Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασε το Swiftech H220X_REDX150.jpgεφόσον κάνεις modding για 140άρηδες ανεμιστήρες.

ΥΓ. "Διώξε" τους παλιούς και μικρούς HDD, με έναν ή δύο των 3TB και έναν εξωτερικό HDD για backup.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ωραίο , καλύτερο έτσι από όπως ήταν πριν. Έχουμε και ακριβώς το ίδιο mousepad :P

Αυτο το χαλακι μπανιου ?  :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ ωραιο!!!!

ΥΓ Εχεις ριξει, που εχεις ρίξει τοσο χρημα, βαλε αλλα 20-30 ευρω και παρε μια after market ψήκτρα για το cpu.  :-D

Eιναι η επομενη μου κινηση. Μου την δινει κιολας το καλωδιο που εχει η στοκ ψυκτρα. Πρεπει να βρω και κατι που να ταιριαζει σε μεγεθος λογω  κουτιου!

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα πληρης ανακαινιση γραφειου σημερα. 

attachicon.gif12544304_10207964464406396_1395188222_o.jpgattachicon.gifpc1.jpgattachicon.gifpc2.jpg

Πολυ ωραιο σετακι γενικως,απλα μου φαινεται πως εμενα προσωπικα μπορει να με κουραζε το πισω φως απο την οθονη.Εκτος αν το δειχνει πολυ εντονα η φωτογραφια.

Δημοσ.

Πολυ ωραιο σετακι γενικως,απλα μου φαινεται πως εμενα προσωπικα μπορει να με κουραζε το πισω φως απο την οθονη.Εκτος αν το δειχνει πολυ εντονα η φωτογραφια.

Στη φωτογραφια φαινεται πολυ εντονο. Ειναι πολυ αχνο κανονικα.

Eνα τετοιο ειναι http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-LED-Light-With-USB-For-Power-Bank-Tablet-p-950793.html:P

• Like 1
Δημοσ.

"κάθεται" εξωτερικά το ψυγείο;

Προτιμώ να έχω τα αρχεία μου σε διαφορετικούς δίσκους.. Έχω +4 εξωτερικούς

To συγκεκριμένο, όχι. Πρέπει να πας σε Η220 ή Η320.

Δημοσ.

Τι γινεται ολοι με τα τοσο καθαρα και τακτοποιημενα γραφεια;;;;;Πειτε μου οτι δεν ειμαι ο μονος; :-D

(Σορρυ για την ποιοτητα ειναι κινητο και βραδυ)

post-193491-0-77850900-1453192204_thumb.jpg

post-193491-0-73256100-1453192221_thumb.jpg

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...