web_assasin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ξεραμένα άλατα από τους πήχεις που ακουμπάνε στο γραφείο. Υγρασία κάτω από το τζάμι από τις παγωμένες μπύρες Άπειρη σκόνη Πεταμένα χαρτιά Α4 τα οποία περιέχουν πληροφορίες/σημειώσεις/τηλεφώνα Καλώδια μακαρονάδες Πιτυρίδα στο πληκτρολόγιο Κάνα χαρτί με μύξες ξεραμένες, εκτός αν τις πετάτε στον τοίχο… Τασάκι με στάχτες παντού Ξέχασα τίποτα? βγαλτε και μια φωτο την κατω πλευρα του γραφειου θα σας ανεβασω μια φωτο το απογευμα και ξερω οτι ολοι ετσι ειμαστε,αντε με 2-3 εξαιρεσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 πειτε αληθεια ομως,ποση ωρα καθαριζετε το γραφειο πριν βγαλετε τη φωτο? Η παραπάνω φωτογραφία (που έβαλα) είναι προϊόν μετά καθαρισμό, δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Βγάλε και μια φωτό με μπίχλα για να μην έχουν παράπονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 #ΝΟΤ Πέρα από τόνους Α4, δεν έχει κάτι άλλο απ' αυτά που αναφέρονται στην παραπάνω λίστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Βάλε εσύ μπίχλα μωρέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Γ αυτο δεν μπαινουν γυναικες σε αυτο το topic :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Γ αυτο δεν μπαινουν γυναικες σε αυτο το topic :P Ναι καλά! Τουλάχιστον τα δικά μας δεν έχουν σερβιέτες, κτλ παρεμφερή είδη ούτε εσώρουχα πεταμένα πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ε καλα δεν νομιζω να κανουν τετοια αισχη Παντως για να μεινουμε on topic σε λιγο καιρο ετοιμαζω και εγω τον χωρο μου και θα βαλω φωτο να μου πειτε αποψεις και ιδεες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ξεραμένα άλατα από τους πήχεις που ακουμπάνε στο γραφείο. Υγρασία κάτω από το τζάμι από τις παγωμένες μπύρες Άπειρη σκόνη Πεταμένα χαρτιά Α4 τα οποία περιέχουν πληροφορίες/σημειώσεις/τηλεφώνα Καλώδια μακαρονάδες Πιτυρίδα στο πληκτρολόγιο Κάνα χαρτί με μύξες ξεραμένες, εκτός αν τις πετάτε στον τοίχο… Τασάκι με στάχτες παντού Ξέχασα τίποτα? Με πέθανες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoChnologist Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Sorry για το (σχεδόν) off topic. Μιας και υπάρχουν εξαιρετικά builds και setups στο παρών topic καθώς και στο "Δείξτε το κουτί σας", σκέφτομαι να υλοποιήσω στο Youtube αντίστοιχη σειρά με αυτήν του Ed απο το Techsource αλλα σε "greek edition". Για όσους δεν το γνωρίζουν, μπορούν να το δούν στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube....h?v=Mbrxr3C9oKY Εν τάχει συγκεντρώνει υλικό απο setups / pc builds και τα δείχνει με στόχο να δεί ο κόσμος, να πάρει ιδέες και εν τέλει για το διαγωνισμό που κάνει. Έχω κάνει ένα αναλυτικό σχετικά post σε άλλο thread του forum : http://www.insomnia.gr/topic/467542-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82/page-617?do=findComment&comment=55823711 Έβαλα link για να μην κάνω double post. Μιας και είναι η αρχή, μπορεί να υπάρχουν ερωτήσεις/ασάφειες, οπότε για ότι θελήσετε να ρωτήσετε, στείλτε μου αυτό που θέλετε μέσω pm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Καλη αρχη φιλε μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoChnologist Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ Στέλιο. Απλά να ενημερώσω ότι υπάρχει ήδη μια συμμετοχή και ενδεχομένως και δεύτερη. Κοπιάστε παιδιά, αν σας αρέσει σαν ιδέα να φτιάξουμε κάτι ωραίο ώστε να παίρνουμε ιδέες. Και ένας τυχερός νικητής, θα παίρνει και το δωράκι του κάθε φορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king_k Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ας κανω ενα update εχω καιρο να βαλω. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_di Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ας κανω ενα update εχω καιρο να βαλω. To monitor είναι το Dell S2716DG? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king_k Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 To monitor είναι το Dell S2716DG? Το πετυχες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα