chris21a Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 assetto corsa κυριως και eurotruck 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ναι ρε φίλε, έφτασε η στιγμή!!! Να κι ένας άνθρωπος με 5.1 ηχεία, που δεν έχει τοποθετήσει και τα 5 κανάλια μπροστά του! Το νου σου, χαλάς την πιάτσα... Μια απο εμενα @deesnider μάλλον σε τρολαρει.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 @deesnider μάλλον σε τρολαρει.... Δεν ιδρώνω εγώ από τέτοια! Έχω δει μέχρι και 7.1 σύστημα ηχείων με όλα τα κανάλια φάτσα... ...και το sub πάνω στο γραφείο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 αυτος ειναι ο χωρος εργασιας μου και ψυχαγωγιας στα αριστερα δεν ξερω αν φαινεται ειναι το αγαπημενο μου μακ μινι 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Να και το δικο μου,μολις ηρθε το g810 που ειναι τελειο!!! 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Το ησυχαστήριό μου. Έβαλα τα ηχεία στο τοίχο και τακτοποίησα τα καλώδια στην κάτω πλευρά του γραφείου. 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 απλό και λιτό 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 απλό και λιτό Ωραιος.Χωρις πολλα πολλα οπως λες κ εσυ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Το rival δυστηχως τα έπαιξε και τώρα έχω το αρχαίο logitech lx6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill.rr Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Γραφείο...γυαλί !!! 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Γραφείο...γυαλί !!! Ομορφη γωνια!Συγχαρητηρια και για το εξωτερικο cable management... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ας δείξω και το δικό μου λοιπόν. Είναι στο πατρικό μου, μικρό γραφείο. Έχω στενάχωρη καρδιά, σεκλέτια δεν χωρούνε. ιδια πλακακια εχουμε :p πολυ στεναχωρα ομως τα χεις!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ωραία η διαχείριση καλωδίων αλλα μόνο που σκέφτομαι τη μανούρα για να αλλάξεις ένα... ασ' το καλύτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill.rr Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ομορφη γωνια!Συγχαρητηρια και για το εξωτερικο cable management... ιδια πλακακια εχουμε :P πολυ στεναχωρα ομως τα χεις!!! Ωραία η διαχείριση καλωδίων αλλα μόνο που σκέφτομαι τη μανούρα για να αλλάξεις ένα... ασ' το καλύτερα Ευχαριστώ παιδιά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booka Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 ανοιγουν και κλεινουν ευκολα τα "χτενακια" .Τα αλλαζεις οπως θες τα καλωδια. εκτος και αν εννοεις να τα ξεκολλησεις απο κατω απο το γραφειο. Ωραία η διαχείριση καλωδίων αλλα μόνο που σκέφτομαι τη μανούρα για να αλλάξεις ένα... ασ' το καλύτερα ωραιος!!! Γραφείο...γυαλί !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα