Dev1l Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ ωραίο και περιποίημενο φίλε Σε ευχαριστώ πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Υπέροχο μηχάνημα. πρέπει κάποια στιγμή να σταματίσει το 5.1 ηχεία στο γραφείο όμως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Υπέροχο μηχάνημα. πρέπει κάποια στιγμή να σταματίσει το 5.1 ηχεία στο γραφείο όμως Σε ευχαριστώ πολυ! οταν τα πήρα είχα σκοπό να τα μοιράσω στο δωμάτιο αλλά δυστυχώς δεν έφτανε ο χώρος, μιας και είναι όλα ίσα ίσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ πολυ! οταν τα πήρα είχα σκοπό να τα μοιράσω στο δωμάτιο αλλά δυστυχώς δεν έφτανε ο χώρος, μιας και είναι όλα ίσα ίσα Μπορεις να προσθεσεις καλωδιο. Ουτε τα δικα μου εφταναν εκει που τα ηθελα(ασχετως πως ειναι δυο ηχεια) και αναγκαστικα πηρα καλωδιο που ειχα στην ακρη απο παλιο ηχοσυστημα και σε 10 λεπτακια εβγαλα ακρη. Θελει λιγη δουλεια αλλα αξιζει γιατι ειναι αλλη εμπειρια. Καλημερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peter95 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ας βαλω και γω το δικο μου,οχι τιποτα τρελο αλλα την κανει την δουλεια του 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 ^τι λένε τα creative? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peter95 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα Τ30 αν και σε αυτην την τιμη εχει και τα Τ40 που πιστευω ειναι πιο δυνατα αν δεν σε ενδιαφερει το bluetooth connection που εχουν τα T30.Τα δικα μου ηταν δωρο απο την κοπελα μου οποτε δεν ειχα δικαιωμα επιλογης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Τα Τ20 έχω. Είναι πολύ καλή αυτή η σειρά. Το αρνητικό είναι ότι πέφτουν εύκολα αν έχεις μικρό γραφείο και θέλουν προσοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με το NZXT δεν έχω βάλει απ' ότι είδα... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2016 από Heatspreader 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι γραφειο! Ωραίος ο Heat .. Μια μικρή βάση για τα ακουστικά + gamepads θα ήταν ότι πρέπει επίσης. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2016 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Θέλει ένα Moninor πάνω από 30" Curved όμως. Αλλιώς δεν... Όπως αυτό για παράδειγμα. http://www.anandtech.com/show/10644/lg-38uc99-announced-375inch-curved-219-display-with-38401600-resolution Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2016 από Heatspreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ειδικα η 1060 ειναι οτι πρεπει για τετοιο monitor Αν θες μεγαλες ιντσες,καλη αναλυση(μην γονατιζει την καρτα)και φυσικα καλη τιμη υπαρχουν και φθηνοτερες λυσεις https://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ειδικα η 1060 ειναι οτι πρεπει για τετοιο monitor Αν θες μεγαλες ιντσες,καλη αναλυση(μην γονατιζει την καρτα)και φυσικα καλη τιμη υπαρχουν και φθηνοτερες λυσεις https://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html Άπαπα, πολύ κοντή... Αν είχα χρήμα για 38άρι 4K θα είχα γενικότερα άλλο σύστημα! Να είμαστε καλά σε κάνα 2-3 χρόνια μας βλέπω για 4K σε λογικές τιμές. Τώρα παίρνεις οθόνη λείπει ένα feature, βλέπεις άλλη, λείπει κάτι άλλο και έχεις σκάσει ένα κάρο λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Σε λίγο καιρό θα είναι προσιτές σε όλους οι 4κ Υπομονή και λεφτά να έχουμε και από αγορές άλλο τιποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 έτσι όπως μας πάνε σύντομα θα εξαντληθούν και τα δυο... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα