Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω, σε παρόμοια φάση ήμουν κι εγώ, παρόμοια καρέκλα και τραπέζι/γραφείο που ίσα που χωρούσαν η οθόνη με το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και τα ηχεία.

Ωραία ήταν όμως :/

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πιστεύω παιδιά αυτό που λέτε, ότι θα μου λείψει... έχω ρίξει δουλειά για να μαζευτούν τα καλώδια λιγάκι :P δε γίνεται καλύτερα. και η καρέκλα με το aftermarket μαξιλάρι είναι πολύ αναπαυτική γαμώτο!

Δημοσ.

Όταν γύρισα και πήρα καλή καρέκλα, αναρωτιόμουν πώς την πάλεψα τόσο καιρό με καρέκλα χωρίς μπράτσα.

Κι όμως, δε με ενοχλούσε τότε..

Δημοσ.

Όταν γύρισα και πήρα καλή καρέκλα, αναρωτιόμουν πώς την πάλεψα τόσο καιρό με καρέκλα χωρίς μπράτσα.

Κι όμως, δε με ενοχλούσε τότε..

Χμμμμμ δεν ξέρω, ποτέ δεν είχα καρέκλα με μπράτσα...  :X

Δημοσ.

Η "γωνιά" που είχα με τον πρώην. 3 οθόνες ο κύριος, δεν φαίνεται καλά και το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο.
Το tower που χρησιμοποιώ δεν είναι το δικό μου, αλλά το backuppost-245263-0-60507300-1429192172_thumb.jpg :P

• Like 2
Δημοσ.

Να και η δική μου γωνιά στο φοιτητόσπιτο  :-D

Sry για την ποιότητα, είναι από κινητό...

attachicon.gifWP_20150416_001.jpg

Καπως έτσι ξεκίνησα και εγω αχχαχα αλλα εχω παει αλλου τωρα :P

Δημοσ.

Η "γωνιά" που είχα με τον πρώην. 3 οθόνες ο κύριος, δεν φαίνεται καλά και το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο.

Το tower που χρησιμοποιώ δεν είναι το δικό μου, αλλά το backupattachicon.gif16-04-2015 01.24.15.jpg :P

ωρέ τι γίνεται εκεί :P

τουλάχιστον είναι μαζεμένο 

Δημοσ.

ωρέ τι γίνεται εκεί :P

τουλάχιστον είναι μαζεμένο 

Επειδή συμμάζευα εγώ :P Αλλιώς... Όλο το δωμάτιο με υπολογιστές/λάπτοπ/hardware σκορπισμένα :P

• Like 1
Δημοσ.

To topic ειναι ενα καλο κινητρο να συμμαζεψω καποια στιγμη το γραφειο για να βαλω pic.. :P Ολο το λεω αλλα δεν μπορω να παρω την αποφαση..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...