Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το tk λέει τίποτα;

Δεν έχω εμπειρία από άλλο μηχανικό, αλλά το έχω κατά ευχαριστηθεί... Είναι με blue switches, η αίσθηση στο γράψιμο είναι πάρα πολύ ωραία και αυτό το ¨κλίκι - κλίκι' παρότι λίγο θορυβώδες μου αρέσει πάρα πολύ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ξαναγυρνάω σε μεμβράνη για κανένα λόγο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω εμπειρία από άλλο μηχανικό, αλλά το έχω κατά ευχαριστηθεί... Είναι με blue switches, η αίσθηση στο γράψιμο είναι πάρα πολύ ωραία και αυτό το ¨κλίκι - κλίκι' παρότι λίγο θορυβώδες μου αρέσει πάρα πολύ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ξαναγυρνάω σε μεμβράνη για κανένα λόγο.

ποσό καιρό το έχεις; Επίσης κανένα πρόβλημα;

7 μήνες το έχω, κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής... Το καθαρίζω συχνά, με αέρα, και μία φορά έχω βγάλει όλα τα πλήκτρα και τα έχω πλύνει... Σαν καινούργιο έγινε!

Αγοραστηκε μεταχειρισμενη Dell Ultrasharp U2311H,τοποθετηθηκε στη θεση της Samsung και πλεον ειναι ετσι το γραφειο...

attachicon.gifIMG_20160217_145101_HDR.jpg

το like οχι μόνο για το όμορφο setup αλλά κυρίως για το τιμημένο xornet....

• Like 1

@haris013 η ποιότητα ήχου είναι πολύ καλή,σύμφωνα με το κόστος τους.Πολύ καθαρός ήχος!Λίγο πιο γεμάτο μπάσο θα ήθελα αλλά ρυθμίζεται σε ικανοποιητικο επίπεδο κ αυτό.Είναι πλαστικό κορυφαίας ποιότητας και είναι στιβαρά.

@7nisiotis ευχαριστω.Το Bridge Of Spies,με τον Tom Hanks.

έλεγα να πάρω τα bx5 d2 αλλά θα δώ και τα jbl ;)

• Like 1

το like οχι μόνο για το όμορφο setup αλλά κυρίως για το τιμημένο xornet....

Ναι το θυμαμαι οτι εισαι fan,γτ και σε προηγουμενη αναρτηση ειχες εκθιασει ακομη μια φορα το xornet!

έλεγα να πάρω τα bx5 d2 αλλά θα δώ και τα jbl ;)

Αναμεσα στα δυο ξεκαθαρα τα jbl...Αν τα συγκρινεις με καποια τοτε μονο με ανωτερης κατηγοριας...Το εψαξα πολυ να τα αγορασω,μιλησα με 3-4 τεχνικους και κατεληξα εκει.Αν δεν τσιγκουνευεσαι τη διαφορα των 70 ευρω περιπου τοτε πηγαινε για τα jbl.

εχω χάσει σε πόκερ με ψεύτικα χρήματα με 4x9 από 4x1...ε από τα νεύρα μου την πλήρωσε το ποντίκι,ε το άτιμο δεν έπαθε τπτ...εκεί απερίσπαστο συνέχιζε να δουλεύει απροβλημάτιστα....χαχαχαχα....

Τόσα ωραία setups βλέπω εδώ και είπα να κάνω ένα update για τις αλλαγές που έχω κάνει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στο φοιτητικό σπίτι. Οι αλλαγές αφορούν κυρίως αλλαγή κάποιων περιφερειακών (mouse + keyboard), αγορά 40άρας τηλεόρασης καθαρά για gaming και ταινίες, σωστό cable management στο γραφείο ώστε να φαίνονται όσο το δυνατόν λιγότερα καλώδια μπορούσα και του led φωτισμού. Ελπίζω να φαίνονται καλά από τις φωτογραφίες :)

Σεπτέμβριο 2014:

post-212896-0-81895200-1456430254_thumb.jpg

Φεβρουάριος 2016:

post-212896-0-09223600-1456430364_thumb.jpg

post-212896-0-83127000-1456430335_thumb.jpg

post-212896-0-50761500-1456430388_thumb.jpg

post-212896-0-20107800-1456430401_thumb.jpg

• Like 20

Τόσα ωραία setups βλέπω εδώ και είπα να κάνω ένα update για τις αλλαγές που έχω κάνει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στο φοιτητικό σπίτι. Οι αλλαγές αφορούν κυρίως αλλαγή κάποιων περιφερειακών (mouse + keyboard), αγορά 40άρας τηλεόρασης καθαρά για gaming και ταινίες, σωστό cable management στο γραφείο ώστε να φαίνονται όσο το δυνατόν λιγότερα καλώδια μπορούσα και του led φωτισμού. Ελπίζω να φαίνονται καλά από τις φωτογραφίες :)

Σεπτέμβριο 2014:

attachicon.gif10341719_912611128766875_888891341702659392_n.jpg

Φεβρουάριος 2016:

attachicon.gifIMG_20160225_214511.jpg

attachicon.gifIMG_20160225_214534.jpg

attachicon.gifIMG_20160225_214522.jpg

attachicon.gifIMG_20160225_215226.jpg

Πανεμορφο το setup σου φιλε μου και τακτοποιημενο.Το γραφειο πιο ειναι παρεπιπτοντως?(ψαχνω και εγω ενα που να εχει μεγαλη επιφανεια σαν και αυτο και για αυτο σε ρωταω. ) :)

Πανεμορφο το setup σου φιλε μου και τακτοποιημενο.Το γραφειο πιο ειναι παρεπιπτοντως?(ψαχνω και εγω ενα που να εχει μεγαλη επιφανεια σαν και αυτο και για αυτο σε ρωταω. ) :)

Σε ευχαριστώ φίλε! :)

Τα πόδια του γραφείου τα αγόρασα από το ικεα, ενώ το πάνω έπιπλο μου το έκανε επιπλοποιος στις διαστάσεις ακριβώς που ήθελα. Τα πόδια πρέπει να είχαν γύρω στα 40 ευρώ και όλο μαζί να κόστισε κάπου στα 120-140.

να κανω τη διαφορα και να σημειωσω για την "ψαγμενη" καρεκλα του ικεα ??? :D

Ψαγμενη ή μη, το θέμα είναι πως για τα λεφτά της είναι εξαιρετική. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την συγκεκριμένη αγορά :D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...