the other one Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 όσο ωραίο και φανταστηκό είναι,δυστυχώς μου έχει βγεί πολύ ζημιάρικο(και σε πολλούς ακόμα) καθώς καίγονται τα led του. αναγκάστηκα και το αντικατέστησα εγώ καθώς δεν πήγαινε άλλο.. μάλιστα, αυτό φοβόμουν να ακουσω οκ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korko72 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 μάλιστα, αυτό φοβόμουν να ακουσω οκ ευχαριστώ Και το δικό μου κάηκε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 off αλλά γνώμες για το rapid-i? Δεν ειναι το rapid i , είναι το πρώτο Cm rapidfire red Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Το γραφείο θέλει πέταμα αλλά ντάξει αντέχει λίγο ακόμα... 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Some upgrates DSC_03311 by Angelo M, on Flickr DSC_03255 by Angelo M, on Flickr 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Το γραφείο θέλει πέταμα αλλά ντάξει αντέχει λίγο ακόμα... Το keyboard είναι το G910? Πωπω τα σπάει.. Θα πάρω το mousepad σου εγώ για αρχή και βλέπουμε και για το πληκτρολόγιο, είναι οι 2 επόμενες αγορές μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Το keyboard είναι το G910? Πωπω τα σπάει.. Θα πάρω το mousepad σου εγώ για αρχή και βλέπουμε και για το πληκτρολόγιο, είναι οι 2 επόμενες αγορές μου Ναι το G910 είναι. Και εγώ νομίζω ότι είναι πολύ καλό και πολύ όμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TrueGamerGR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Να και το δικό μου. Κατασκευή για δεύτερη επιφάνεια έτσι ώστε να χωράνε όλα. Το πληκτρολόγιο μαζεύει από κάτω και έχω χώρο και για διάβασμα.Για το χώρο που έχω διαθέσιμο στο δωμάτιο με βόλεψε. Το ίδιο το γραφείο το έχω 11 χρόνια. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το keyboard είναι το G910? Πωπω τα σπάει.. Θα πάρω το mousepad σου εγώ για αρχή και βλέπουμε και για το πληκτρολόγιο, είναι οι 2 επόμενες αγορές μου Πολυ ακριβο δυστηχως απο Ελλαδα και δεν προλαβα την προσφορα του amazon στα 120 αλλιως και εγω θα το τιμουσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δε βαριέσαι και το G410 καλό είναι, γλυτώνεις και χώρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_dimos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ορίστε και το δικό μου μετά από κάποιες αλλαγές... Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2015 από dimitris_dimos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δε βαριέσαι και το G410 καλό είναι, γλυτώνεις και χώρο Το οποιο ή ειναι μη διαθεσιμο πουθενα στην Ελλαδα ή και σε αυτο η τιμη ειναι απαγορευτικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Τα πλήκτρα του G910 είναι μαλακά, μέτρια ή ακύγονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 ετοιμο πλεον το γραφειακι μου 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 ετοιμο πλεον το γραφειακι μου το mousepad ποσο και απο που?καλο ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα