Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πόσο σου πήγε για όλα με το κλειδί στο χέρι ;;;;;

Γύρω στα 3 ίσως 3.5...

Βέβαια δεν τα 'δωσα μονοκοπανιά.

Φίλος είναι μια συνεχόμενη προσπάθεια, όπου σε κάθε ευκαιρία αλλάζω ότι μπορώ με κάτι καλύτερο,

με κυριότερο κριτήριο το λεγόμενο immersion...

Ίσως ο πιο σωστός τρόπος να το θέσω (όσων αφορά το κόστος) είναι ότι μου κοστίζει 500-800 το χρόνο.

• Like 5
Δημοσ.

Νεο Σπιτι και νεο setup . Καθε γνωμη καλοδεχουμενη .. Ααα ερχεται και η 1070 σε καμια βδομαδουλα απο amazon :D

Η φωτο με την ψυκτρα λαθος ειναι παλια τωρα εχει γινει η σωστη τοποθετηση με Push pull διαταξη και εχω μεινει λιγο εκπληκτος με τις θερμοκρασιες (σε θερμοκρασια δωματιου 18-21 βαθμους) σε Idle ειμαι 17 βαθμους και σε load 39 δεν εχω δει ποτε παραπανω και μετα απο 6 ωρες παιχνιδιου ακομα τα ιδια ..

Καλή δουλειά με τα καλώδια! 

Δημοσ.

άμα δε το πω θα σκάσω... αλλά τόσα λεφτά για pc, οθόνη, gaming gear κλπ ( δε το κατακρίνω φυσικά να τα χαίρεσαι ) αλλά γιατί να μη δώσεις και 100-150 να στήσεις ένα σωστό γραφείο να το έχεις πάνω άνετος; δε ξέρω μόνο εμένα μου χτυπάει άσχημα στο μάτι να χεις τέτοιο εξοπλισμό και να τον έχεις πάνω σε σιδερώστρα; το παρατηρώ σε πολλά setups απλά τώρα πήρα αφορμή.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικη παρατηρηση->

Εμένα πάντως με παραξενευουν τα κουτιά πάνω στο γραφεια, ειδικά σε κάποια που είναι και πολύ μικρά.

Εγώ έχω ένα αυτοσχέδιο γραφειο περίπου 2 μέτρα(αν και σχετικά στενο~75 πόντους) και πάλι νιώθω ότι περιορίζομαι ώρες ώρες..

Εννοείτε δεν υπάρχει κουτί pc/πολυμήχανημα κτλ πάνω.Ουτε χώρο για τα edifier r1700bt δεν βρίσκω και σκέφτομαι μήπως να αγοράσω αλλά "ψηλολιγνα".

Δημοσ.

Γενικη παρατηρηση->

Εμένα πάντως με παραξενευουν τα κουτιά πάνω στο γραφεια, ειδικά σε κάποια που είναι και πολύ μικρά.

Εγώ έχω ένα αυτοσχέδιο γραφειο περίπου 2 μέτρα(αν και σχετικά στενο~75 πόντους) και πάλι νιώθω ότι περιορίζομαι ώρες ώρες..

Εννοείτε δεν υπάρχει κουτί pc/πολυμήχανημα κτλ πάνω.Ουτε χώρο για τα edifier r1700bt δεν βρίσκω και σκέφτομαι μήπως να αγοράσω αλλά "ψηλολιγνα".

Στο δικό σου γραφειο μπορεί. Σε άλλων τα γραφεία δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

πιστευω δεν ειναι θεμα χωρου.αμα ο αλλος εχει σκασει λεφτα κ εχει γεμισει το κουτι λαμπακια κλπ κλπ θελει να το βλεπει εχει δεν εχει χωρο.ουτε εμενα μ αρεσει αλλα σε καποιο βαθμο το καταλαβενω

• Like 1
Δημοσ.

Οτι καλυτερο μς τα καλώδια που μπορουσα εκανα ;) όσο για το γραφείο είναι όλο τζαμί και προσωπικά μ αρέσει αρκετά θα μπει σς λίγο καιρό και monitor stand kai headphone stand

Βάλε ένα spiral να τα μαζέψεις όλα να μην είναι χύμα θα είναι κομπλέ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...