jmallen3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 τα στηρίγματα για τα ράφια απο που τα πήρες; Δεν θυμαμαι καθολου, από κανα praktiker η συνοικιακό μαγαζι με τετοια ειδη. @jmallen3 Αθάνατο Sidewinder X4 Πραγματικά αθάνατο αλλά το βαρέθηκα πλέον, θα πάω σε καποιο ασυρματο για λιγοτερα καλωδια.
BabisTs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Απλό και λιτό γραφείο λόγω περιορισμού χώρου και οικογένειας.... 11
Liako25 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους.Βάζω και γω μερικές φωτογραφίες από το γραφειάκι μου! 20
Στεφανος123 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Βάζω και γω μερικές φωτογραφίες από το γραφειάκι μου! Η πρωτη σου φωτο ανετα θα μπορουσε να ηταν μια διαφημιση απο καποια εταιρια που παρουσιαζει τα προιοντα της. Πολυ ωραιο γραφειο. 1
Liako25 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Η πρωτη σου φωτο ανετα θα μπορουσε να ηταν μια διαφημιση απο καποια εταιρια που παρουσιαζει τα προιοντα της. Πολυ ωραιο γραφειο. Όσο και να χαμήλωνα τη φωτεινότητα το κινητό τα έβγαζε πάρα πολύ φωτεινά.Από κοντά είναι απλά υπέροχο.Ευχαριστώ πολύ! 1
cpttony Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Απλ Φαν μπόης Μόνο και μόνο γι' αυτό, δεν τσιμπάς like από 'μένα 2
booka Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 λαθος θεση τα ηχεια σου . επισης θες μια βαση για τα ακουστικα σου. στην αναγκη το grundtal απο ικεα http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/20047898/ υποθετω οτι το σωμα του καλοριφερ σου δεν λειτουργει τον χειμωνα. Απλ Φαν μπόης 1
aneurysm Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Απλό και λιτό γραφείο λόγω περιορισμού χώρου και οικογένειας.... Αθανατο γραφειο απο τα praktiker.... 1
johnnyman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Απλος και εγω μικρο γραφειακι λογω οικογενειας οπως και ο φιλος!! Kαι μια βραδινη!!! Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2016 από johnnyman 15
BabisTs Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Απλος και εγω μικρο γραφειακι λογω οικογενειας οπως και ο φιλος!! Kαι μια βραδινη!!! Ωραιος...μπομπα το γραφειο!!! 1
johnnyman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Οτι μπορουμε κανουμε με τον περιορισμενο χωρο..!!Σε ευχαριστω πολυ!
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Οτι μπορουμε κανουμε με τον περιορισμενο χωρο..!!Σε ευχαριστω πολυ! Το εχω απορια αυτο αλλα γιατι γραφεται συνεχεια ο περιορισμενος χωρος. Απο το 90% περιπου των φωτογραφιων(και οχι μονο)μια χαρα χωρος δειχνει(απο τις φωτογραφιες παντα)για γραφειο υπολογιστη. Παιζει να εχουμε το ιδιο γραφειο(μονο που εγω εχω βαλει απο κατω το keyboard)και πραγματικα μεγαλυτερο δεν χρειαζεσαι εκτως αν εχεις καμια 34οθονη ξερω γω.Για τον μεσο ορο ομως με τις 23-24 'η ακομα και 27ιντσες μια χαρα χωρος ειναι(μη σου πω παραπανω απο καλα)για Ελληνικα δεδομενα παντα.
Chocobo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι θα πεταχτεί ή χαριστεί κάπου.Θα υπάρχει χώρος για PC ο κόσμος να χαλάσει. Στην πετίπτωση του φίλου Johnyman δεν υπάρχει θέμα χώρου.Το γραφείο όμως είναι άβολο.Θα έλεγα φίλε μου να πάρεις ένα τεράστιο γραφείο να καλύπτει όλο το χώρο εκεί(να ξεφορτοθείς αυτό το επιπλάκι που έχεις το pc προφανός) και να κάτσει και το ΠΨ πάνω του και να μπορείς να απλωθείς όταν κάθεσε. Αυτά τα γραφειάκια είναι για παιδιά.Ενήλικας βρίκσει στο ταμπλό στα γώνατα αν κάτσει(που δεν χωράει καρέκλα σε αυτό το στένωμα που κάνει εκτός και αν μιλάμε για παιδική καρέκλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα