poscaman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 ΚΑΙ ο βατος λοκος με μπουκαλι νερο στο πισι του. Χε!
alexzzz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 ΚΑΙ ο βατος λοκος με μπουκαλι νερο στο πισι του. Χε! (και κωλόχαρτο)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 βασικά εργαλεία για overclockers..
Vatos_locos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Ενvoάτε νερό κωλόχαρτο τσιγάρα τασάκι είναι must που να δείτε από πάνω τι γίνετε :/
giorgos147 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 νερό κωλόχαρτο τσιγάρα τασάκι είναι must Νερό:Ε,εντάξει...Για να πίνετε Και εγώ έχω! Κωλόχαρτο:Για να μη σηκώνεστε να πάτε τουαλέτα,και για να σκουπίζετε τις σκόνες; Εγώ δεν έχω Σε μένα θα βρεις βαμβάκι τσιγάρα:Για τις...Δύσκολες στιγμές να υποθέσω;() τασάκι:Ε,εντάξει...Για να μη μαζεύεις μετά με το κωλόχαρτο τις στάχτες!
nick#18 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 zero ωραιο ολο το υπολοιπο (το τζαμακι του γραφειου απο τα ΙΚΕΑ..τα σπαει) αλλα το μονο που με χαλαει ειναι το MACριαααααααααααααα απο εμας που λεει και ο alexzzzz
1000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 διαφωνώ καθέτως οριζοντίως κλπ κλπ το δωμάτιο ενός insomniac πρέπει να είναι μπ@ρδέλ@ όπως αυτό [ATTACH]16752[/ATTACH] Ακριβώς..
nick#18 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 να το αχουρι μου....το ροζ πορτοφολακι δεν ειναι δικο μου... ειχα ανεβασει κιαλες αλλα δεν ηταν και τοοσο καλης ποιοτητας
giorgos147 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 να το αχουρι μου....το ροζ πορτοφολακι δεν ειναι δικο μου... Ωραίο mousepad!O Tweety είναι; Και σε ποια ανήκει το πορτοφολάκι;
nick#18 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Ωραίο mousepad!O Tweety είναι; χαχα...ναι..ειχα ενα αλλο μονο που το εκανα κομματακια απο τα νευρα και εμεινα με αυτο... το πορτοφολακι ειναι της "μαμας" επιδη το γραφειο μου δεν χωραει μεσα στο δωματιο το εχω στο χολ μολις μπεις μεσα οποτε εχει κλειδια πορτοφολια κτλ πανω...αλλα αν ειναι να το μαζεψω δεν εχει τπτ...
giorgos147 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 το πορτοφολακι ειναι της "μαμας" επιδη το γραφειο μου δεν χωραει μεσα στο δωματιο το εχω στο χολ μολις μπεις μεσα οποτε εχει κλειδια πορτοφολια κτλ πανω...αλλα αν ειναι να το μαζεψω δεν εχει τπτ... Καλά βρε...Πήρες και εσύ γραφείο χωρίς να μετρήσεις;;;
nick#18 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Καλά βρε...Πήρες και εσύ γραφείο χωρίς να μετρήσεις;;; απλα εξαρχης το γραφειο το ειχα εδω...δεν χωρανε 2 κρεβατια και ενα μεγαααλο γραφειο μεσα σε ενα δωματιο...οποτε πηρα μετρα για εδω μεσα...
gega Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 να το αχουρι μου....το ροζ πορτοφολακι δεν ειναι δικο μου... ειχα ανεβασει κιαλες αλλα δεν ηταν και τοοσο καλης ποιοτητας δυσκολα τα μαθηματικα της τριτης γυμνασιου αλλα η χημεια ειναι ευκολη :p:p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα