AiWaaa Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Τα παράπονα σας στην κοπελιά μου εγω παντέλα μονο με 10 μπυρες 1
lionheart75 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Τα παράπονα σας στην κοπελιά μου εγω παντέλα μονο με 10 μπυρες Και λίγες λές.
jimisvog Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Να και η δικη μου γωνια... Η λεοπαρ καρεκλα με αποτελειωσε 2
selianx Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Να και η δικη μου γωνια... Πολύ ωραίο, τρελή και η καρέκλα, αλλά αυτό το καλώδιο του πληκτρολογίου μόνο σ'εμένα θ'άρεσε αν ερχόταν από την αριστερή (όπως τη βλέπω στη φωτογραφία) μεριά της οθόνης; Μου κάθετε λίγο παράξενα από εκεί που έρχετε τώρα! 1
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Βασικά, γενικότερα είναι αρκετά αριστερά το πληκτρολόγιο σε σχέση με την οθόνη.
MrLifeguard Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Ειχα ενα ατυχημα στο δεξί χέρι και εχω ναρθηκα.Απλά τα φτιαξα χωρις να τα βάλω εκεί που τα έχω πάντα,για το σκοπό της φωτογραφίας.Κανονικά τα έχω 20-25 cm προς τα δεξιά! Αυτή τη στιγμή λειτουργώ ποντίκι-πληκτρολόγιο μονο με το αριστερο!
vizolover Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Νομίζω θα βόλευε καλύτερα το ποντίκι στα αριστερά
MrLifeguard Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Επαιζα Dirt 3 μολις πριν (απ τα ελαχιστα παιχνιδια που μπορω να παιξω τωρα!),με κινηση AWSD,οποτε καταλαβαινεις!Και οπως ξαναειπα,για το σκοπο της φωτογραφιας ολα! Το μαξιλαρακι της καρεκλας ειναι της μαμας!
Heatspreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Έκανα την μετακόμιση στο νέο σπίτι και έστησα τα πάντα από την αρχή. 17
selianx Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Έκανα την μετακόμιση στο νέο σπίτι και έστησα τα πάντα από την αρχή. 20150408_171757.jpg Πολύ ωραίο,ένα ποστεράκι με κάτι που σ'αρέσει στον τοίχο πιστεύω θα το τελειοποιούσε. αλά τα ακουστικά-κουτί είναι λες και είναι σετάκι!
Heatspreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ! Γενικότερα ο χώρος πρέπει να γεμίσει. Περισσότερο έβαλα την φωτογραφία για να δείξω ότι δεν έχω καλώδια. Αύριο που θα έχω φως θα βγάλω φωτογραφία με την ταξινόμηση που έχω κάνει κάτω από το γραφείο.Το Router θα μπει και αυτό από κάτω, απλά περιμένω το vdsl ώστε να το κρύψω μια και καλή. Το Netbook δεν είναι δικό μου. 1
jimisvog Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ! Γενικότερα ο χώρος πρέπει να γεμίσει. Περισσότερο έβαλα την φωτογραφία για να δείξω ότι δεν έχω καλώδια. Αύριο που θα έχω φως θα βγάλω φωτογραφία με την ταξινόμηση που έχω κάνει κάτω από το γραφείο. Το Router θα μπει και αυτό από κάτω, απλά περιμένω το vdsl ώστε να το κρύψω μια και καλή. Το Netbook δεν είναι δικό μου. Πολυ ωραια και τακτοποιημενα.. Απλα αυτο θα σου ελεγα για το ρουτερ.. Ειναι λιγο αβολο γιατι δεν ανοιγει το πορτακι του εκτυπωτη.. Αλλα σε ζηλεψα (με την καλη εννοια) 1
Jimys2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Έκανα την μετακόμιση στο νέο σπίτι και έστησα τα πάντα από την αρχή. 20150408_171757.jpg Πολυ ωραιο στησιμο! Το γραφειο μοιαζει μεγαλο και ευρυχωρο. Απο που το πηρες αν επιτρεπετε;
Heatspreader Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Το γραφείο είναι πάγκος χειροποίητος.Παρακάτω εικόνες με το πως είναι τα καλώδια και πως ο πάγκος. Το πολύπριζο που είναι κοντά στον αριστερό τοίχο είναι χωρίς UPS. Παίρνει από τη πρίζα. Τα άλλα δύο είναι από το UPS. 11
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δύο ερωτήσεις: 1. Αν χρειαστεί να β(γ)άλεις συσκευές, τι γίνεται με τα καλώδια; 2. Τα ηχεία πώς συνδέονται με την κάρτα ήχου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα