ADHD Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Βασικα ειναι mousepad η μαλλον deskpad και απο πανω αλλο mousepad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axinosgr Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Το εκανα τελικα εστω και προχειρα, χαλια pic απο το κιν βεβαια.. Επειδή κοντεύω να στραβωθώ μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις οθόνες και μοντέλα, ποντίκια και μοντέλα, όπως και αυτά τα ωραία πληκτρολόγια Για να τα ψάξω λίγο στο φίλο μας το γκούγκλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Επειδή κοντεύω να στραβωθώ μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις οθόνες και μοντέλα, ποντίκια και μοντέλα, όπως και αυτά τα ωραία πληκτρολόγια Για να τα ψάξω λίγο στο φίλο μας το γκούγκλι Τα αναφερει στην υπογραφη του,εκτως του πρωτου Keyboard που δεν θυμαμαι το ονομα και στο ασπρο ποντικι που πρεπει να ειναι το Razer Deathadder CLG edition. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Επειδή κοντεύω να στραβωθώ μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις οθόνες και μοντέλα, ποντίκια και μοντέλα, όπως και αυτά τα ωραία πληκτρολόγια Για να τα ψάξω λίγο στο φίλο μας το γκούγκλι Οι 2 οθονες ειναι αυτες που γραφω στην υπογραφη, η τριτη ειναι μια παλια dell με 1600x1200 αναλυση απλα την ειχα παρει γιατι σε portrait mode συμπληρωνει τελεια την u3011. Το keyboard ειναι της υπογραφης και το αλλο ειναι ενα filco ninja με browns(αλλαζω οταν παιζω fps), το mouse επισης στην υπογραφη και το δευτερο ειναι το DA CLG edition απο την προσφορα του public.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 http://postimg.org/image/3yv98xxyl/ :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μιας και έκανα κάποιες αλλαγές επιτέλους, να βάλω και εγώ την δικιά μου μικρή γωνιά χαλάρωσης ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μιας και έκανα κάποιες αλλαγές επιτέλους, να βάλω και εγώ την δικιά μου μικρή γωνιά χαλάρωσης ! WP_20150420_18_42_31_Pro__highres.jpg 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 χαχαχ δίκιο έχεις αλλα για κάποιο λόγο μου την γύρναγε στο πλάι... ελπίζω η έκφραση τις γάτας να μην έχει να κάνει και με το υπόλοιπο τις φωτογραφίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 λοιπον σημερα εκατσα και ασχοληθηκα λιγο και εκανα τα εξης...εβαλα το xbox στο monitor με hdmi και πηρα ενα παλιο sony hi fi τυπου που το ειχα και καθοταν το οποιο εχει εισοδο ηχου που την συνδεσα με το μονιτορ για να βγαλει ηχο το xbox.το pc βγενει απο τα logitech και ολα τα μηχανηματα ειναι ευχαριστημενα... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
centouno Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Στο ταπεράκι έχει χόρτο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Στο ταπεράκι έχει χόρτο ; ΧΑΧΑΧΑΧ συνηθως ειχε καπνο για ναργιλε, κοντα επεσες.. Τωρα εχει μικροπραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ας βαλω και εγω μια με τον επισκεπτη κατω απ το γραφειο μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 λοιπον σημερα εκατσα και ασχοληθηκα λιγο και εκανα τα εξης...εβαλα το xbox στο monitor με hdmi και πηρα ενα παλιο sony hi fi τυπου που το ειχα και καθοταν το οποιο εχει εισοδο ηχου που την συνδεσα με το μονιτορ για να βγαλει ηχο το xbox.το pc βγενει απο τα logitech και ολα τα μηχανηματα ειναι ευχαριστημενα... Cartman? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ας βαλω και εγω μια με τον επισκεπτη κατω απ το γραφειο μου Μια παρατήρηση. Άλλαξε την πρίζα ρεύματος στον τοίχο με μια shuko γιατί αυτή που έχεις είναι από τις τριπολικές με αποτέλεσμα να γειώνεται (εφόσον έρχεται αγωγός γείωσης στην πρίζα) το πολύμπριζο που έχεις με ότι συνεπάγεται αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα