GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Γιατί να φτιάξει μόνος του ledταινία και να μην αγοράση έτοιμη? 2€ κοστίζει αυτο εννοω! το μετρο ειναι πολυ φθηνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 μια ακομη φωτο απο το χωρο εργασιας και ψυχαγωγιας μου https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/13517445_1192711764103419_5916735010714837405_o.jpg 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 μια ακομη φωτο απο το χωρο εργασιας και ψυχαγωγιας μου Λιγο αναποδα την εβαλες..Διορθωσε την αν μπορεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Floating desk! Αν τραβήξω όλο το γραφείο θα δεις ότι και αυτό έχει μόνο 1 πόδι. Look! Ωραίο σύστημα, τα ηχεία ποιά είναι; Σκέφτομαι να πάρω αυτοενισχυόμενα monitor ηχεία αλλά θα μπουν δεξια/αριστερά της οθόνης. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Τα ηχεία μου είναι από ένα παλιό HiFi και είναι passive, παίζουν με ένα DIY ενισχυτάκι που είναι μέσα στο κόκκινο κουτί από lego... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Τα ηχεία μου είναι από ένα παλιό HiFi και είναι passive, παίζουν με ένα DIY ενισχυτάκι που είναι μέσα στο κόκκινο κουτί από lego... Για δώσε κανα info για how to (τι αγόρασες-έφτιαξες, συνδεσιμότητα, τροφοδοσία κλπ), για αυτό το "ενισχυτάκι" που λες; Αν ενοχλεί το topic, στείλε και pm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightguy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Ειπα και εγω να ανεβασω το γραφειακι μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Ειπα και εγω να ανεβασω το γραφειακι μου Τα ηχεια σου ειναι τα z313? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightguy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Τα ηχεια σου ειναι τα z313? yep Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Update.Κότσαρα TV πάνω απο το pc γιατί ήθελα μεγαλύτερη οθόνη για ταινίες όταν αράζω στο κρεβάτι.Έχει ρυθμυζόμεη βάζη και την γυρίζω προς τα αριστερά που είναι το κρεβάτι όταν είναι για ταινία ή και ακόμα gaming. + έχει κάτι να βλέπει η κοπέλα μου όταν εγώ είμαι στο PC. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightguy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Update.Κότσαρα TV πάνω απο το pc γιατί ήθελα μεγαλύτερη οθόνη για ταινίες όταν αράζω στο κρεβάτι.Έχει ρυθμυζόμεη βάζη και την γυρίζω προς τα αριστερά που είναι το κρεβάτι όταν είναι για ταινία ή και ακόμα gaming. + έχει κάτι να βλέπει η κοπέλα μου όταν εγώ είμαι στο PC. Πολυ σωστο σε βρισκω .Ποσο μεγαλη ειναι η τηλεοραση,την εχεις συνδεσει και με pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Είναι δυνατόν να μην την έχει συνδέσει? Ακριβώς από κάτω είναι το PC 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Πολυ σωστο σε βρισκω .Ποσο μεγαλη ειναι η τηλεοραση,την εχεις συνδεσει και με pc? Όχι δεν έχω δεύτερο καλώδιο αλλά θα έρθει λογικά άυριο ή το Σάββατο.Θα την συνδέσω προφανός μπάς και θυμηθώ λίγο πως είναι να παίζεις σε καναπέ ή κρεβάτι γιατί καλό το γραφειάκι αλλά κουράζει. 32 είναι και η ανάλυση είναι HD ready οπότε μόνο απο 2 μέτρα+ φαίνεται καθαρή η εικόνα.Αλλά για αυτά που την θέλω μια χαρά δεν έχω παράπονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Ρε συ Albilosha, το πληκτρολόγιο πιο ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Ρε συ Albilosha, το πληκτρολόγιο πιο ειναι? Ajazz AK33 με μπλε διακοπτες.Μεχρι τωρα εχει βγει παρα πολυ καλο.35 ευρω ειχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα