Whitefanged Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μια νυχτερινή με τον καινούριο πίσουκλα. και οι κουτάρες μου! 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axinosgr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μια νυχτερινή με τον καινούριο πίσουκλα. 20170111_001333.jpg και οι κουτάρες μου! 20170111_225624.jpg πόσο σου πήγε για όλα με το κλειδί στο χέρι ;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 πόσο σου πήγε για όλα με το κλειδί στο χέρι ;;;;; Γύρω στα 3 ίσως 3.5... Βέβαια δεν τα 'δωσα μονοκοπανιά. Φίλος είναι μια συνεχόμενη προσπάθεια, όπου σε κάθε ευκαιρία αλλάζω ότι μπορώ με κάτι καλύτερο, με κυριότερο κριτήριο το λεγόμενο immersion... Ίσως ο πιο σωστός τρόπος να το θέσω (όσων αφορά το κόστος) είναι ότι μου κοστίζει 500-800 το χρόνο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Νεο Σπιτι και νεο setup . Καθε γνωμη καλοδεχουμενη .. Ααα ερχεται και η 1070 σε καμια βδομαδουλα απο amazon Η φωτο με την ψυκτρα λαθος ειναι παλια τωρα εχει γινει η σωστη τοποθετηση με Push pull διαταξη και εχω μεινει λιγο εκπληκτος με τις θερμοκρασιες (σε θερμοκρασια δωματιου 18-21 βαθμους) σε Idle ειμαι 17 βαθμους και σε load 39 δεν εχω δει ποτε παραπανω και μετα απο 6 ωρες παιχνιδιου ακομα τα ιδια .. Καλή δουλειά με τα καλώδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 άμα δε το πω θα σκάσω... αλλά τόσα λεφτά για pc, οθόνη, gaming gear κλπ ( δε το κατακρίνω φυσικά να τα χαίρεσαι ) αλλά γιατί να μη δώσεις και 100-150 να στήσεις ένα σωστό γραφείο να το έχεις πάνω άνετος; δε ξέρω μόνο εμένα μου χτυπάει άσχημα στο μάτι να χεις τέτοιο εξοπλισμό και να τον έχεις πάνω σε σιδερώστρα; το παρατηρώ σε πολλά setups απλά τώρα πήρα αφορμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Γενικη παρατηρηση-> Εμένα πάντως με παραξενευουν τα κουτιά πάνω στο γραφεια, ειδικά σε κάποια που είναι και πολύ μικρά. Εγώ έχω ένα αυτοσχέδιο γραφειο περίπου 2 μέτρα(αν και σχετικά στενο~75 πόντους) και πάλι νιώθω ότι περιορίζομαι ώρες ώρες.. Εννοείτε δεν υπάρχει κουτί pc/πολυμήχανημα κτλ πάνω.Ουτε χώρο για τα edifier r1700bt δεν βρίσκω και σκέφτομαι μήπως να αγοράσω αλλά "ψηλολιγνα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Γενικη παρατηρηση-> Εμένα πάντως με παραξενευουν τα κουτιά πάνω στο γραφεια, ειδικά σε κάποια που είναι και πολύ μικρά. Εγώ έχω ένα αυτοσχέδιο γραφειο περίπου 2 μέτρα(αν και σχετικά στενο~75 πόντους) και πάλι νιώθω ότι περιορίζομαι ώρες ώρες.. Εννοείτε δεν υπάρχει κουτί pc/πολυμήχανημα κτλ πάνω.Ουτε χώρο για τα edifier r1700bt δεν βρίσκω και σκέφτομαι μήπως να αγοράσω αλλά "ψηλολιγνα". Στο δικό σου γραφειο μπορεί. Σε άλλων τα γραφεία δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 πιστευω δεν ειναι θεμα χωρου.αμα ο αλλος εχει σκασει λεφτα κ εχει γεμισει το κουτι λαμπακια κλπ κλπ θελει να το βλεπει εχει δεν εχει χωρο.ουτε εμενα μ αρεσει αλλα σε καποιο βαθμο το καταλαβενω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Οτι καλυτερο μς τα καλώδια που μπορουσα εκανα όσο για το γραφείο είναι όλο τζαμί και προσωπικά μ αρέσει αρκετά θα μπει σς λίγο καιρό και monitor stand kai headphone stand Βάλε ένα spiral να τα μαζέψεις όλα να μην είναι χύμα θα είναι κομπλέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μετά από καιρό σε φάση under construction φτάνουμε σίγα σίγα στο επιθυμητό αποτέλεσμα! Εδώ είναι το πριν! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 @duck dodgers νομιζω οτι αξιοποιεις στο μεγιστο τα βιβλια απ την σχολη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 @duck dodgers νομιζω οτι αξιοποιεις στο μεγιστο τα βιβλια απ την σχολη χαχχαχα ακριβώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Dev1l Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Πιο παλιά είχα δείξει το setup μου και είχα πει πως πρόκειται να αναβαθμιστεί σαν σύνολο. Ορίστε λοιπόν το τελικό αποτελεσμα: Όσον αφορά τα ηχεία οι βάσεις που είχα πάρει για τα προηγούμενα ηχεία δεν κάνουν για αυτα, προς το παρόν τοποθετήθηκαν όλα στο γραφείο και μόλις παραλάβω τις βάσεις τότε θα μετακινηθούν καταλλήλως. Στην φωτο δεν φαίνεται το Headset HyperX Cloud II γιατί το έχω μέσα στην υφασμάτινη του θήκη. Ελπίζω να σας αρέσει! 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ωραίες καλλιτεχνικές φωτογραφίες Πολύ ωραίο το σύνολο σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ωραία, αλλά δεν είναι πολύ ψηλά η οθόνη; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα