Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ναι έναν Q9550 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ναι έναν Q9550 Υπερχρονισμένος στα 4,3 και υδρόψυκτος. Ο απο-κεί υπολογιστής είναι για να βγάζει πιθανά σημεία πρόσκρουσης μετεωριτών πάνω στη Γή για τα επόμενα 18 χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ναι έναν Q9550 Τσου τσου τσου... Τι ειναι αυτά ρε Μετά λένε οτι έχει προβληματα ο πλανητης... Εμ... Αμα εχει ο κάθε thresh 3 υπολογιστές ανοικτούς(είναι και το netbook στη μέση ) ,5 οθόνες, μια τηλεόραση για να βλέπει τα μεσημεριανά, κάτι ηχεία...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 δεν έχω A/C στο σπίτι, άρα υπάρχει μια ισορροπία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Υπερχρονισμένος στα 4,3 και υδρόψυκτος.Ο απο-κεί υπολογιστής είναι για να βγάζει πιθανά σημεία πρόσκρουσης μετεωριτών πάνω στη Γή για τα επόμενα 18 χρόνια... Q9550 στο ένα Q9650 στο άλλο νομίζω Defaultάκιας όμως και στα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 με 2 συστήματα στο δωμάτιο αν overclockάρω χωρίς a/c δεν την παλεύω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 To woofer που το εχεις κρυμμενο; Μια χαρα το command center αλλα πετα τιποτα στον τοιχο... πινακα/αφισα κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 το subwoofer είναι στα αριστερά κάτω από το τραπεζάκι που κάθεται το πολυμηχάνημα, τα οποία δεν φαίνονται στην photo αφίσα δεν υπάρχει μέχρι στιγμής γιατί έγινε σχετικά "πρόσφατα" η μεταφορά σε αυτό το δωμάτιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 αφίσα δεν υπάρχει μέχρι στιγμής γιατί έγινε σχετικά "πρόσφατα" η μεταφορά σε αυτό το δωμάτιο Ψέμματα λέει, και στο παλιό δωμάτιο μόνο ένα καδράκι με τον Χριστό είχε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ahem, σε αυτό το δωμάτιο ήταν ο Jesus...στο υπνοδωμάτιο ήταν η μάνα του... έφυγαν και οι 2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ο χριστούλης και η παναγίτσα δεν φεύγουν ποτέ... είναι πάντα μαζί μας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ελπιζω να υπάρχουν κανα δυο ups γιατι αν κανει καμια στραβή η δεή .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 όχι πλέον και μέχρι να βρω χρήματα για βαρβάτα δεν πρόκειται να έχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 δεν ξερω εσεις τι λετε για ups αλλα εγω εχω απο το '98 ενα θυριο 600ρι...δε νοιοθει...ειναι ακομα με τις ιδιες μπαταριες και κραταει το pc για 42.31 λεπτα αναμενο αν κοπει το ρευμα....(ναι το εχω χρονομετρισει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 σιγά την κατανάλωση που έχουν τα PCs της υπογραφής... ασφαλώς μιλάς σε idle έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα