dpolal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Στις 10/1/2018 στις 6:13 ΜΜ, radiohead είπε http://www.mediafire.com/view/vsnbdz6o5l1zu59/4.jpg# http://www.mediafire.com/view/lj3w6l5ofqlpnd6/5.jpg# http://www.mediafire.com/view/st9dty4vwbtd7d4/3.jpg# http://www.mediafire.com/view/rgi2mbj1aj5ggyg/1.jpg# Οπωσδήποτε λευκά LED πίσω από την οθόνη και θα απογειωθεί. Υπέροχο το στήσιμο πάντως και ωραίο γούστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, dpolal είπε Οπωσδήποτε λευκά LED πίσω από την οθόνη και θα απογειωθεί. Υπέροχο το στήσιμο πάντως και ωραίο γούστο. Να εισαι καλα ευχαριστω. Εισαι ο τριτος-τεταρτος που μου το λεει. Υπαρχει ρε παιδια και bias lighting απλα δεν ηταν αναμμενο στις photos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, *nenya* είπε Μ'αρέσει να χαζεύω τα χρώματα που αλλάζουν στην motherboard: Γυναικες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 10 minutes ago, webparts said: Γυναικες.. Ενώ οι άντρες που τα γεμίζουν τα κουτιά τους λεντοταινίες;;;; Τα χρώματα, η αισθητική κλπ είναι κι αυτά μέρος ενός gaming setup θες δεν θες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, *nenya* είπε Τα χρώματα, η αισθητική κλπ είναι κι αυτά μέρος ενός gaming setup θες δεν θες! Οχι απαραιτητα gaming,αλλα οκ. Απλα σχολιασα τον τροπο σου,οχι τα χρωματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, radiohead είπε Υπαρχει ρε παιδια και bias lighting απλα δεν ηταν αναμμενο στις photos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Webparts, ξέρω τί πήγες να σχολιάσεις και συνειδητά σου απάντησα έτσι για να μην ξεφύγουμε. Με το 'Γυναίκες...' νομίζω καταλάβαμε όλοι τί θες να πεις. Και ούτε που φαντάζεσαι πόσο έξω πέφτεις όσον αφορά τον τρόπο μου και το άτομό μου. Δεν θα επεκταθώ όμως άλλο. Θα μας δείξεις κι εσύ το desktop σου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Λιγα για τη nenya ε; Αθηναια που ηρθε στη συναντηση insomniacs στη Θεσσαλονικη.. Μαμω τα παιδια 28 λεπτά πριν, dpolal είπε Χαχαχα ρε τι παθαμε για τα λαμπακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, *nenya* said: Ενώ οι άντρες που τα γεμίζουν τα κουτιά τους λεντοταινίες;;;; Οι άντρες έβαζαν φωτάκια στα αμάξια before it was cool λέμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Ανεξαρτήτου φύλου, όσο περισσότερα led τόσο περισσότερα fps σε games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, *nenya* είπε Webparts, ξέρω τί πήγες να σχολιάσεις και συνειδητά σου απάντησα έτσι για να μην ξεφύγουμε. Με το 'Γυναίκες...' νομίζω καταλάβαμε όλοι τί θες να πεις. Και ούτε που φαντάζεσαι πόσο έξω πέφτεις όσον αφορά τον τρόπο μου και το άτομό μου. Δεν θα επεκταθώ όμως άλλο. Θα μας δείξεις κι εσύ το desktop σου; Μπα ειναι ολο λεντοταινιες.. 4 ώρες πριν, radiohead είπε συναντηση insomniacs Σαν κακο ανεκδοτο ακουγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, webparts είπε Σαν κακο ανεκδοτο ακουγεται Καλα ηταν ρε 'συ γιατι; Απλα ημασταν ελαχιστοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, radiohead είπε Καλα ηταν ρε 'συ γιατι; Απλα ημασταν ελαχιστοι. Σαν πορεια του ΚΚΕ ενα πραμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, webparts είπε Σαν πορεια του ΚΚΕ ενα πραμα; Έτσι ρε φίλε 7 ώρες πριν, dpolal είπε δες το bonus track κάτω κάτω και μη με λέτε για λαμπάκια εμένα Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε αφήστε τα λόγια και βάλτε φωτό. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα