nick#18 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 δυσκολα τα μαθηματικα της τριτης γυμνασιου αλλα η χημεια ειναι ευκολη :p:p:pειναι τα ρημαδιασμενα ειναι....και η χημεια εχει μερικα κομματακια δυσκολα...
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ξεκινάω με το δικό μου λοιπόν και έρχονται και η κατάλληλες ερωτήσεις... Μια γενική εικόνα.Αυτό στο πληκτρολόγιο μου δεξιά το μαύρο ειναι μπλούζα βαμβακερή η οπως λέγετε και την έχω κόψει και την εχω κολλήσει στο γραφείο πάνω και πιστέψτε με είναι οτι καλύτερο για mouse pad. Εδώ δεν χωράει ο εκτυπωτής και τον εχω βάλει ετσι γιατι αν τον βάλω αλλιώς δεν ανοίγει το καπάκι Αριστερά η αγαπούλα μου το Advent και ο καφές και τα τσιγάρα μου ;p πολύ καλώδιο..Αυτο το τραπεζάκι το έχω βάλει για να βάζω τα ποδάρια μου οταν μουδιάζουν Λοιπόν δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημά με το γραφείο μου.. Το μονο πρόβλημα που εχω είναι οτι έχουν μαζευτεί πολλά καλώδια και δεν ξέρω τι και πως να τα φτιάξω τα εχω βάλει ολα πίσω οσο μπορώ εγω ποιο συμμαζεμένα τα εχω κολλήσει με ταινίες κλπ αλλά μετά απο λίγο κάιρο πέφτουν. Ένα αλλο πρόβλημα που έχω ειναι ο φωτισμός και εχω βρει κάποια gadgetακια τα οποία εχουν κάλο φωτισμό και μπαίνουν στην usb έτσι δεν θα χρειαστεί να βάλω και άλλη πρίζα... Αν εχετε κατι να προτείνεται ευχαριστως.
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ίδια οθόνη... ίδιο σετ ποντίκι/ πληκτρολόγιο... το έχεις ανεβάσει εσύ?
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 το έχεις ανεβάσει εσύ? δεν θυμάμαι αν έχω ανεβάσει photo... κι εγω ιδια οθονη....2... πάμε να κάνουμε σύλλογο...
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 γουστάρω καρέκλα!!!! χαχαχα :lol: και η γιαγιά μου εχει τέτοια λες να της παρω και καμία τιμονιέρα να γουσταρει τρελά? :lol:
V for Vagelis Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 για να χεις τέτοια καρέκλα φαντάζομαι θα αράζεις με τις ώρες... επίσης η τιμονιέρα δεν είναι μόνιμα εκεί έτσι;
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 για να χεις τέτοια καρέκλα φαντάζομαι θα αράζεις με τις ώρες...επίσης η τιμονιέρα δεν είναι μόνιμα εκεί έτσι; Αμα αράζει με της ώρες θα εχει πρόβλημα ομως καθώς δεν είναι ορθοπεδική.
panos2171 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Υπαρχουν φορες που καθομαι αρκετες ωρες αλλα ποιο πολυ με βολευει με την τιμονιερα η οποια φυσικα δε μενει μονιμα εκει. Παντως προβληματα δεν εχω σε αντιθεση με τις κανονικες που με ποναει ο αυχενας εδω αραζω και ειμαι μια χαρα
slygeo87 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ...και μετά το super duper epic thread ''Our windows desktop screenshots'' που θαυμάσαμε τα πολύ όμορφα wallpapers & docks σας, νομίζω πως ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε όλοι σας και το ''πως είναι'' ο πολύτιμος ηλεκτρονικός υπολογιστής σας! Ξεκινάω με το δικό μου: ...εγώ προτίμησα να βάλω μόνο αυτά.Μπορείτε να δημοσιεύσετε και άλλα parts του pc όπως το case ή διάφορες περιεφερειακές συσκευές που χρησιμοποιείτε καθώς και το περιβάλλον στο οποίο εργάζεστε.
polonos1313 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Nα και το δικο μου desktop Panos γ@μ@το το τιμονάκι σου!!! Αλλά και η καρέκλα σου δεν πάει πίσω !!:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα