webparts Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 2 κοψιματακια ηταν Ολο σας παρακολουθω εδω μεσα,αλλα εαν δεν φυγουν ολα αυτα τα προς επισκευη απο το γραφειο δε μπορω να σηκωσω φωτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Βάλε κάτι στον τοίχο μην είναι σκέτος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Βάλε κάτι στον τοίχο μην είναι σκέτος Έχω ένα χάρτη της Μέσης Γης κι έναν του Ankh-Morpork...θα καταλήξω κάποια στιγμή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Middle earth για μενα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Νέο σπίτι, νέο γραφείο, νέο Project: .... Εχουμε ακριβως το ιδιο γραφειο μονο που το εχω σε ασπρο. Kι εγω ειμαι εντελως ψυχαναγκαστικος με την καθαριοτητα και το Cable management οποτε αυτο ηταν το αποτελεσμα: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasbass Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Οκ, πολύ ωραίο... Για άλλαξε κάνα καλώδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Οκ, πολύ ωραίο... Για άλλαξε κάνα καλώδιο Eυκολα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Εχουμε ακριβως το ιδιο γραφειο μονο που το εχω σε ασπρο. Kι εγω ειμαι εντελως ψυχαναγκαστικος με την καθαριοτητα και το Cable management οποτε αυτο ηταν το αποτελεσμα: Μα φοντο το preset των windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μα φοντο το preset των windows? ναι, για καποιο λογο εχω σκαλωσει με αυτο....δεν ξερω γιατι μ αρεσει τοσο πολυ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 ήρθανε τα keycaps :wub: :wub: πρέπει να καθαρίσω το γραφείο :( 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 ήρθανε τα keycaps :wub: :wub: πρέπει να καθαρίσω το γραφείο :( Steelseries 310; Αν είναι το Sensei, ποια η γνώμη σου. Παίζεις κάτι που είναι competitive; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 rival 100 είναι, αρκετά τίμιο για cs που έπαιζα αν και θα έπαιρνα το 300 αν έπαιρνα πάλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 πρεπει να το συμμαζεψω σε κάποια φάση έχω και 2ο γραφείο για το gaming pc της γυναικας. Steelseries 310; Αν είναι το Sensei, ποια η γνώμη σου. Παίζεις κάτι που είναι competitive; το έχω το sensei εδώ και 1+ χρόνο και είμαι πολύ ικανοποιημένος. competitive δεν πλέον αλλά FPS πολλά 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 πρεπει να το συμμαζεψω σε κάποια φάση έχω και 2ο γραφείο για το gaming pc της γυναικας. το έχω το sensei εδώ και 1+ χρόνο και είμαι πολύ ικανοποιημένος. competitive δεν πλέον αλλά FPS πολλά Δεν πρέπει να είναι το 310 επειδή είναι πρόσφατο. Παρ'ολα αυτά, αν έχει κουμπιά και από τις δύο μεριές, σου είναι εύκολο να χρησιμοποιείς και τα 4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Eλα πάμε να ζεστάνουμε λίγο το thread! Finally Specs CASE:RAIJINTEK STYX WINDOW PSU:EVGA SUPERNOVA 550 G3 MOBO:ASROCK B350M PRO4 CPU:RYZEN 1600 RAM:G.SKILL TRIDENT Z 16GB 3200MHz GPU:ASUS STRIX RX480 OC 8GB SSD:EVO 850 250GB HDD:HITACHI TRAVELSTAR 7K1000 1TB Peripherals MONITOR:LG 29UM68-P KEYBOARD:MOTOSPEED K87S MOUSE:LOGITECH MX MASTER STONE MOUSEPAD:GLORIOUS EXTENDED GAMING MOUSE MAT/PAD SPEAKERS:JBL 2.0 DUET GAMEPAD:MICROSOFT XBOX ONE WINTER FORCES HEADPHONES:JBL E40BT Τί παίχτηκε; Μόνο 2mb μπορούμε να ανεβάσουμε; Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα