινεις σκολιωση απο την κακη σταση σε αντιθεση με την κυφωση... http://www.medlook.net/article.asp?item_id=878 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Παιδια τελικως πηρα αυτη (καμια σχεση με την παλια, τελειως αναπαυτικη) @Thresh: fixed Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2009 από pabou13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 use the image tags Luke (βαριόμαστε να κάνουμε click ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antuansupra Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 ρε παιδια ωραια γραφεια εχετε αλλα πολυ αδεια μου φαινονται,εκτος απο κανα δυο. (μηπως τα συμαζεψατε ολοι για την φοτωγραφησει?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 ρε παιδια ωραια γραφεια εχετε αλλα πολυ αδεια μου φαινονται,εκτος απο κανα δυο.(μηπως τα συμαζεψατε ολοι για την φοτωγραφησει?) ο Χριστουλης και η Παναγιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webiospekt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ενταξει παιδακια επειδη δεν μπορω να τα δω ολα το καλυτερο για μενα ειναι.................................................................................................................................................................................................................................. .................................. ................. ............... .......... ....... .... ... .. . του littlelouievegos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mooo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Να και το δικό μου http://img23.imageshack.us/i/20090603011643646.jpg/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 ωραιο keyboard:p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 lol mooo έχω και εγώ το ίδιο keyboard και το ίδιο mouse..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Αναβαθμιση επιτελους! Δεν εκανα καμοια τραγικη αλλα ουσιαστικη Πριν...http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2589212&postcount=255 Μετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 (δεν ειναι δικο μου αλλα μου άρεσε και το ποσταρα ) και αύτο το βάζω γιατι βλέπετε πισω απο το κάδο μια σακούλα για τα ανακυκλώσημα !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα